- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.021
Evet benimkileride buzluga koy demislerdi. Transfer sonrasi verdiler biri bacakdan biride koldan olmusdu. .cok farkli gelmisdi onlarda bana..hazir igneliydi bunlar..2 çeşit iğnem var günlük olduklarım onlar buzdolabında, ama buz kalıbı ile verilen 2 ayrı kutu daha vardı eczacıda dr da onları ayırdı ve üstüne basa basa bunları buzluğa koy dedi o iki ayrı kutu buzlukta diğerleri buzdolabının sebzeliğinde.
henüz bilmiyorum nasıl olacağını, söylesinler yazarım :) sen denedin sanırım daha önceEvet benimkileride buzluga koy demislerdi. Transfer sonrasi verdiler biri bacakdan biride koldan olmusdu. .cok farkli gelmisdi onlarda bana..hazir igneliydi bunlar..
Olabilir cnm..benimde 29,30 gune bir olur ama bazende degisiyor..Özellikle su tedavi sureclerindede degisiyor gibi geldi bana ilaclardan..yaaa kızlarrr ben 30 gunde bir adet olurummm adet olmadan bı kac gun oncedee sıvılcelerım cıkar daha adetıme 10 gun varr siwilcelendımm ben erken mı adet olcam kı yaaaa:)))
Evet cnm denedim..kimyasalla sonuclandihenüz bilmiyorum nasıl olacağını, söylesinler yazarım :) sen denedin sanırım daha önce
iyidüşün, iyi olsun.. inş hayırlı sonuçlar alırsın. zor bisüreçEvet cnm denedim..kimyasalla sonuclandi( şimdi tekrar denicez inşallah. .
Benimde hep farkli kendimi bildim bileli..senede bir kerede olmuyorum..Benim adet hep değişiyo bi ay 22 gun diğer ay 25 bi diger ay 27 bazen dahada dusuyo o yuzden bat imi hic hesapliyamiyorum
Ben de geçen sene ağustos ayında 2. Tüp bebek denememi yapmıştım ve çok şükür meleğime kavuştum:) Rabbim yardımcınız olsun ve meleklerinize kavuşun inşaallah:) duacınızım
Aminn inşaallah..10 aydır korunmadığımız halde bebek sahibi olamıyorduk.önce ben gittim doktora herşeye bakıldı temiz çıktı,sonra eşimden sperm testi istenildi ve azosperm olduğunu öğrendik.dünya başımıza yıkıldı ağlamalar vs vs..sonra bi atkadaşın tavsiyesi ile florance nightingale da bülent hocayla tanıştık.eşimçocukken inmemiş testis ameliyatı olmuş,hormonları fsh felan normal ama sperm yok,microteseye karar verildi ve çok şükür sperm bulundu,ilk deneme tutmadı ve 3 ay sonra ikinci deneme yapıldı.bu sfer embriyolar daha kaliteliydi ilkine göre ama etkenmi bilmiyorum.2 tane transfer edildi vee heeep acaba tuttumu die belirti aradım ama tık yoktu:)çook umutsuz şekilde kan vermeye gittim sonuç için ve öğrendiğimde inanamadım:)bu süreci yaşayan bilir o yüzden her duamda dilimdesiniz tanıdığım tanımadığım herkes...allah yardımcınız olsun
Amiiinnnnn amin aminCok duygulandim okurken gözlerim doldu rabbim hepimize mutluluktan aglamayı nasip etsin .
Ilk öğrendiğimizde azosperm yalnizca bizde var sanmıştık ama ne cok çift varmış bununla imtihan olan.. Test verecek esim önümüzdeki günlerde bi ihtimal çıkış olabilir. Olmazsa biz de tese olcaz mecbur.. Rabbim yardım etsin.. Melegini sağlıcakla büyüt insallah sen de canım :)Aminn inşaallah..10 aydır korunmadığımız halde bebek sahibi olamıyorduk.önce ben gittim doktora herşeye bakıldı temiz çıktı,sonra eşimden sperm testi istenildi ve azosperm olduğunu öğrendik.dünya başımıza yıkıldı ağlamalar vs vs..sonra bi atkadaşın tavsiyesi ile florance nightingale da bülent hocayla tanıştık.eşimçocukken inmemiş testis ameliyatı olmuş,hormonları fsh felan normal ama sperm yok,microteseye karar verildi ve çok şükür sperm bulundu,ilk deneme tutmadı ve 3 ay sonra ikinci deneme yapıldı.bu sfer embriyolar daha kaliteliydi ilkine göre ama etkenmi bilmiyorum.2 tane transfer edildi vee heeep acaba tuttumu die belirti aradım ama tık yoktu:)çook umutsuz şekilde kan vermeye gittim sonuç için ve öğrendiğimde inanamadım:)bu süreci yaşayan bilir o yüzden her duamda dilimdesiniz tanıdığım tanımadığım herkes...allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim:)biz de öyle sanmıştık dünyada bu dert sadece bize mahsus diye ama değilmiş,çıkış olursa ne ala ama olmazsa tese var ki iyi ki var onda bakılır,sonu güzel olsun:)Ilk öğrendiğimizde azosperm yalnizca bizde var sanmıştık ama ne cok çift varmış bununla imtihan olan.. Test verecek esim önümüzdeki günlerde bi ihtimal çıkış olabilir. Olmazsa biz de tese olcaz mecbur.. Rabbim yardım etsin.. Melegini sağlıcakla büyüt insallah sen de canım :)
herkes zillisini bekliyor inş. son zillimiz olur :9Selam kızlar.. Nasıl keyifler? Bayramda yedim tatlıları börekleri şimdi dikkat etme zamanı sıkcam dişimi :) Gerçi kolay alıp kolay veriyorum ben. O yüzden bi sürü çatlağım varbu arada ben de tüp bebek öncesi son adetimi bekliyorum bugün yarın gelmesi lazım.
sagol canım allah razı olsun güzel dileklerin için darısı başımıza inş tutunması için özel bişey yaptın mı canımBen de geçen sene ağustos ayında 2. Tüp bebek denememi yapmıştım ve çok şükür meleğime kavuştum:) Rabbim yardımcınız olsun ve meleklerinize kavuşun inşaallah:) duacınızım
sagol canım allah razı olsun güzel dileklerin için darısı başımıza inş tutunması için özel bişey yaptın mı canım[/QUOTE
ben de geçen sene opu sonrası hep burayı takip ettim tutunması için neler yediniz içtiniz sorularının cevaplarını okuyordum,herkesin ortak söylediği şey ananas ve kabak çekirdeğiydi:)bir umut diyerek onları yemişliğim var ama şehşr efsanesi mi yoksa etkili mi oldu bilemem:)ha bi de sürekli yatmadım günlük işlerimi yaptım,vaktimi sevdiğim şeylerle meşgul olarak geçirdim ve düşünmemeye çalıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?