2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benimde 6-7 ağustos gibi bekliyorum toplama transfer hemen hemen aynı tarihlere gelebilir. Hayırlısı olsun . Hangi merkez

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 1 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım bu yıl nisan ayında aşılama yaptırdım tutmadfı ilaçlar iğneler de fayda etmedı eşimdede bi sorun yok bana sadece yumurta tembelliği var dedi bu ay adetım gec geldı hamıleyım sandım 5 gun sonra kanamam başladı gıttım doktora polikistik over var önemlı degıl dedı kanamanızın artısını takıp edelım ıstersenız tüp bebeğe baslayım 3. gün dedi bende artık tup bebek düşünüyorum ama çok korkuyorum ben normal muayene bıle olamıyorum gıttıgım doktorda aşırı yoğun olduğu için cok ilgilenemedıgını düşünüyorum doktorumu değiştiricem bide annem umreden Meryem ana eli otu getırdı bıde bunu dene dıyo 1 ay artık ne yapacağımı sasırdım kafam cok karışık... allah hepımıze yardım etsın

Benimde 6-7 ağustos gibi bekliyorum toplama transfer hemen hemen aynı tarihlere gelebilir. Hayırlısı olsun . Hangi merkez
Haydi hayirlisi diyelim canim belirtilerimizi birlikte kontrol ederiz ve hayirli haberler veririz insallah.izmir üniv. Medicalpark ahmet zeki isik doktorum da

Bir de sana nasi bi tedavi uyguluyolar ben bir aydir ilac kullaniyorum biesteron falan yumurta kaliten sayin yeteri mi benim amh dusuk sayida biraz sorun var

Benim yumurtalıklar ve değerler normal yasmin kullanıyorum 17.günüm bugün yarın bırakıcam.
Dün Lucrin e başladım yumurtaların baskılanması için. 12.Gününe kadar adet olucakmışım olmazsam hemşireyi aricam...

Doktor öyle söyledi. Yumurtalıklarda bir sıkıntı görünmüyor değerlerinde çok iyi dedi. Uzun protokol benimki
Uzun kisa protokol diye bisey demediler ama tüm tahliller rahim filmide dahil bittikten sonra 1 aydir bu ilaclari kullaniyorum sonra igneler toplama falan o asamalari yasicaz insallah hayirlisiyla

Canim tedavin hayirli olsun. Benim de hemen hemen ayni tarihte olcak. 9 ya da 10 diye tahmin ediyorun. Benim tahliller falan yapilmadi henüz. Adet gunu baslayacak. Insallah hepimizin yuzu guler. Umudumuzu kaybetmeyecegiz

canım benim ide üstüste 2 tedaviden sonra 28 günde bir olan adetim 35 güne çıktı. bu ay yine 35 günde olursam 7 ağustosa denk geliyor. 2 gün önce 2 gün sonra o civarda ben de başlayacağım inşallah tedaviye

Tek sorunun yumurta tembelligi ise bitkisel kurler dene biraz canim istersen. Valla ben de muayene bile olamiyordum ama alistim. Korkuyu bi kenara birak. Sabir ve umut hepsinin hakkindan gelecek merak etme. Allahim dermansiz dert vermesin. Doktorunu değiştirmeyi dene. Belki korkularini yenersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…