2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Süper canım bende çıktım 1 km Yürüdüm geldim çok az yürüyebildim tek Başıma insanlar cins cins bakıyorlardı rahatsız oldum geldim eve
Aaa yanliz cikma canikom. Bende almanyada gerci yanliz cikiom ama orda tip bakmiyorlar ama
Türkiyede bakarlar benide esim yanliz birakmiyor yürüyüse babamla gidiyorum

Aaa yanliz cikma canikom. Bende almanyada gerci yanliz cikiom ama orda tip bakmiyorlar ama
Türkiyede bakarlar benide esim yanliz birakmiyor yürüyüse babamla gidiyorum
Oh ne güzel canım gerçekten çok rahatsız edici bi durum bide 64 kiloyum insanlar çok garip yürüyüş yeri yapmışlar yürüyoruz yani yanlış bişey yok ki Bunda sinir oldum geldim eve valla sen Yürü bol bol canım

Bizim millet öyle maalesef canim. sen nasil rahat ediceksen canim. Millete bakma.
Bende gezmekten yürüyebildim kadar yürücem

Ayy ne güzel uzun boylusu ben kisayim tombis duruyom valla 55 gibi olsam iyiydi hep yiyo bu agiz tutamiyom ki

Ama oda cok az degil mi ? 6 kg vercen yani? Ama kisa sürede sagliksiz olmaz mi ..
Tedavide gerci kilo aliniomus.. Bende en cok ondan tedirginim. Sonrada olsun varsin diyorum yeterki rabbim sagliklica evlatlar nasip etsin

Bende 1.62 boy 60 kilodayim aldim malesef..ama ben dört gündür iki saaten fazla tempolu yürüyorum ve yememede dikkat etmeye basladim inşallah veririm biraz..

Woooow 2 saat mi? Masallah yaaaaa.. Kiskandim verirsin canim bogazdanda kesince sporla veriyo insan

Be

Slm.bende bayramın 2.günü transfer yaptırdım aslında pek umutlu değilim testten önce bir belirtisi varmı merak ediyorum.testi beklemek ve yapmak biraz stresli olacak.
aynı şekilde bekleyen varmı yazabilir mi.
Canim moralini yüksek tut. Bu cok öbemli bu dönemde. Dua et bol bol rabbim hsyirli haberler almayi nasip etsin. Kucagina almaya nasip etsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…