- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.241
Aynen bi de bu meselenin isyerinde duyulmasini da istemiyosak isimiz daha da zor oluyor dgl miO zaman ayrı ayrı yapabilirsin. toplama ile transfer arasında en az 3 gün olucak ve boşuna 3 gün evde stres olma. 1 gün toplama için rapor alırsın sonra toplama ve sonrası için.
Tabi iş yerini en iyi sen bilirsin. Patron nasıl kabul ederse....
Aynen bi de bu meselenin isyerinde duyulmasini da istemiyosak isimiz daha da zor oluyor dgl mi
bence 2 hafta rapor al canım yada senelik iznini kullan varsa kafan rahat olsunBir de arkadaslar ben calisiyorum toplama islemim 17 agustos gibi transferinde 21.de olacagini varsaysak benim kac gun rapor almami tavsiye edersiniz kac gun calismamaliyim fikriniz nedir
aramıza hoşgeldin canım inş. hayırlı sonuçlar alırız hepimizdnzderya geldim buraya :) herkese merhaba...daha önce yazdım mı bilmiyorum ama :)
Umarım herkes sağlıkla yavrusuna kavuşur...benim ağustos ya da eylül olacağı için tedavi tam anlamıyla bir yere adapte olamadım :) 2 aylık menopoz sürecindeyim çikolata kistim var...ilk denememiz olacak aşırı aşırı heyecanlıyım her şeyi öğrenmeye çalışıyorum :) bakalım kısmet
benim 3,deneme olacağı için patron hariç diğer arkadaşlar biliyor patrona da 15 gün önce söyleyeceğimValla benim patronum biliyor bir tek. diğerlerinede söylemeyeceğini biliyorum. İzin konusunda o yüzden çok rahatım. Henüz senelik izinlerimide kullanmadım.
benim 3,deneme olacağı için patron hariç diğer arkadaşlar biliyor patrona da 15 gün önce söyleyeceğim
1 hfta izin verir herhalde ben 2 hafta isteyeceğim cumadan çıksam 9 gün kullanmış olacağım bence yeter gibi ama annemler illa 2 hafta çık yat diyprlar 12 günde belli oluyor zaten
canım kaçıncı denemen senin? pıhtılaşma testlerini ben yaptırdım üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor madem bekleme sürecindesin yaptır bu arada kafana takılmasınkistten dolayı 2 ay erteleme olunca moralim bozulmuştu ama sonunda bebeğime kavuşmak olacağını bilmek beni rahatlatıyor kısmen..buna şükür :) şimdi ise kafayı pıhtılaşma testine vs taktım..sonuçları 1 ayda anca çıkıyormuş diye onları yaptırmak istiyorum tüp öncesi...bu konuda bilginiz var mı?
bende öyle tahmin ediyorum canım evet ya dedikodunun dibine vururuz inş.Hıım anladım canım o gün gelmeden net karar veremiyor insan. Hemen hemen aynı günlerde yakın günlerde transfer oluruz diye tahmin ediyorum. ooooo evde yatarken bol bol kaynatırız.
Kızlar opuden çıktım. 16 yumurta toplanmis. Hayırlısıyla kaliteli embriyo olurlar insallah
henüz ilk deneme....haftaya doktorumla görüştükten sonra ben de yaptırayım diyorum evet :)canım kaçıncı denemen senin? pıhtılaşma testlerini ben yaptırdım üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor madem bekleme sürecindesin yaptır bu arada kafana takılmasın
Sağ ol canım. 10 gibi hastanedeydik. Odama geçirdiler beni,eşim de o arada sperm verdi. 12 de ornugu giydim ve ameliyathane gibi bir yere götürüp yaptırdılar. Hemşire damar yolu acti. Ordan narkozu gönderdi. Vucudum tamamen karincalandi.o ara gitmişim. İslem 20 dakika duruyor. 20 dakika daha beklentiler .kendime geldim ve odama getirdiler sedyeyle. Bir saat kadar kaşık agrim vardı. Arada gelip tansiyon olcup ateşe bakiyorlar.aaa canım geçmiş olsun sayı çok iyi inşallah sağlıklı embriyoların olur.
