2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Masallah ne güzel emzirmissin.
Rabbim uzun ömürler versin evladina ve sagliklica kardisleri olur insallah

Slm.bende bayramın 2.günü transfer yaptırdım aslında pek umutlu değilim testten önce bir belirtisi varmı merak ediyorum.testi beklemek ve yapmak biraz stresli olacak.
aynı şekilde bekleyen varmı yazabilir mi.
Canimm insallah bebegins ana tutunur. Moralini yuksek tut lütfen. Neden umutlu değilsin canimm

Merhaba, aranıza yeni katılıyorum bayagı hareketli bir topik ne güzel )) benim tedavimden 5 tane dondurulmuş embriyom var agustosta transferim olacak.Benim doktorum tedaviye başladıgımız ilk günden beri omega 3 aldıyor folik asitle beraber ama burada kimseden omega 3 kullandığını duymadım kullanalar var mı acaba?

Vuvvv boyun uzunmus kizz

Masallah masallah ama 1.80 lik olanlar vaaaaae

Masallah canim masallah.. ben de 165 54 kiloo..

Ay anam masallah. Cita gibi hatunlar

Canim aramiza hosgeldin. Evet bayagi mutlu kocaman bi aile olduk diyebiliriz cok sükür
Ben vitamin D folik asit ve triodum icin hap kullaniyorum. Omega3 hic söz konusu olmadi acikcasi.. Sende hayirlisiyla insallah transfer olursun ve bebislerin tutunur..kac embriyo transferi olucak kismetse? Ve nerde tedavi görüyorsub?

Hosgeldin canim. Insallah ALLAHİM hepimizin yuzunu guldurur. Senin ikinci tedavi mi olcak. Senin sıkıntı nedir canim. Omega almiyom ben ya. Doktor bisey demedi. Folik asit zaten uzun zamandir kullanıyorum.

Slm.bende bayramın 2.günü transfer yaptırdım aslında pek umutlu değilim testten önce bir belirtisi varmı merak ediyorum.testi beklemek ve yapmak biraz stresli olacak.
aynı şekilde bekleyen varmı yazabilir mi.
Canım bende hic ama hic umutlu deyildim aynı adet belirtisi gibi hissetmiştm

Ben tedaviye gecen sene baslarken 52 kiloydum git gide karnim sisti tabi yedimde.. dokuz on kiloya kadar cikti..biraz kilolu olmakta istedim dedim belki daha güçlü olurum ama sacmalik iste ..

Aa sende zayifmissin canim.. Karin sisligini hep okudum canim. Göbekte kadinlarin sorunu iste. Insallah hayirli sonuclar alirizda bunlarin hic birinin önemi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…