2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Çok teşekkür ederim:)biz de öyle sanmıştık dünyada bu dert sadece bize mahsus diye ama değilmiş,çıkış olursa ne ala ama olmazsa tese var ki iyi ki var onda bakılır,sonu güzel olsun:)
Aminn insallah canim.. Bazen cok umitsizlesiyorum .. Hayırlısı bakalim bizi neler bekliyo..

V Vugi canim bebegini saglicakla buyut.hayirli bir evlat olsun inşallah. .dualarinda kader arkaslarinada yer verdigin icinde Allah razı olsun. .inş. bizlerde bu güzel duyguyu tadariz..

Sagol canım benim Ananas ve kabak çekirdeği favorim listenin başındalar inş Hakkımızda Hayırlısı Mayıs Ayında mı doğurdun canım
18 mayısta doğdu canım kızcem,bi oku istersen ananas ve kabak çekirdeğini,ananas belirli günler yeniyordu onun haricinde yenmiyordu gibi bişeyler hatırlıyorum ama net değilim

18 mayısta doğdu canım kızcem,bi oku istersen ananas ve kabak çekirdeğini,ananas belirli günler yeniyordu onun haricinde yenmiyordu gibi bişeyler hatırlıyorum ama net değilim
Tamam canım sagol biz bir araştıralım bakalım 18 Mayıs çok iyimiş valla canım Allah bağışlasın yavrunu

kiwicik canım nerdesin ya bugün dua topiğinde sıra sendeydi canım duamı ettim Rabbim gönlüne göre versin inş canım benim

Canimsin... Anca geldim.. Allah kabul buyursun.. Allah razi olsun... KOCAMAN AAAMINNNNN... CÜMLEMIZE

Son düzenleme:
aynen canım aynen bende dün başladım yürüyüşe daha önce spor yaptığım için düzenli adet oluyrodum demek ki sporu bıraktım adet sapıttı bu akşam 1 saat yürüyeceğim inş. :)

Bende full tempo basladim..

Kızlar günaydın kivicik saat kaçta yürüyorsun canım ben daha başlayamadım havalar çok sıcak

Ya sabah 7-8 arasi
Yada aksam 8-9 arasi

mis gibi hava oluyo

yaaa kızlarrr ben 30 gunde bir adet olurummm adet olmadan bı kac gun oncedee sıvılcelerım cıkar daha adetıme 10 gun varr siwilcelendımm ben erken mı adet olcam kı yaaaa:)))

Hayir olsun canim. Erken gelenlerden ilk sen olursun. Zillilerimiz bu arada hepimizin gec geliyo

Benim adet hep değişiyo bi ay 22 gun diğer ay 25 bi diger ay 27 bazen dahada dusuyo o yuzden bat imi hic hesapliyamiyorum

30 u gecmiyor.. Oda iyi aslinda degil mi? Hayirlisi olsun canim

Hakkimizda hayirlisi canim benim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun... Heyecn dorukta..

Ben de geçen sene ağustos ayında 2. Tüp bebek denememi yapmıştım ve çok şükür meleğime kavuştum:) Rabbim yardımcınız olsun ve meleklerinize kavuşun inşaallah:) duacınızım

Ne güzel canim.. Allah bagislasin fistikini.. Bizler icinde dua et olr muuuu..

herkes zillisini bekliyor inş. son zillimiz olur :9

Heyecan dorukta

Yok cnm geçmiyor 30 uda bazen 18 gune kadar iniyo ilginc olan hormonlarda sorun cikmiyo oda iyidir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…