Nasıl geçti peki opu anlatsana
Canim hoş geldin kimi doktorunu arar ulasamaz senin doktor da seni arıyor ne kadar sanslisinKizlaarrr napiyosunuz ozledim sizi bi kacgundur gremesim telefonum bozuldu.ama simdi burdaaaimm cok sukur kizlar bugun doktorum aradi bizden son olarak bulasik hastalik testi istedi isteeee artikk cok az zamanimiz kaldiii.
Cok sukur canimm cok ilgili biz sehir disindan istanbula gidecegimiz icin butun testlerimizi oldugumuz yerde yaptirmamizi soledii..hem acibadem pahali bi hastaneymis bosuna masraf yapmayin dediu sen naptin basladin mi tedaviyee...Canim hoş geldin kimi doktorunu arar ulasamaz senin doktor da seni arıyor ne kadar sanslisin
Adetim gecikti 4 gün geçti bekliyorum hala esrofem kullaniyordum o geciktirirmis bıraktım bugün yarın gelir başlarım insallahCok sukur canimm cok ilgili biz sehir disindan istanbula gidecegimiz icin butun testlerimizi oldugumuz yerde yaptirmamizi soledii..hem acibadem pahali bi hastaneymis bosuna masraf yapmayin dediu sen naptin basladin mi tedaviyee...
Sağ ol canım. 10 gibi hastanedeydik. Odama geçirdiler beni,eşim de o arada sperm verdi. 12 de ornugu giydim ve ameliyathane gibi bir yere götürüp yaptırdılar. Hemşire damar yolu acti. Ordan narkozu gönderdi. Vucudum tamamen karincalandi.o ara gitmişim. İslem 20 dakika duruyor. 20 dakika daha beklentiler .kendime geldim ve odama getirdiler sedyeyle. Bir saat kadar kaşık agrim vardı. Arada gelip tansiyon olcup ateşe bakiyorlar.
sen hangi şehirde yaşıyorsun canimCok sukur canimm cok ilgili biz sehir disindan istanbula gidecegimiz icin butun testlerimizi oldugumuz yerde yaptirmamizi soledii..hem acibadem pahali bi hastaneymis bosuna masraf yapmayin dediu sen naptin basladin mi tedaviyee...
aminnn cok tesekur ederim doktorumu değiştirmeye karar verdım bu hafta randevu bulamadım bıde suan adetim zaten sanırım önümüzdeki aydakı adette başlanır artık ama gıdıp bi önceden görüşüp yasadıklarımı anlatayım yeni doktora dıyorum zor bi süreç hepımız için allah sabır versın soğan kürü kırmızı mantar cayı denedım hep.. şimdide annemın umreden getırdıgı Meryem otunu denıcem inş faydası olur...Tek sorunun yumurta tembelligi ise bitkisel kurler dene biraz canim istersen. Valla ben de muayene bile olamiyordum ama alistim. Korkuyu bi kenara birak. Sabir ve umut hepsinin hakkindan gelecek merak etme. Allahim dermansiz dert vermesin. Doktorunu değiştirmeyi dene. Belki korkularini yenersin
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama gitmişken genetik testlere de baktırın derim. onu da ücretsiz yapıyorlar ama tüp bebek doktorları birkaç olumsuz denemeden sonra yönlendiriyor nedense. ilkinde tutmadı hadi ikinci de pıhtılaşma bakalım ikinci de tutmadı hadi hadi genetik baktıralım üçüncüde tutmadı hadi histeroskopi yapalım deneme tahtasına dönüyoruz. umarım hiç birine gerek kalmadan ilk demenende kavuşursun yavruna ama aklında olsun diye söyleyim dedim gitmişken bi kan vereceksiniz o kadarhenüz ilk deneme....haftaya doktorumla görüştükten sonra ben de yaptırayım diyorum evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?