2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

bende aynı durumdayım canım ya tatil istiyorum bende bayramdan bişey anlamadım valla
izinimi transfer günüme saklıyorum inş.
sen bebiş tutunca çalışmaya devam edecek misin ? canım

merhaba canlarım benim nasılsınız bakalım işler çok yoğun yeni bakabiliyorum
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
bu topik hepimize uğurlu gelir inş. kızlar herkes hamile kalır inş.
Canim kolay gelsin. ben hsg yaptirdim yarin histereskopi yapilacak. Be artik adim adim basliyom. Insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisi ile

Canim kolay gelsin. ben hsg yaptirdim yarin histereskopi yapilacak. Be artik adim adim basliyom. Insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisi ile
oh ne güzel maşallah başlamışsın tedaviye hadi hayırlısı olsun canım benim
hepimiz güzel sonuçlar alacağız inş.
bende adet olmazsam c.tesi doktra gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak

bende aynı durumdayım canım ya tatil istiyorum bende bayramdan bişey anlamadım valla

bende iznimi transfere saklıyorum
Evet allah izin verirse çalışmaya devam edicem,

oh ne güzel maşallah başlamışsın tedaviye hadi hayırlısı olsun canım benim
hepimiz güzel sonuçlar alacağız inş.
bende adet olmazsam c.tesi doktra gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Insallah canim. Valla heyecan dorukta hepimizde. Sen de git bakalim doktor ne diyecek canimm

Hoşbuldum canlar evet bende başlıcam ama henüz Dr.a bile karar veremedik aşamaları nelerdir ilk nelerle karsilasiyorsunuzbunlar bende hep merak konusu ve cok heyecanlaniyorum

Hoşbuldum )) İstanbul Behçecide tedavim.Tek embriyo istiyoruz biz.

Hadi hayirlisi canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin..

dün başladım yürüyüşe canım birazda dikkat ediyorum yediklerime dondurmayı azalttım

Magnum en
Bi sevdigimmmmmmm...

merhaba canlarım benim nasılsınız bakalım işler çok yoğun yeni bakabiliyorum
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
bu topik hepimize uğurlu gelir inş. kızlar herkes hamile kalır inş.

Insallah canim yaaaa.. Amin aminnnn..

Insallah bebislerinle cikarsin canim onlara cicili bicili esyalar alirsin

Calismak biraz kafa dagitie herhalde canim. Evde insan hep kendini dinler sanirim. Yani ben öyle takintili oldugum icin kendimden konusayim

Hadi hayirlisi canim.. Sen masallah arka arkaya hepsini yaptiriyorsun ne mutlu.. Insallah hepimiz güzel sonuclar aliriz.. Heyecan dorukta..

bende iznimi transfere saklıyorum
Evet allah izin verirse çalışmaya devam edicem,
Aynen bende canım ÇOĞU arkadasım çalışamazsın nasıl çalışacaksın tutarsa 4 at yatmak gerekiyor kimi 9 ay yatıyor diyorlar be her bünye bir değil ki dedim doktor yatacaksın risk var derse çıkar yatarım Allah'ın izniyle gerek kalmaz çıkmama inş

Bende Magnum severim bademli :) ama bu sene Algida Maraş usulü dondurma varya ondan alıyorum 1 kutu gidip gelip yiyorum eşim yemiyor hatta sen kaçıncı kutuyu yiyorsun diyor :))))

prensess38 canikommm gece yazismalarimizi özledim nerelerdesin kuzum. Pek bi sessiz kaldin
Kuzucum bu aralar depresif takılıyorum birazcık gunler yaklaştıkça tuhaf oluyorum. Girip yazılarınızı da okuyorum ama nesem gitti sanki yazasim yok. Sizin de moralinizi düşürmeym sadece okumayla yetineyim bi süre dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…