2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İrtibati koparmayalim beraber guzel haberler verelim belirti takibi yapalim insallah mesela benim bu ilaclari kullandigimdan beri yumurtaligimda bi hareketlenme oldugunu hissediyorum ve vucuduma pozitif telkinlerde bulunuyorum

İrtibati koparmayalim beraber guzel haberler verelim belirti takibi yapalim insallah mesela benim bu ilaclari kullandigimdan beri yumurtaligimda bi hareketlenme oldugunu hissediyorum ve vucuduma pozitif telkinlerde bulunuyorum
inşallah canım. şu an bi gelişme olmadığı için çoğunlukla okuyarak takip ediyorum topiği çok yazmıyorum ama tedavim başlayınca illa ki daha çok yazarım bizi en iyi biz anlıyoruz çünkü

Bir de arkadaslar ben calisiyorum toplama islemim 17 agustos gibi transferinde 21.de olacagini varsaysak benim kac gun rapor almami tavsiye edersiniz kac gun calismamaliyim fikriniz nedir

dnzderya geldim buraya :) herkese merhaba...daha önce yazdım mı bilmiyorum ama :)

Umarım herkes sağlıkla yavrusuna kavuşur...benim ağustos ya da eylül olacağı için tedavi tam anlamıyla bir yere adapte olamadım :) 2 aylık menopoz sürecindeyim çikolata kistim var...ilk denememiz olacak aşırı aşırı heyecanlıyım her şeyi öğrenmeye çalışıyorum :) bakalım kısmet

Bir de arkadaslar ben calisiyorum toplama islemim 17 agustos gibi transferinde 21.de olacagini varsaysak benim kac gun rapor almami tavsiye edersiniz kac gun calismamaliyim fikriniz nedir

Toplama gününde 2-3 saat izin alman yeterli diye tahmin ediyorum eğer çok ağrın olursa 1 gün izin-rapor alırsın.

Transferde ise örnek ben senelik iznimi kullanacağım 1 hafta hem işlerden-stresten bir süre uzak olurum hemde dinlenirim evde bebiş iyi tutunsun diye , sonra çalışmaya devam tabi.

Benimde 2.5 cmlik bi cik.kistim var o sebeple bazen endiseye kapiliyorum ama hemen kendimi motive edip umutla doluyorum ben de heyecanini paylasiyorum hadi hayirlisi insallah

Benimde 2.5 cmlik bi cik.kistim var o sebeple bazen endiseye kapiliyorum ama hemen kendimi motive edip umutla doluyorum ben de heyecanini paylasiyorum hadi hayirlisi insallah
kistten dolayı 2 ay erteleme olunca moralim bozulmuştu ama sonunda bebeğime kavuşmak olacağını bilmek beni rahatlatıyor kısmen..buna şükür :) şimdi ise kafayı pıhtılaşma testine vs taktım..sonuçları 1 ayda anca çıkıyormuş diye onları yaptırmak istiyorum tüp öncesi...bu konuda bilginiz var mı?

Yillik izin alma sans
yillik izin alma sansim yok canim o yuzden toplama gununden itibaren ya 10 gunluk bi rapor alicam hepsini icine alicak sekilde

Yillik izin alma sans

yillik izin alma sansim yok canim o yuzden toplama gununden itibaren ya 10 gunluk bi rapor alicam hepsini icine alicak sekilde

O zaman ayrı ayrı yapabilirsin. toplama ile transfer arasında en az 3 gün olucak ve boşuna 3 gün evde stres olma. 1 gün toplama için rapor alırsın sonra toplama ve sonrası için.

Tabi iş yerini en iyi sen bilirsin. Patron nasıl kabul ederse....

CAnim bu konularda ben kendimi doktoruma biraktim o soylemeden ben ekstra bisey sorup zorlamiyorum doktorum prof ahmet zeki isik guveniyorum bi yandan da stres cok etkiledigi icin cok yonlu dusunmemeye doktora birakmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…