- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.201
Benim de adt tarihim 7 agustos olucak ve doktor işlem agustosta dedi bi dolu ilac kullaniyorum simdi.agustosun 17si gibi toplama ve 21.ci gun civari transfer olucak diye tahmin ediyorum bi aksilik cikmazsa insallah doktorun dedigine gore.islemleri bu tarihlere denk gelen var mi 30 yasinda olmama ragmen amh o.91 ve cikolata kistiyle tanistim herseye ragmen Allah cok buyuktur ve kocama umudum var insallah herkesin yuzu guler..
aynen canım :))Meslektaşız heeeinşallah canım böyle konuşmaya devam edicez oooo
ben adet olmadım daha eme doktor ilaç verirse söktürücü tahminimce 5-6 ağustos adet olurumBenimde 6-7 ağustos gibi bekliyorum toplama transfer hemen hemen aynı tarihlere gelebilir. Hayırlısı olsun . Hangi merkez
ben adet olmadım daha eme doktor ilaç verirse söktürücü tahminimce 5-6 ağustos adet olurum
Haydi hayirlisi diyelim canim belirtilerimizi birlikte kontrol ederiz ve hayirli haberler veririz insallah.izmir üniv. Medicalpark ahmet zeki isik doktorum daBenimde 6-7 ağustos gibi bekliyorum toplama transfer hemen hemen aynı tarihlere gelebilir. Hayırlısı olsun . Hangi merkez
Bir de sana nasi bi tedavi uyguluyolar ben bir aydir ilac kullaniyorum biesteron falan yumurta kaliten sayin yeteri mi benim amh dusuk sayida biraz sorun varBenimde 6-7 ağustos gibi bekliyorum toplama transfer hemen hemen aynı tarihlere gelebilir. Hayırlısı olsun . Hangi merkez
Bir de sana nasi bi tedavi uyguluyolar ben bir aydir ilac kullaniyorum biesteron falan yumurta kaliten sayin yeteri mi benim amh dusuk sayida biraz sorun var
Yumurtalarin sorun olmamasi guzel haber
Uzun kisa protokol diye bisey demediler ama tüm tahliller rahim filmide dahil bittikten sonra 1 aydir bu ilaclari kullaniyorum sonra igneler toplama falan o asamalari yasicaz insallah hayirlisiylaDoktor öyle söyledi. Yumurtalıklarda bir sıkıntı görünmüyor değerlerinde çok iyi dedi. Uzun protokol benimki
Senin yerinde olsam cok heyecanli olurdum heralde tabi ki cok heyecanlisin heralde kac yum.topladilar bilgi verdiler mi sonucun hayirli olur insallahyarın yumurta toplama işlemi yapılacak gece 00:00 da vuruldum iğnemi. hayırlısı inş.
Cok heyecanlisindir heralde ne guzel kac yumurtan gorunuyorduyarın yumurta toplama işlemi yapılacak gece 00:00 da vuruldum iğnemi. hayırlısı inş.
evet heyecanlıyım, 20 ye yakın yumurtam varmışCok heyecanlisindir heralde ne guzel kac yumurtan gorunuyordu
Canim tedavin hayirli olsun. Benim de hemen hemen ayni tarihte olcak. 9 ya da 10 diye tahmin ediyorun. Benim tahliller falan yapilmadi henüz. Adet gunu baslayacak. Insallah hepimizin yuzu guler. Umudumuzu kaybetmeyecegizBenim de adt tarihim 7 agustos olucak ve doktor işlem agustosta dedi bi dolu ilac kullaniyorum simdi.agustosun 17si gibi toplama ve 21.ci gun civari transfer olucak diye tahmin ediyorum bi aksilik cikmazsa insallah doktorun dedigine gore.islemleri bu tarihlere denk gelen var mi 30 yasinda olmama ragmen amh o.91 ve cikolata kistiyle tanistim herseye ragmen Allah cok buyuktur ve kocama umudum var insallah herkesin yuzu guler..
Canim kullandığın ilaçların adı neUzun kisa protokol diye bisey demediler ama tüm tahliller rahim filmide dahil bittikten sonra 1 aydir bu ilaclari kullaniyorum sonra igneler toplama falan o asamalari yasicaz insallah hayirlisiyla
canım benim ide üstüste 2 tedaviden sonra 28 günde bir olan adetim 35 güne çıktı. bu ay yine 35 günde olursam 7 ağustosa denk geliyor. 2 gün önce 2 gün sonra o civarda ben de başlayacağım inşallah tedaviyeBenim de adt tarihim 7 agustos olucak ve doktor işlem agustosta dedi bi dolu ilac kullaniyorum simdi.agustosun 17si gibi toplama ve 21.ci gun civari transfer olucak diye tahmin ediyorum bi aksilik cikmazsa insallah doktorun dedigine gore.islemleri bu tarihlere denk gelen var mi 30 yasinda olmama ragmen amh o.91 ve cikolata kistiyle tanistim herseye ragmen Allah cok buyuktur ve kocama umudum var insallah herkesin yuzu guler..
Tek sorunun yumurta tembelligi ise bitkisel kurler dene biraz canim istersen. Valla ben de muayene bile olamiyordum ama alistim. Korkuyu bi kenara birak. Sabir ve umut hepsinin hakkindan gelecek merak etme. Allahim dermansiz dert vermesin. Doktorunu değiştirmeyi dene. Belki korkularini yenersinmerhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 1 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım bu yıl nisan ayında aşılama yaptırdım tutmadfı ilaçlar iğneler de fayda etmedı eşimdede bi sorun yok bana sadece yumurta tembelliği var dedi bu ay adetım gec geldı hamıleyım sandım 5 gun sonra kanamam başladı gıttım doktora polikistik over var önemlı degıl dedı kanamanızın artısını takıp edelım ıstersenız tüp bebeğe baslayım 3. gün dedi bende artık tup bebek düşünüyorum ama çok korkuyorum ben normal muayene bıle olamıyorum gıttıgım doktorda aşırı yoğun olduğu için cok ilgilenemedıgını düşünüyorum doktorumu değiştiricem bide annem umreden Meryem ana eli otu getırdı bıde bunu dene dıyo 1 ay artık ne yapacağımı sasırdım kafam cok karışık... allah hepımıze yardım etsın
Canim hayirlisi insallah. Yumurtalarinin hepsi dollensin insallah. Bize haber et.yarın yumurta toplama işlemi yapılacak gece 00:00 da vuruldum iğnemi. hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?