- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.061
Aaa yanliz cikma canikom. Bende almanyada gerci yanliz cikiom ama orda tip bakmiyorlarSüper canım bende çıktım 1 km Yürüdüm geldim çok az yürüyebildim tek Başıma insanlar cins cins bakıyorlardı rahatsız oldum geldim eve
Amin canım amin Rabbim kabul etsin inşCanimsin... Anca geldim.. Allah kabul buyursun.. Allah razi olsun... KOCAMAN AAAMINNNNN... CÜMLEMIZE
Başla canım başla sabah kalkabilsem1 saat yürürüm kız benEvet canim.. Basladim yine tatil
Matil dinlemiyorum dislerimi skmaliyim insallah
Canım başka topikde var hergün 2 kişiye dua okunuyor liste bitiyor yeni listeye Katılmak istersen alırlar canım benimO ne sirasi duami yapiyorsunuz
Oh ne güzel canım gerçekten çok rahatsız edici bi durum bide 64 kiloyum insanlar çok garip yürüyüş yeri yapmışlar yürüyoruz yani yanlış bişey yok ki Bunda sinir oldum geldim eve valla sen Yürü bol bol canımAaa yanliz cikma canikom. Bende almanyada gerci yanliz cikiom ama orda tip bakmiyorlarama
Türkiyede bakarlarbenide esim yanliz birakmiyor yürüyüse babamla gidiyorum
Bizim millet öyle maalesef canim. sen nasil rahat ediceksen canim. Millete bakma.Oh ne güzel canım gerçekten çok rahatsız edici bi durum bide 64 kiloyum insanlar çok garip yürüyüş yeri yapmışlar yürüyoruz yani yanlış bişey yok ki Bunda sinir oldum geldim eve valla sen Yürü bol bol canım
Öyle canım 2 kilo aldım hemen farketti ya 59 kilo olsaydım iyiydiBizim millet öyle maalesef canim. sen nasil rahat ediceksen canim. Millete bakma.
Bende gezmekten yürüyebildim kadar yürücem
O kadar kisa zamanda verme amaÖyle canım 2 kilo aldım hemen farketti ya 59 kilo olsaydım iyiydi
Kiloyla boylar kac kizlar ben 164 boy 60- 61 kilo civarındayim
Ayy ne güzel uzun boylusu ben kisayim tombis duruyomHedef 56deeeermisim
1.70 boy
Kilodaki durum:
Tartilmam
Bende 1.62 boy 60 kilodayim aldim malesef..ama ben dört gündür iki saaten fazla tempolu yürüyorum ve yememede dikkat etmeye basladim inşallah veririm biraz..Hedef 56deeeermisim
1.70 boy
Kilodaki durum:
Tartilmam
Ben 170 boy 55 kiloyum bunu korumaya çalışıyorum. 3 ay önce 59 dum.Kiloyla boylar kac kizlar ben 164 boy 60- 61 kilo civarındayim
Ayy ne güzel uzun boylusu ben kisayim tombis duruyomvalla 55 gibi olsam iyiydi hep yiyo bu agiz tutamiyom ki
Bende 1.62 boy 60 kilodayim aldim malesef..ama ben dört gündür iki saaten fazla tempolu yürüyorum ve yememede dikkat etmeye basladim inşallah veririm biraz..
ben de varım canım topiğin hayırlı olsun inşallah buraya yazan okuyan herkes bir an önce anne olsun:)
Ama oda cok az degil mi ? 6 kg vercen yani? Ama kisa sürede sagliksiz olmaz mi ..
Tedavide gerci kilo aliniomus.. Bende en cok ondan tedirginim. Sonrada olsun varsin diyorum yeterki rabbim sagliklica evlatlar nasip etsin
Woooow 2 saat mi? Masallah yaaaaa.. Kiskandimverirsin canim bogazdanda kesince sporla veriyo insan[/QUOTE ben tedavilerden dolayi baya aldim ama tam diette yapamiyom simdi.. evet iki saaten fazla yürüyorom ama dedigin gibi bebislerimiz tutunsunda kilo bizim elimizde.
Canim moralini yüksek tut. Bu cok öbemli bu dönemde. Dua et bol bol rabbim hsyirli haberler almayi nasip etsin. Kucagina almaya nasip etsin canim.Slm.bende bayramın 2.günü transfer yaptırdım aslında pek umutlu değilim testten önce bir belirtisi varmı merak ediyorum.testi beklemek ve yapmak biraz stresli olacak.
aynı şekilde bekleyen varmı yazabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?