2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

yaaa kızlarrr ben 30 gunde bir adet olurummm adet olmadan bı kac gun oncedee sıvılcelerım cıkar daha adetıme 10 gun varr siwilcelendımm ben erken mı adet olcam kı yaaaa:)))

Evet benimkileride buzluga koy demislerdi. Transfer sonrasi verdiler biri bacakdan biride koldan olmusdu. .cok farkli gelmisdi onlarda bana..hazir igneliydi bunlar..

yaaa kızlarrr ben 30 gunde bir adet olurummm adet olmadan bı kac gun oncedee sıvılcelerım cıkar daha adetıme 10 gun varr siwilcelendımm ben erken mı adet olcam kı yaaaa:)))
Olabilir cnm..benimde 29,30 gune bir olur ama bazende degisiyor..Özellikle su tedavi sureclerindede degisiyor gibi geldi bana ilaclardan..

Selam kızlar.. Nasıl keyifler? Bayramda yedim tatlıları börekleri şimdi dikkat etme zamanı sıkcam dişimi :) Gerçi kolay alıp kolay veriyorum ben. O yüzden bi sürü çatlağım var bu arada ben de tüp bebek öncesi son adetimi bekliyorum bugün yarın gelmesi lazım.

Ben de geçen sene ağustos ayında 2. Tüp bebek denememi yapmıştım ve çok şükür meleğime kavuştum:) Rabbim yardımcınız olsun ve meleklerinize kavuşun inşaallah:) duacınızım

Teşekkür ederiz dualarınıza ihtiyacımız var. Evladınızı allah bağışlasın rabbim uzun ömür versin.

Biraz bahsedermisiniz hikayenizden.

Aminn inşaallah..10 aydır korunmadığımız halde bebek sahibi olamıyorduk.önce ben gittim doktora herşeye bakıldı temiz çıktı,sonra eşimden sperm testi istenildi ve azosperm olduğunu öğrendik.dünya başımıza yıkıldı ağlamalar vs vs..sonra bi atkadaşın tavsiyesi ile florance nightingale da bülent hocayla tanıştık.eşimçocukken inmemiş testis ameliyatı olmuş,hormonları fsh felan normal ama sperm yok,microteseye karar verildi ve çok şükür sperm bulundu,ilk deneme tutmadı ve 3 ay sonra ikinci deneme yapıldı.bu sfer embriyolar daha kaliteliydi ilkine göre ama etkenmi bilmiyorum.2 tane transfer edildi vee heeep acaba tuttumu die belirti aradım ama tık yoktu:)çook umutsuz şekilde kan vermeye gittim sonuç için ve öğrendiğimde inanamadım:)bu süreci yaşayan bilir o yüzden her duamda dilimdesiniz tanıdığım tanımadığım herkes...allah yardımcınız olsun

Çok güzel inşallah allah bizede bu günleri geride bırakmayı, evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder.

Ne mutlu bize, bizlerle aynı duyguları yaşamış arkadaşlarımız bizleri unutmuyorlar.

Ilk öğrendiğimizde azosperm yalnizca bizde var sanmıştık ama ne cok çift varmış bununla imtihan olan.. Test verecek esim önümüzdeki günlerde bi ihtimal çıkış olabilir. Olmazsa biz de tese olcaz mecbur.. Rabbim yardım etsin.. Melegini sağlıcakla büyüt insallah sen de canım :)

Çok teşekkür ederim:)biz de öyle sanmıştık dünyada bu dert sadece bize mahsus diye ama değilmiş,çıkış olursa ne ala ama olmazsa tese var ki iyi ki var onda bakılır,sonu güzel olsun:)

herkes zillisini bekliyor inş. son zillimiz olur :9

Ben de geçen sene ağustos ayında 2. Tüp bebek denememi yapmıştım ve çok şükür meleğime kavuştum:) Rabbim yardımcınız olsun ve meleklerinize kavuşun inşaallah:) duacınızım
sagol canım allah razı olsun güzel dileklerin için darısı başımıza inş tutunması için özel bişey yaptın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…