- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.161
Hani moral bozmak yoktu canım hiç yakıştıramadım bak sana iki çakayımda kendine gelKuzucum bu aralar depresif takılıyorum birazcıkgunler yaklaştıkça tuhaf oluyorum. Girip yazılarınızı da okuyorum ama nesem gitti sanki yazasim yok. Sizin de moralinizi düşürmeym sadece okumayla yetineyim bi süre dedim
Benden adetten önce 10 gün kullanmamı istediSen şimdi adetini mi bekliyordun canım estrofem adeti 2 günü başlanıyor transfer de ve sonrasinda mı kullanılıyordu sanki öyle hatırladım
Hani moral bozmak yoktu canım hiç yakıştıramadım bak sana iki çakayımda kendine gelkız hani moral bozmak yoktu hep pozitiftik
Olmaz öyle hep neşeli olmamız lazım canım senin durum benimkiyle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam eşine de yansitirsan onuda üzersin biz birbirimiz için buradayızKuzucum bu aralar depresif takılıyorum birazcıkgunler yaklaştıkça tuhaf oluyorum. Girip yazılarınızı da okuyorum ama nesem gitti sanki yazasim yok. Sizin de moralinizi düşürmeym sadece okumayla yetineyim bi süre dedim
Aaaaaaaa pirensesimmmmm biz sana kiyamayizzz... Bazen oluyor öyle anlar canim. Sana hak veriyorum. Cok fazla yipratma ama kendini olur mu. Arada bir olsun.. Diger günlerinde hep pozitif olmaya calis canim, Allah büyük. Ne mucizeler oluyor .. Biz burda birbirimizi cok iyi anliyoruz. O yüzden sana üzülme diyemicem..ama cok yipratma kendini olur mu.. Biliyorum sen güclüsün ve biiznillah hemencik toparlanir yine nese sacarsin. Burda destegine ihtiyacimiz var.. SeviliyorsunnnnKuzucum bu aralar depresif takılıyorum birazcıkgunler yaklaştıkça tuhaf oluyorum. Girip yazılarınızı da okuyorum ama nesem gitti sanki yazasim yok. Sizin de moralinizi düşürmeym sadece okumayla yetineyim bi süre dedim
Bende Magnum severim bademli :) ama bu sene Algida Maraş usulü dondurma varya ondan alıyorum 1 kutu gidip gelip yiyorum eşim yemiyor hatta sen kaçıncı kutuyu yiyorsun diyor :))))
Anladım canım hafî Hayırlısı olsun bende Cumartesi gitmek istiyorum bakalımBenden adetten önce 10 gün kullanmamı istedi
Olmaz öyle hep neşeli olmamız lazım canım senin durum benimkiyle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam eşine de yansitirsan onuda üzersin biz birbirimiz için buradayız
kızlar size sonuna kadar Katılıyorum vallaAaaaaaaa pirensesimmmmm biz sana kiyamayizzz... Bazen oluyor öyle anlar canim. Sana hak veriyorum. Cok fazla yipratma ama kendini olur mu. Arada bir olsun.. Diger günlerinde hep pozitif olmaya calis canim, Allah büyük. Ne mucizeler oluyor .. Biz burda birbirimizi cok iyi anliyoruz. O yüzden sana üzülme diyemicem..ama cok yipratma kendini olur mu.. Biliyorum sen güclüsün ve biiznillah hemencik toparlanir yine nese sacarsin. Burda destegine ihtiyacimiz var.. Seviliyorsunnnn
Al al canım insanın yedikçe yiyesi geliyor valla bende bu sene dondurma manyaklığı çıktı hiç böyle deli gibi dondurma yemezdim bu sene hep Alıp yiyorum valla ya bide kaç gündür canım Makarna istiyordu diyete başladım ya cânin bütün yemekleri istiyor merde Zararlı varsa sanki kaçıyorlarAlip denicem bakalim senin hatrina yiyim
Olmaz öyle hep neşeli olmamız lazım canım senin durum benimkiyle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam eşine de yansitirsan onuda üzersin biz birbirimiz için buradayız
Aaaaaaaa pirensesimmmmm biz sana kiyamayizzz... Bazen oluyor öyle anlar canim. Sana hak veriyorum. Cok fazla yipratma ama kendini olur mu. Arada bir olsun.. Diger günlerinde hep pozitif olmaya calis canim, Allah büyük. Ne mucizeler oluyor .. Biz burda birbirimizi cok iyi anliyoruz. O yüzden sana üzülme diyemicem..ama cok yipratma kendini olur mu.. Biliyorum sen güclüsün ve biiznillah hemencik toparlanir yine nese sacarsin. Burda destegine ihtiyacimiz var.. Seviliyorsunnnn
He şöyle öptüm seni
Al al canım insanın yedikçe yiyesi geliyor valla bende bu sene dondurma manyaklığı çıktı hiç böyle deli gibi dondurma yemezdim bu sene hep Alıp yiyorum valla ya bide kaç gündür canım Makarna istiyordu diyete başladım ya cânin bütün yemekleri istiyor merde Zararlı varsa sanki kaçıyorlar
Kizlarr hepinizi cok seviyorum. Iyi ki var burasi. Hepinizle oturup saatlerce sohbet etmeyi cok isterdim inanin.. Neyse bi gun denk gelir bulusuruz belki de. Allah büyük.. Ben de kocamaaan öpüyorum sizleri
Burdayız hayırlı gecelerKızlarrrrrrrkimse yokmuuuuu
Bendede aynisi .. Bide türkiyeye gelince zaten homili gidlak yiyesim var
Mübarek adim basi pasta börek baklavaci..
Gel gel
Moralini bozma canim..bizde tocamaaaaan öpüyooosssss
Hayırdır ne oldu canım biliyorsam seve seve
Direk tüp bebek işlemine de başlasaniz eşinizden Sperm bulmak için tese olmasi gerekiyor muhtemelen Dr eşinizden gerekli tetkikleri isteyecektir ve durumuna göre operasyon öncesi ilaç tedavisi uygulayan bilir öncelikle Eşinizin iyi bir üroloji Dr. Görünmesi mantıklı bence benimde eşinde azospermi oradan biliyorumŞimdi durum şu 10 senelik evliyim bundan 4 yıl önce Okmeydanı ssk da simten genç hanimin muayenehanesine gittik benden bi sürü tahlil istedi bi de rahim içi film sonuçlar iyi hersey yolunda ama eşim azospermi çıktı.şimdi bi bebegimiz olsun istiyoruz Rabbim nasip eder inşaallah.azospermi ama tam detaylı muayene olunmadi çünkü tıkanıklık Varikosel vs.bi sürü şey olabilir diyorlar onun için biz direkt tüp bebek merkezinemi yoksa iyi bi üroloji uzmanına kadin dogum uzmanına mı gidelim.
Direk tüp bebek işlemine de başlasaniz eşinizden Sperm bulmak için tese olmasi gerekiyor muhtemelen Dr eşinizden gerekli tetkikleri isteyecektir ve durumuna göre operasyon öncesi ilaç tedavisi uygulayan bilir öncelikle Eşinizin iyi bir üroloji Dr. Görünmesi mantıklı bence benimde eşinde azospermi oradan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?