- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.221
İrtibati koparmayalim beraber guzel haberler verelim belirti takibi yapalim insallah mesela benim bu ilaclari kullandigimdan beri yumurtaligimda bi hareketlenme oldugunu hissediyorum ve vucuduma pozitif telkinlerde bulunuyorumcanım benim ide üstüste 2 tedaviden sonra 28 günde bir olan adetim 35 güne çıktı. bu ay yine 35 günde olursam 7 ağustosa denk geliyor. 2 gün önce 2 gün sonra o civarda ben de başlayacağım inşallah tedaviye
Gunde 3 kere 25mg biesteron 1 ginera omega elevitCanim kullandığın ilaçların adı ne
inşallah canım. şu an bi gelişme olmadığı için çoğunlukla okuyarak takip ediyorum topiği çok yazmıyorum ama tedavim başlayınca illa ki daha çok yazarım bizi en iyi biz anlıyoruz çünküİrtibati koparmayalim beraber guzel haberler verelim belirti takibi yapalim insallah mesela benim bu ilaclari kullandigimdan beri yumurtaligimda bi hareketlenme oldugunu hissediyorum ve vucuduma pozitif telkinlerde bulunuyorum
Hangi hastanede yapılıyor tedavinizGunde 3 kere 25mg biesteron 1 ginera omega elevit
Izmir univ.medicalparktayim merkez yeni ama hocasi prof.ahmet zeki isik ben ununu cok duymustum bi tanigimiz bashekim yonlendirdi biziHangi hastanede yapılıyor tedaviniz
yasmin doğum kontrol hapı dimi adet gecikti diye mi verdi doktorun canım yoksa uzun protokol falan mı?Bende yasmini yarın bırakıcam lucrine devam edicem 12 .gün halen adet olmassan ara dedi hemşire. inşallah olurum. Lucrin geciktirme yapıyormuş diye bir kaç yerde okudum.
hadi hayırlııs canım topik de sen varsın galıba sırada :) inş. güzel haberlerini alacağızyarın yumurta toplama işlemi yapılacak gece 00:00 da vuruldum iğnemi. hayırlısı inş.
hadi hayırlısı canım :))) yaz bize sonucuKizceler ben de histereskopi icin bekliyom.insallah hersey guzeldiröpüyorum hepinizi..
yasmin doğum kontrol hapı dimi adet gecikti diye mi verdi doktorun canım yoksa uzun protokol falan mı?
yazdıktan sonra gördüm canım :) hadi hayırlısı bakalım bana ne verecek doktorum yarın merkezi arayacağımuzun protokol canım,
Bir de arkadaslar ben calisiyorum toplama islemim 17 agustos gibi transferinde 21.de olacagini varsaysak benim kac gun rapor almami tavsiye edersiniz kac gun calismamaliyim fikriniz nedir
Benimde 2.5 cmlik bi cik.kistim var o sebeple bazen endiseye kapiliyorum ama hemen kendimi motive edip umutla doluyorum ben de heyecanini paylasiyorum hadi hayirlisi insallahdnzderya geldim buraya :) herkese merhaba...daha önce yazdım mı bilmiyorum ama :)
Umarım herkes sağlıkla yavrusuna kavuşur...benim ağustos ya da eylül olacağı için tedavi tam anlamıyla bir yere adapte olamadım :) 2 aylık menopoz sürecindeyim çikolata kistim var...ilk denememiz olacak aşırı aşırı heyecanlıyım her şeyi öğrenmeye çalışıyorum :) bakalım kısmet
kistten dolayı 2 ay erteleme olunca moralim bozulmuştu ama sonunda bebeğime kavuşmak olacağını bilmek beni rahatlatıyor kısmen..buna şükür :) şimdi ise kafayı pıhtılaşma testine vs taktım..sonuçları 1 ayda anca çıkıyormuş diye onları yaptırmak istiyorum tüp öncesi...bu konuda bilginiz var mı?Benimde 2.5 cmlik bi cik.kistim var o sebeple bazen endiseye kapiliyorum ama hemen kendimi motive edip umutla doluyorum ben de heyecanini paylasiyorum hadi hayirlisi insallah
yillik izin alma sansim yok canim o yuzden toplama gununden itibaren ya 10 gunluk bi rapor alicam hepsini icine alicak sekildeToplama gününde 2-3 saat izin alman yeterli diye tahmin ediyorum eğer çok ağrın olursa 1 gün izin-rapor alırsın.
Transferde ise örnek ben senelik iznimi kullanacağım 1 hafta hem işlerden-stresten bir süre uzak olurum hemde dinlenirim evde bebiş iyi tutunsun diye , sonra çalışmaya devam tabi.
Yillik izin alma sans
yillik izin alma sansim yok canim o yuzden toplama gununden itibaren ya 10 gunluk bi rapor alicam hepsini icine alicak sekilde
CAnim bu konularda ben kendimi doktoruma biraktim o soylemeden ben ekstra bisey sorup zorlamiyorum doktorum prof ahmet zeki isik guveniyorum bi yandan da stres cok etkiledigi icin cok yonlu dusunmemeye doktora birakmaya calisiyorumkistten dolayı 2 ay erteleme olunca moralim bozulmuştu ama sonunda bebeğime kavuşmak olacağını bilmek beni rahatlatıyor kısmen..buna şükür :) şimdi ise kafayı pıhtılaşma testine vs taktım..sonuçları 1 ayda anca çıkıyormuş diye onları yaptırmak istiyorum tüp öncesi...bu konuda bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?