- 22 Temmuz 2015
- 182
- 123
- 23
- 40
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.181
evet yaptırdık çok az sayıda Sperm bulundu onlarla islemyaptiracagizYa bi de panik atak rahatsızlığım var son evresindeyim yani ilaç bırakma aşaması iyiyim çok şükür ama tüp bebek işlemleri gözümü öyle bi korkutuyor ki.onun için öncesinde bi ihtimal belki normal yolla olur Allah tan ümit kesilmez.peki siz tese felan yaptirdinizmi
İnşaAllah Rabbim nasip ederevet yaptırdık çok az sayıda Sperm bulundu onlarla islemyaptiracagiz
İnşallah Rabbim hepimize nasip ederİnşaAllah Rabbim nasip eder
Canım benim eşimde 2 varikosel 1 hitrosel amaliyat oldu sayı arttı ama normal olmadı tüp bebek oldu ben bir araştırıp sana yazarım inşallah gönlünn murdını versin rabbimDirek tüp bebek işlemine de başlasaniz eşinizden Sperm bulmak için tese olmasi gerekiyor muhtemelen Dr eşinizden gerekli tetkikleri isteyecektir ve durumuna göre operasyon öncesi ilaç tedavisi uygulayan bilir öncelikle Eşinizin iyi bir üroloji Dr. Görünmesi mantıklı bence benimde eşinde azospermi oradan biliyorum
Âmin inşaAllah ☺ cnm ben hep buralardayım yazın yazınCanım benim eşimde 2 varikosel 1 hitrosel amaliyat oldu sayı arttı ama normal olmadı tüp bebek oldu ben bir araştırıp sana yazarım inşallah gönlünn murdını versin rabbim
Merhaba canim. Benim esim de azospermi. Oncelikle bu dalda uzman bi doktora gorunmelisiniz bence. Kac test yaptırdınız? En az iki testte yıkama sonrası 0 çıkması durumunda kesin azospermi denebiliyor cunku. Esinin Hormonlari nasil bir de ? Bizim hormonlar normal sayılır sınıra yakın. Tıkanıklık olmasi icin hormonların bayagi düşük olmasi gerekiyo sanırım. Tikaniklikta sperm bulunma ihtimali daha yuksek. Varikosele gelince de benim esimde de varikosel vardi bi doktor etkilemez bu kadar dedi diger doktor ameliyat edelim %25 ihtimalle çıkış olabilir yoksa da tesede %80 ihtimalle bulunabilir dedi. Biz de ameliyatı terxih ettik 3 ay oldu. Önümüzdeki gunlerde test verecek esim. Bakalim değişme oldu mu.. Bizim hikayemiz bu kadar iste :)Şimdi durum şu 10 senelik evliyim bundan 4 yıl önce Okmeydanı ssk da simten genç hanimin muayenehanesine gittik benden bi sürü tahlil istedi bi de rahim içi film sonuçlar iyi hersey yolunda ama eşim azospermi çıktı.şimdi bi bebegimiz olsun istiyoruz Rabbim nasip eder inşaallah.azospermi ama tam detaylı muayene olunmadi çünkü tıkanıklık Varikosel vs.bi sürü şey olabilir diyorlar onun için biz direkt tüp bebek merkezinemi yoksa iyi bi üroloji uzmanına kadin dogum uzmanına mı gidelim.
2 kere yaptırdı sonuç 0.Allah yüzümüze güler inşaallah önümüzdeki hafta tekrar Dr.a gidicezMerhaba canim. Benim esim de azospermi. Oncelikle bu dalda uzman bi doktora gorunmelisiniz bence. Kac test yaptırdınız? En az iki testte yıkama sonrası 0 çıkması durumunda kesin azospermi denebiliyor cunku. Esinin Hormonlari nasil bir de ? Bizim hormonlar normal sayılır sınıra yakın. Tıkanıklık olmasi icin hormonların bayagi düşük olmasi gerekiyo sanırım. Tikaniklikta sperm bulunma ihtimali daha yuksek. Varikosele gelince de benim esimde de varikosel vardi bi doktor etkilemez bu kadar dedi diger doktor ameliyat edelim %25 ihtimalle çıkış olabilir yoksa da tesede %80 ihtimalle bulunabilir dedi. Biz de ameliyatı terxih ettik 3 ay oldu. Önümüzdeki gunlerde test verecek esim. Bakalim değişme oldu mu.. Bizim hikayemiz bu kadar iste :)
Ankarada veya cevresindeyseniz kaan aydos ya da mufit gunel i öneririm. Istanbul veya cevresindeyseniz emre bakircioglu ya da murat başar i öneririm. Insallah sonuclarimiz guzel çıkar..2 kere yaptırdı sonuç 0.Allah yüzümüze güler inşaallah önümüzdeki hafta tekrar Dr.a gidicez
İstanbul cnm tmm arastiririmAnkarada veya cevresindeyseniz kaan aydos ya da mufit gunel i öneririm. Istanbul veya cevresindeyseniz emre bakircioglu ya da murat başar i öneririm. Insallah sonuclarimiz guzel çıkar..
Canım pirensesin dediği gibi emre bakırcı oğlu tavsiye ederim inşallah allah herkesin yardımcısı olsunİstanbul cnm tmm arastiririm
Aynen bende canım ÇOĞU arkadasım çalışamazsın nasıl çalışacaksın tutarsa 4 at yatmak gerekiyor kimi 9 ay yatıyor diyorlar be her bünye bir değil ki dedim doktor yatacaksın risk var derse çıkar yatarım Allah'ın izniyle gerek kalmaz çıkmama inş
Hayirli sabahlar kizlaaaarrr... Haydiyin yürüyüse[/
günaydınnnnnnn canım
günaydın cnaım benim bende muhasebe :)) bende çok oturmuyorum çokda kalkmıyorum işim rahat yani sıkıntı yok :) allah yardımcımız olsun inş.yatmaya gerek kalmaz rahat geçiririz hamileliğimizi ( ay ne güzel konuştum hee sanki hamile kalmış gibi)Öncelikle hepinize kucak dolusu sevgi ve kocaman günaydınlar kızlar.
Canım bende senle aynı düşüncedeyim, arkadaşlarım banada aynı şekilde yaklaşıyorlar. Bende sağlıklı olduğu sürece çalışırım olmadı doktor yat derse çıkarım napim. Birde ne iş yapıyorsun canım sen. benim muhasebe , çok fazla masa başındada oturmuyorum çok fazla ayaktada durmuyorum ama bizim dosyalarımız ağır olduğundan bir tek dosyaları alma koyma konusunda iş arkadaşlarım yardımcı olacaktır.
Hayirli sabahlar kizlaaaarrr... Haydiyin yürüyüse
Herkese günaydınnnnn merkezden uzağım yazlık evimizde net çok sağlıklı olmadığı için sürekli katılamıyorum yazışmalarınıza ama evime döndüğüm zaman sıkı takipte olacağım sadece burda benimle aynı durumu yaşayanlarla konuştuğumda rahat hissediyorum başkaları anlamıyormuş gibi geliyor umarım ben dönene kadar bol bol hamişi olur bu topicin dualarımdasınız arkadaşlar
günaydın canlar hepinize mutlu sabahlarGünaydın kizlar. Mutlu gunler hepimize
günaydın cnaım benim bende muhasebe :)) bende çok oturmuyorum çokda kalkmıyorum işim rahat yani sıkıntı yok :) allah yardımcımız olsun inş.yatmaya gerek kalmaz rahat geçiririz hamileliğimizi ( ay ne güzel konuştum hee sanki hamile kalmış gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?