- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.081
Oh ohh ne guzel maşallah diyelimBen 170 boy 55 kiloyum bunu korumaya çalışıyorum. 3 ay önce 59 dum.
Canım çok cabuk alıp ve çabuk verebiliyorum. Nerdeyse ekmek hiç yemiyorum günde en fazla 2 dilim :)
İnşallah hayirlisiyla pozitif i görürsün cnm sakin olmaya çalış stres yapmaSlm.bende bayramın 2.günü transfer yaptırdım aslında pek umutlu değilim testten önce bir belirtisi varmı merak ediyorum.testi beklemek ve yapmak biraz stresli olacak.
aynı şekilde bekleyen varmı yazabilir mi.
Oh ohh ne guzel maşallah diyelimmanken gibi suzuluyon kocanın yaninda demii [/d
sağol canım benim sağlıklı olalım da gerisi önemli değil.Oh ohh ne guzel maşallah diyelimmanken gibi suzuluyon kocanın yaninda demii
Yok vermicem artık hamile kalirsam tedavi sonucunda dogurunca veririm artıkAma oda cok az degil mi ? 6 kg vercen yani? Ama kisa sürede sagliksiz olmaz mi ..
Tedavide gerci kilo aliniomus.. Bende en cok ondan tedirginim. Sonrada olsun varsin diyorum yeterki rabbim sagliklica evlatlar nasip etsin
Woooow 2 saat mi? Masallah yaaaaa.. Kiskandimverirsin canim bogazdanda kesince sporla veriyo insan
Hicte kiskanmadimCanım çok cabuk alıp ve çabuk verebiliyorum. Nerdeyse ekmek hiç yemiyorum günde en fazla 2 dilim :)
Bencede canim..Yok vermicem artık hamile kalirsam tedavi sonucunda dogurunca veririm artıksimdi kilo adına vitaminsiz kalmayalim
tşkler hepimize ins.Canim moralini yüksek tut. Bu cok öbemli bu dönemde. Dua et bol bol rabbim hsyirli haberler almayi nasip etsin. Kucagina almaya nasip etsin canim.
Bu topikte suanda sonuc bekleme sürecinde olan yok canim. Burdakilerin cogu tedavi asamasinda yada beklemede tedavi icin..
Oda ilaclarin etkisi olmustur canim. Sen hayirli haberler al insallah yeterki 2 kg dedigin nedir ki..Aslında ben normalde ramazanda veriyordum.o yüzden korudu biraz 2 gibi aldım.
tşkler hepimize ins.
Kıskanma kıskanma dikkat edince olur senin de az ye azcıkHicte kiskanmadim
[/QUOT
Kıskanma kıskanma dikkat edince olur senin de az ye azcıkşaka bi yana sağlıklı olmak önemli cnm. Sen de çok değilsin zaten :)
Oda ilaclarin etkisi olmustur canim. Sen hayirli haberler al insallah yeterki 2 kg dedigin nedir ki..[/QUOTE
Aynen.bu benim 2 .bebek olacak ins.ilk bebegim de 30 Kilo almıştım verdim hepsinde o yüzden sorun etmeyin gidiyor
Ben az önce markette gördüm elim gitti gitti geri geldi :) carfursada cnm peymandı galiba.Istanbulda bulunan arkadaslarim..
Kavrulmamis kabak cekirdegi nerde bulabilirimmmmmmmm?
Tsk canim.emzirin ce zaten gidiyor.1.5 yaşına kadar emzirdim bide çok uyku problemim vardı öyle olunca malum..30 kg gitti? Masallah canim ya. Nasil verdin o kilolari... Ilkide mi tüp bebekti senin? Nerde tedavi gördün canim?
Amin canim insallah. Allah bebegine ve sana uzun omurler versinBen de geçen sene ağustos ayında 2. Tüp bebek denememi yapmıştım ve çok şükür meleğime kavuştum:) Rabbim yardımcınız olsun ve meleklerinize kavuşun inşaallah:) duacınızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?