2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aynen bi de bu meselenin isyerinde duyulmasini da istemiyosak isimiz daha da zor oluyor dgl mi

aramıza hoşgeldin canım inş. hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

Valla benim patronum biliyor bir tek. diğerlerinede söylemeyeceğini biliyorum. İzin konusunda o yüzden çok rahatım. Henüz senelik izinlerimide kullanmadım.
benim 3,deneme olacağı için patron hariç diğer arkadaşlar biliyor patrona da 15 gün önce söyleyeceğim
1 hfta izin verir herhalde ben 2 hafta isteyeceğim cumadan çıksam 9 gün kullanmış olacağım bence yeter gibi ama annemler illa 2 hafta çık yat diyprlar 12 günde belli oluyor zaten

Hıım anladım canım o gün gelmeden net karar veremiyor insan. Hemen hemen aynı günlerde yakın günlerde transfer oluruz diye tahmin ediyorum. ooooo evde yatarken bol bol kaynatırız.

canım kaçıncı denemen senin? pıhtılaşma testlerini ben yaptırdım üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor madem bekleme sürecindesin yaptır bu arada kafana takılmasın

Kizlaarrr napiyosunuz ozledim sizi bi kacgundur gremedim telefonum bozuldu.ama simdi burdaaaimm cok sukur kizlar bugun doktorum aradi bizden son olarak bulasici hastalik testi istedi isteeee artikk cok az zamanimiz kaldiii.

Son düzenleme:
aaa canım geçmiş olsun sayı çok iyi inşallah sağlıklı embriyoların olur.

Nasıl geçti peki opu anlatsana
Sağ ol canım. 10 gibi hastanedeydik. Odama geçirdiler beni,eşim de o arada sperm verdi. 12 de ornugu giydim ve ameliyathane gibi bir yere götürüp yaptırdılar. Hemşire damar yolu acti. Ordan narkozu gönderdi. Vucudum tamamen karincalandi.o ara gitmişim. İslem 20 dakika duruyor. 20 dakika daha beklentiler .kendime geldim ve odama getirdiler sedyeyle. Bir saat kadar kaşık agrim vardı. Arada gelip tansiyon olcup ateşe bakiyorlar.

Kizlaarrr napiyosunuz ozledim sizi bi kacgundur gremesim telefonum bozuldu.ama simdi burdaaaimm cok sukur kizlar bugun doktorum aradi bizden son olarak bulasik hastalik testi istedi isteeee artikk cok az zamanimiz kaldiii.
Canim hoş geldin kimi doktorunu arar ulasamaz senin doktor da seni arıyor ne kadar sanslisin

Canim hoş geldin kimi doktorunu arar ulasamaz senin doktor da seni arıyor ne kadar sanslisin
Cok sukur canimm cok ilgili biz sehir disindan istanbula gidecegimiz icin butun testlerimizi oldugumuz yerde yaptirmamizi soledii..hem acibadem pahali bi hastaneymis bosuna masraf yapmayin dediu sen naptin basladin mi tedaviyee...

Cok sukur canimm cok ilgili biz sehir disindan istanbula gidecegimiz icin butun testlerimizi oldugumuz yerde yaptirmamizi soledii..hem acibadem pahali bi hastaneymis bosuna masraf yapmayin dediu sen naptin basladin mi tedaviyee...
Adetim gecikti 4 gün geçti bekliyorum hala esrofem kullaniyordum o geciktirirmis bıraktım bugün yarın gelir başlarım insallah

Tekrar geçmiş olsun canım. Topikte ilk OPU olan kişisin sanırsam. Darısı Transfere inşallah.

aminnn cok tesekur ederim doktorumu değiştirmeye karar verdım bu hafta randevu bulamadım bıde suan adetim zaten sanırım önümüzdeki aydakı adette başlanır artık ama gıdıp bi önceden görüşüp yasadıklarımı anlatayım yeni doktora dıyorum zor bi süreç hepımız için allah sabır versın soğan kürü kırmızı mantar cayı denedım hep.. şimdide annemın umreden getırdıgı Meryem otunu denıcem inş faydası olur...

henüz ilk deneme....haftaya doktorumla görüştükten sonra ben de yaptırayım diyorum evet :)
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama gitmişken genetik testlere de baktırın derim. onu da ücretsiz yapıyorlar ama tüp bebek doktorları birkaç olumsuz denemeden sonra yönlendiriyor nedense. ilkinde tutmadı hadi ikinci de pıhtılaşma bakalım ikinci de tutmadı hadi hadi genetik baktıralım üçüncüde tutmadı hadi histeroskopi yapalım deneme tahtasına dönüyoruz. umarım hiç birine gerek kalmadan ilk demenende kavuşursun yavruna ama aklında olsun diye söyleyim dedim gitmişken bi kan vereceksiniz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…