2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ya bi de panik atak rahatsızlığım var son evresindeyim yani ilaç bırakma aşaması iyiyim çok şükür ama tüp bebek işlemleri gözümü öyle bi korkutuyor ki.onun için öncesinde bi ihtimal belki normal yolla olur Allah tan ümit kesilmez.peki siz tese felan yaptirdinizmi

evet yaptırdık çok az sayıda Sperm bulundu onlarla islemyaptiracagiz

Canım benim eşimde 2 varikosel 1 hitrosel amaliyat oldu sayı arttı ama normal olmadı tüp bebek oldu ben bir araştırıp sana yazarım inşallah gönlünn murdını versin rabbim

Merhaba canim. Benim esim de azospermi. Oncelikle bu dalda uzman bi doktora gorunmelisiniz bence. Kac test yaptırdınız? En az iki testte yıkama sonrası 0 çıkması durumunda kesin azospermi denebiliyor cunku. Esinin Hormonlari nasil bir de ? Bizim hormonlar normal sayılır sınıra yakın. Tıkanıklık olmasi icin hormonların bayagi düşük olmasi gerekiyo sanırım. Tikaniklikta sperm bulunma ihtimali daha yuksek. Varikosele gelince de benim esimde de varikosel vardi bi doktor etkilemez bu kadar dedi diger doktor ameliyat edelim %25 ihtimalle çıkış olabilir yoksa da tesede %80 ihtimalle bulunabilir dedi. Biz de ameliyatı terxih ettik 3 ay oldu. Önümüzdeki gunlerde test verecek esim. Bakalim değişme oldu mu.. Bizim hikayemiz bu kadar iste :)

2 kere yaptırdı sonuç 0.Allah yüzümüze güler inşaallah önümüzdeki hafta tekrar Dr.a gidicez

2 kere yaptırdı sonuç 0.Allah yüzümüze güler inşaallah önümüzdeki hafta tekrar Dr.a gidicez
Ankarada veya cevresindeyseniz kaan aydos ya da mufit gunel i öneririm. Istanbul veya cevresindeyseniz emre bakircioglu ya da murat başar i öneririm. Insallah sonuclarimiz guzel çıkar..

Öncelikle hepinize kucak dolusu sevgi ve kocaman günaydınlar kızlar.

Canım bende senle aynı düşüncedeyim, arkadaşlarım banada aynı şekilde yaklaşıyorlar. Bende sağlıklı olduğu sürece çalışırım olmadı doktor yat derse çıkarım napim. Birde ne iş yapıyorsun canım sen. benim muhasebe , çok fazla masa başındada oturmuyorum çok fazla ayaktada durmuyorum ama bizim dosyalarımız ağır olduğundan bir tek dosyaları alma koyma konusunda iş arkadaşlarım yardımcı olacaktır.

Herkese günaydınnnnn merkezden uzağım yazlık evimizde net çok sağlıklı olmadığı için sürekli katılamıyorum yazışmalarınıza ama evime döndüğüm zaman sıkı takipte olacağım sadece burda benimle aynı durumu yaşayanlarla konuştuğumda rahat hissediyorum başkaları anlamıyormuş gibi geliyor umarım ben dönene kadar bol bol hamişi olur bu topicin dualarımdasınız arkadaşlar

günaydın cnaım benim bende muhasebe :)) bende çok oturmuyorum çokda kalkmıyorum işim rahat yani sıkıntı yok :) allah yardımcımız olsun inş.yatmaya gerek kalmaz rahat geçiririz hamileliğimizi ( ay ne güzel konuştum hee sanki hamile kalmış gibi)

Hayirli sabahlar kizlaaaarrr... Haydiyin yürüyüse

Günaydın kizlar. Mutlu gunler hepimize
günaydın canlar hepinize mutlu sabahlar

Meslektaşız heee inşallah canım böyle konuşmaya devam edicez oooo

Benim de adt tarihim 7 agustos olucak ve doktor işlem agustosta dedi bi dolu ilac kullaniyorum simdi.agustosun 17si gibi toplama ve 21.ci gun civari transfer olucak diye tahmin ediyorum bi aksilik cikmazsa insallah doktorun dedigine gore.islemleri bu tarihlere denk gelen var mi 30 yasinda olmama ragmen amh o.91 ve cikolata kistiyle tanistim herseye ragmen Allah cok buyuktur ve kocama umudum var insallah herkesin yuzu guler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…