- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.121
Sen nasılsın neler yapıyorsunYürüyüse baslarsan gider hemen.. Sicaklarda yaglar iyi gider
ben de varım canım topiğin hayırlı olsun inşallah buraya yazan okuyan herkes bir an önce anne olsun:)
Hay Allah... Cok gecmis olsun canim ya :-( ne insanlar var. Allah korusun. Cok dikkat etmek lazim...Saol canım giremedim bugün arabayla ilgili sıkinti vardi
sattik yarin devredecem dolandirilmisiz km sifirlamslar
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Selâmun aleyküm kızlar
Cok gecmis olsun.. allah onlari bildigi gibi yapsın..Saol canım giremedim bugün arabayla ilgili sıkinti vardi
sattik yarin devredecem dolandirilmisiz km sifirlamslar
Rabbim hayırlısı ile tedavimizi sonuclandirsin inşallahKızlar günaydın ben geldim ilk lucrinimi vuruldum bugun 2 gün sonra yasmini bırakıyorum ve adet olunca başlıyoruzz.
Aleykum selam canım hosgeldinnSelâmun aleyküm kızlar
Hadi bakalim insallah bol.bol yumurtan olur. Tedavin olumlh sonuclanir canimmKızlar günaydın ben geldim ilk lucrinimi vuruldum bugun 2 gün sonra yasmini bırakıyorum ve adet olunca başlıyoruzz.
Hadi bakalim insallah bol.bol yumurtan olur. Tedavin olumlh sonuclanir canimm
Hoşbuldum )) İstanbul Behçecide tedavim.Tek embriyo istiyoruz biz.Masallah masallahama 1.80 lik olanlar vaaaaae
Ay anam masallah. Cita gibi hatunlar
Canim aramiza hosgeldin. Evet bayagi mutlu kocaman bi aile olduk diyebiliriz cok sükür
Ben vitamin D folik asit ve triodum icin hap kullaniyorum. Omega3 hic söz konusu olmadi acikcasi.. Sende hayirlisiyla insallah transfer olursun ve bebislerin tutunur..kac embriyo transferi olucak kismetse? Ve nerde tedavi görüyorsub?
dün başladım yürüyüşe canım birazda dikkat ediyorum yediklerime dondurmayı azalttımYürüyüse baslarsan gider hemen.. Sicaklarda yaglar iyi gider
Hosgeldin canim. Insallah ALLAHİM hepimizin yuzunu guldurur. Senin ikinci tedavi mi olcak. Senin sıkıntı nedir canim. Omega almiyom ben ya. Doktor bisey demedi. Folik asit zaten uzun zamandir kullanıyorum.
merhaba canlarım benim nasılsınız bakalım işler çok yoğun yeni bakabiliyorum
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
bu topik hepimize uğurlu gelir inş. kızlar herkes hamile kalır inş.
Saol canimHay Allah... Cok gecmis olsun canim ya :-( ne insanlar var. Allah korusun. Cok dikkat etmek lazim...
Bende iyim canim
Hamd olsun. Tatilin tadini cikarmaya bakiyoruz..
Aleykumselam
Canim aramiza hosgeldinnnn.. Sendemi tüp bebege baslayacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?