- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.141
bende aynı durumdayım canım ya tatil istiyorum bende bayramdan bişey anlamadım vallaEvet yaa yaz dönemi niye işler bu kadar yoğunki , her sektör böyle valla işler kötü diyen yok herkes yoğun tempo çalışıyor.
Tatile çıkmak istiyoruuuummm, Dinlenmek istiyorumm, bayram tatilinden birşey anlayamadım. Bebeğim olursa inşallah onunla birlikte tatil yaparım evde
geçmiş olsun canımSahibine iade ettik bugün buna şükrettim canım sagolun
Canim kolay gelsin. ben hsg yaptirdim yarin histereskopi yapilacak. Be artik adim adim basliyom. Insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisi ilemerhaba canlarım benim nasılsınız bakalım işler çok yoğun yeni bakabiliyorum
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
bu topik hepimize uğurlu gelir inş. kızlar herkes hamile kalır inş.
Hadi hayirli olsunCanim kolay gelsin. ben hsg yaptirdim yarin histereskopi yapilacak. Be artik adim adim basliyom. Insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisi ile
oh ne güzel maşallah başlamışsın tedaviye hadi hayırlısı olsun canım benimCanim kolay gelsin. ben hsg yaptirdim yarin histereskopi yapilacak. Be artik adim adim basliyom. Insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisi ile
Bacim sen şu an ilaç kullanıyor musunoh ne güzel maşallah başlamışsın tedaviye hadi hayırlısı olsun canım benim
hepimiz güzel sonuçlar alacağız inş.
bende adet olmazsam c.tesi doktra gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
bende aynı durumdayım canım ya tatil istiyorum bende bayramdan bişey anlamadım valla
izinimi transfer günüme saklıyorum inş.
sen bebiş tutunca çalışmaya devam edecek misin ? canım
Sagol canim benimmHadi hayirli olsun
Insallah canim. Valla heyecan dorukta hepimizde. Sen de git bakalim doktor ne diyecek canimmoh ne güzel maşallah başlamışsın tedaviye hadi hayırlısı olsun canım benim
hepimiz güzel sonuçlar alacağız inş.
bende adet olmazsam c.tesi doktra gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Hoşbuldum )) İstanbul Behçecide tedavim.Tek embriyo istiyoruz biz.
dün başladım yürüyüşe canım birazda dikkat ediyorum yediklerime dondurmayı azalttım
merhaba canlarım benim nasılsınız bakalım işler çok yoğun yeni bakabiliyorum
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
bu topik hepimize uğurlu gelir inş. kızlar herkes hamile kalır inş.
Evet yaa yaz dönemi niye işler bu kadar yoğunki , her sektör böyle valla işler kötü diyen yok herkes yoğun tempo çalışıyor.
Tatile çıkmak istiyoruuuummm, Dinlenmek istiyorumm, bayram tatilinden birşey anlayamadım. Bebeğim olursa inşallah onunla birlikte tatil yaparım evde
Calismak biraz kafa dagitie herhalde canim. Evde insan hep kendini dinler sanirim. Yani ben öyle takintili oldugum icin kendimden konusayimbende aynı durumdayım canım ya tatil istiyorum bende bayramdan bişey anlamadım valla
izinimi transfer günüme saklıyorum inş.
sen bebiş tutunca çalışmaya devam edecek misin ? canım
Canim kolay gelsin. ben hsg yaptirdim yarin histereskopi yapilacak. Be artik adim adim basliyom. Insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisi ile
Troid ilacımı kullanıyorum canım bide folik asit sen ne içiyorsunBacim sen şu an ilaç kullanıyor musun
Aynen bende canım ÇOĞU arkadasım çalışamazsın nasıl çalışacaksın tutarsa 4 at yatmak gerekiyor kimi 9 ay yatıyor diyorlar be her bünye bir değil ki dedim doktor yatacaksın risk var derse çıkar yatarım Allah'ın izniyle gerek kalmaz çıkmama inşbende iznimi transfere saklıyorum
Evet allah izin verirse çalışmaya devam edicem,
Bakalım merakla bekliyorum valla hafî Hayırlısı canımInsallah canim. Valla heyecan dorukta hepimizde. Sen de git bakalim doktor ne diyecek canimm
Bende Magnum severim bademli :) ama bu sene Algida Maraş usulü dondurma varya ondan alıyorum 1 kutu gidip gelip yiyorum eşim yemiyor hatta sen kaçıncı kutuyu yiyorsun diyor :))))Hadi hayirlisi canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin..
Magnum en
Bi sevdigimmmmmmm...
Insallah canim yaaaa.. Amin aminnnn..
Insallah bebislerinle cikarsin canim onlara cicili bicili esyalar alirsin
Calismak biraz kafa dagitie herhalde canim. Evde insan hep kendini dinler sanirim. Yani ben öyle takintili oldugum icin kendimden konusayim
Hadi hayirlisi canim.. Sen masallah arka arkaya hepsini yaptiriyorsunne mutlu.. Insallah hepimiz güzel sonuclar aliriz.. Heyecan dorukta..
Benimde adetim gecikti de folicasit ve estrofem kullaniyordum estrofem geciktiriyormus Dr konuştum bıraktımTroid ilacımı kullanıyorum canım bide folik asit sen ne içiyorsun
Sen şimdi adetini mi bekliyordun canım estrofem adeti 2 günü başlanıyor transfer de ve sonrasinda mı kullanılıyordu sanki öyle hatırladımBenimde adetim gecikti de folicasit ve estrofem kullaniyordum estrofem geciktiriyormus Dr konuştum bıraktım
Kuzucum bu aralar depresif takılıyorum birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?