2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hani moral bozmak yoktu canım hiç yakıştıramadım bak sana iki çakayımda kendine gel kız hani moral bozmak yoktu hep pozitiftik

Olmaz öyle hep neşeli olmamız lazım canım senin durum benimkiyle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam eşine de yansitirsan onuda üzersin biz birbirimiz için buradayız

Aaaaaaaa pirensesimmmmm biz sana kiyamayizzz... Bazen oluyor öyle anlar canim. Sana hak veriyorum. Cok fazla yipratma ama kendini olur mu. Arada bir olsun.. Diger günlerinde hep pozitif olmaya calis canim, Allah büyük. Ne mucizeler oluyor .. Biz burda birbirimizi cok iyi anliyoruz. O yüzden sana üzülme diyemicem..ama cok yipratma kendini olur mu.. Biliyorum sen güclüsün ve biiznillah hemencik toparlanir yine nese sacarsin. Burda destegine ihtiyacimiz var.. Seviliyorsunnnn

Olmaz öyle hep neşeli olmamız lazım canım senin durum benimkiyle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam eşine de yansitirsan onuda üzersin biz birbirimiz için buradayız

kızlar size sonuna kadar Katılıyorum valla

Alip denicem bakalim senin hatrina yiyim
Al al canım insanın yedikçe yiyesi geliyor valla bende bu sene dondurma manyaklığı çıktı hiç böyle deli gibi dondurma yemezdim bu sene hep Alıp yiyorum valla ya bide kaç gündür canım Makarna istiyordu diyete başladım ya cânin bütün yemekleri istiyor merde Zararlı varsa sanki kaçıyorlar

He şöyle öptüm seni

Kizlarr hepinizi cok seviyorum. Iyi ki var burasi. Hepinizle oturup saatlerce sohbet etmeyi cok isterdim inanin.. Neyse bi gun denk gelir bulusuruz belki de. Allah büyük.. Ben de kocamaaan öpüyorum sizleri

Bendede aynisi .. Bide türkiyeye gelince zaten homili gidlak yiyesim var
Mübarek adim basi pasta börek baklavaci..
Gel gel ye bizi diyo hepsiiii

Kizlarr hepinizi cok seviyorum. Iyi ki var burasi. Hepinizle oturup saatlerce sohbet etmeyi cok isterdim inanin.. Neyse bi gun denk gelir bulusuruz belki de. Allah büyük.. Ben de kocamaaan öpüyorum sizleri

Moralini bozma canim..bizde tocamaaaaan öpüyooosssss

Şimdi durum şu 10 senelik evliyim bundan 4 yıl önce Okmeydanı ssk da simten genç hanimin muayenehanesine gittik benden bi sürü tahlil istedi bi de rahim içi film sonuçlar iyi hersey yolunda ama eşim azospermi çıktı.şimdi bi bebegimiz olsun istiyoruz Rabbim nasip eder inşaallah.azospermi ama tam detaylı muayene olunmadi çünkü tıkanıklık Varikosel vs.bi sürü şey olabilir diyorlar onun için biz direkt tüp bebek merkezinemi yoksa iyi bi üroloji uzmanına kadin dogum uzmanına mı gidelim.

Direk tüp bebek işlemine de başlasaniz eşinizden Sperm bulmak için tese olmasi gerekiyor muhtemelen Dr eşinizden gerekli tetkikleri isteyecektir ve durumuna göre operasyon öncesi ilaç tedavisi uygulayan bilir öncelikle Eşinizin iyi bir üroloji Dr. Görünmesi mantıklı bence benimde eşinde azospermi oradan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…