- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.041
Aminn insallah canim.. Bazen cok umitsizlesiyorum .. Hayırlısı bakalim bizi neler bekliyo..Çok teşekkür ederim:)biz de öyle sanmıştık dünyada bu dert sadece bize mahsus diye ama değilmiş,çıkış olursa ne ala ama olmazsa tese var ki iyi ki var onda bakılır,sonu güzel olsun:)
18 mayısta doğdu canım kızcem,bi oku istersen ananas ve kabak çekirdeğini,ananas belirli günler yeniyordu onun haricinde yenmiyordu gibi bişeyler hatırlıyorum ama net değilimSagol canım benim Ananas ve kabak çekirdeği favorimlistenin başındalar inş Hakkımızda Hayırlısı Mayıs Ayında mı doğurdun canım
Ümitsizliğe yer verip kalbini karartma dur bakalımmm ne olacak..Aminn insallah canim.. Bazen cok umitsizlesiyorum .. Hayırlısı bakalim bizi neler bekliyo..
Tamam canım sagol biz bir araştıralım bakalım 18 Mayıs çok iyimiş valla canım Allah bağışlasın yavrunu18 mayısta doğdu canım kızcem,bi oku istersen ananas ve kabak çekirdeğini,ananas belirli günler yeniyordu onun haricinde yenmiyordu gibi bişeyler hatırlıyorum ama net değilim
kiwicik canım nerdesin ya bugün dua topiğinde sıra sendeydi canım duamı ettim Rabbim gönlüne göre versin inş canım benim
O ne sirasi duami yapiyorsunuzkiwicik canım nerdesin ya bugün dua topiğinde sıra sendeydi canım duamı ettim Rabbim gönlüne göre versin inş canım benim
aynen canım aynen bende dün başladım yürüyüşe daha önce spor yaptığım için düzenli adet oluyrodum demek ki sporu bıraktım adet sapıttıbu akşam 1 saat yürüyeceğim inş. :)
Kızlar günaydın kivicik saat kaçta yürüyorsun canım ben daha başlayamadım havalar çok sıcak
yaaa kızlarrr ben 30 gunde bir adet olurummm adet olmadan bı kac gun oncedee sıvılcelerım cıkar daha adetıme 10 gun varr siwilcelendımm ben erken mı adet olcam kı yaaaa:)))
Benim adet hep değişiyo bi ay 22 gun diğer ay 25 bi diger ay 27 bazen dahada dusuyo o yuzden bat imi hic hesapliyamiyorum
Selam kızlar.. Nasıl keyifler? Bayramda yedim tatlıları börekleri şimdi dikkat etme zamanı sıkcam dişimi :) Gerçi kolay alıp kolay veriyorum ben. O yüzden bi sürü çatlağım varbu arada ben de tüp bebek öncesi son adetimi bekliyorum bugün yarın gelmesi lazım.
Ben de geçen sene ağustos ayında 2. Tüp bebek denememi yapmıştım ve çok şükür meleğime kavuştum:) Rabbim yardımcınız olsun ve meleklerinize kavuşun inşaallah:) duacınızım
herkes zillisini bekliyor inş. son zillimiz olur :9
Diger topikte (dua topigi) liste var canim ordayiz biz..O ne sirasi duami yapiyorsunuz
Yok cnm geçmiyor 30 uda bazen 18 gune kadar iniyo ilginc olan hormonlarda sorun cikmiyoBende full tempo basladim..
Ya sabah 7-8 arasi
Yada aksam 8-9 arasi
mis gibi hava oluyo
Hayir olsun canim. Erken gelenlerden ilk sen olursun. Zillilerimiz bu arada hepimizin gec geliyo
30 u gecmiyor.. Oda iyi aslinda degil mi? Hayirlisi olsun canim
Hakkimizda hayirlisi canim benim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun... Heyecn dorukta..
Ne güzel canim.. Allah bagislasin fistikini.. Bizler icinde dua et olr muuuu..
Heyecan dorukta
Aa ne güzel yürüyüş mu yapiyorsunHerkese yürüyüs yolumdan selamlar sevgiler
Yok cnm geçmiyor 30 uda bazen 18 gune kadar iniyo ilginc olan hormonlarda sorun cikmiyooda iyidir herhalde
Evet canim.. Basladim yine tatilAa ne güzel yürüyüş mu yapiyorsun
Süper canım bende çıktım 1 km Yürüdüm geldim çok az yürüyebildim tek Başıma insanlar cins cins bakıyorlardı rahatsız oldum geldim eveHerkese yürüyüs yolumdan selamlar sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?