- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.101
Tamam canim tsk ederim. Bende bi bakayimBen az önce markette gördüm elim gitti gitti geri geldi :) carfursada cnm peymandı galiba.
Masallah ne güzel emzirmissin.Tsk canim.emzirin ce zaten gidiyor.1.5 yaşına kadar emzirdim bide çok uyku problemim vardı öyle olunca malum..
ilk bebegim de 4.aşılamadan sonra hamile kaldim gerçi doktorum normal de olmuş olabilir dedi.
ilki sivas di.ama tup bebek ist.jinepol
Vuvvv boyun uzunmus kizzHedef 56deeeermisim
1.70 boy
Kilodaki durum:
Tartilmam
Canimm insallah bebegins ana tutunur. Moralini yuksek tut lütfen. Neden umutlu değilsin canimmSlm.bende bayramın 2.günü transfer yaptırdım aslında pek umutlu değilim testten önce bir belirtisi varmı merak ediyorum.testi beklemek ve yapmak biraz stresli olacak.
aynı şekilde bekleyen varmı yazabilir mi.
Masallah canim masallah.Ben 170 boy 55 kiloyum bunu korumaya çalışıyorum. 3 ay önce 59 dum.
Büyük olan Marketine bak cnm. Kabuğu ayıklanmış şekildeydi.Tamam canim tsk ederim. Bende bi bakayim
Vuvvv boyun uzunmus kizz
Masallah canim masallah.. ben de 165 54 kiloo..
Merhaba, aranıza yeni katılıyorum bayagı hareketli bir topik ne güzel )) benim tedavimden 5 tane dondurulmuş embriyom var agustosta transferim olacak.Benim doktorum tedaviye başladıgımız ilk günden beri omega 3 aldıyor folik asitle beraber ama burada kimseden omega 3 kullandığını duymadım kullanalar var mı acaba?
Ben tedaviye gecen sene baslarken 52 kiloydum git gide karnim sisti tabi yedimde.. dokuz on kiloya kadar cikti..biraz kilolu olmakta istedim dedim belki daha güçlü olurum ama sacmalik iste ..Ne kadar kilo aldin canim sen tedavinde?
Hosgeldin canim. Insallah ALLAHİM hepimizin yuzunu guldurur. Senin ikinci tedavi mi olcak. Senin sıkıntı nedir canim. Omega almiyom ben ya. Doktor bisey demedi. Folik asit zaten uzun zamandir kullanıyorum.Merhaba, aranıza yeni katılıyorum bayagı hareketli bir topik ne güzel )) benim tedavimden 5 tane dondurulmuş embriyom var agustosta transferim olacak.Benim doktorum tedaviye başladıgımız ilk günden beri omega 3 aldıyor folik asitle beraber ama burada kimseden omega 3 kullandığını duymadım kullanalar var mı acaba?
Canım bende hic ama hic umutlu deyildim aynı adet belirtisi gibi hissetmiştmSlm.bende bayramın 2.günü transfer yaptırdım aslında pek umutlu değilim testten önce bir belirtisi varmı merak ediyorum.testi beklemek ve yapmak biraz stresli olacak.
aynı şekilde bekleyen varmı yazabilir mi.
Ben tedaviye gecen sene baslarken 52 kiloydum git gide karnim sisti tabi yedimde.. dokuz on kiloya kadar cikti..biraz kilolu olmakta istedim dedim belki daha güçlü olurum ama sacmalik iste ..
Canım bende hic ama hic umutlu deyildim aynı adet belirtisi gibi hissetmiştm
Internettede satisi var baktimda..Büyük olan Marketine bak cnm. Kabuğu ayıklanmış şekildeydi.
Canım bende 69 başladım 103 bitirdim şimdi 69 yakınım30 kg gitti? Masallah canim ya. Nasil verdin o kilolari... Ilkide mi tüp bebekti senin? Nerde tedavi gördün canim?
Evet ya tedavi öncesi iyi olmadı 15 günde versem iyi :)O kadar kisa zamanda verme ama
Canim. Oda iyi degil.. Anamin dedigi gibi vitaminsiz kalmagelen 2 kilomuz gitse raziyiz
Canım bende 69 başladım 103 bitirdim şimdi 69 yakınım
boy 1.70
Evet ya tedavi öncesi iyi olmadı 15 günde versem iyi :)
Saol canım giremedim bugün arabayla ilgili sıkinti vardiBacim hosgeldinnnnnn
Aynen çok bilinçsiz almıştımMasallah ya.. Ne kadar güzel vermissiniz kilolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?