2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar canim sıkkın hastaneden aradilar. Ters giden bir şeyler var galiba. Yumurtalar 24 saat gözlem altına alinacakmis nedenini bilmiyom

kizlar merhaba.. pek ugrayamiyorum buralara yogunum biraz. sizlere bisey sormak istiyorum. benim ilk tüp bebek olacak. ağustos ta baslayacagiz inşallah merkez araştırıyorum görüşüyorum daha. iki merkezle görüştüm. kafam karmakarışık oldu. biri tedavi oncesi bana mantar ilaci, antibiyotik, folik verdi. eşime de antibiyotik ve vitamin.tabi o doktora karar verirsek. diger merkezde tedavi oncesi rahim ultrasonu diye bişey soyledi. rahime sivi verip yapisina bakiyormus. ama rahim filmi değilmiş. ve fiyati 300 lira adet sonrasi birkac gunde yapılıyor muş.. yani aklim karisti. sizlerdende böyle tedavi oncesi bişeyler istediler mi.

Kızlar canim sıkkın hastaneden aradilar. Ters giden bir şeyler var galiba. Yumurtalar 24 saat gözlem altına alinacakmis nedenini bilmiyom
Bugün toplandı değil mi yumurtalar canım aynı gün arayip bilgi vermeleri ilginç geldi bana da hangi merkezde tedavi görüyorsun? Sen tevekkülünü et Icini ferah tut Rabbim ne dilerse o olur güzel haberler gelecek inşallah.

Benden tedaviye başlamadan önce hsg (rahim filmi ) istemişlerdi belki hsg yoksa o yüzden istemiş olabilirler canım antibiyotik de tedaviye başlamadan önce hiç kullanmadım açıkçası, hakkınızda hayırlısı neresi ise Rabbim oraya yöneltir sizi inşallah

Yumurtalarin gozlem altina alinmasi normal bi surec bence canini skma durumuna kalitesine bakip degerlendireceklerdir daha garanti olanini secsinler diye

İnşallah dediğin gibidir canim
Bence sunuunutmayalim ki kendini ne olursa olsun motive etmeli mutlu hissetmeli insan sonucta bu yolda cok kutlu bir yol bizler bu yolda cok emek veriyoruz insallah Allahim da gorur ve yuzumuzu guldurur daima sevincli ol oh ne guzel 3 5 gune kalma bebegini transfer ederler ve usulca buyutursun karninda insallah..Allah yukarda insallah anne olmak kaderimizde vardır.

Öncelikle yeni gelen arkadaslar hosgeldkniz. Malum izinde oldugum icin takibi sIki bi sekilde yapamiyorum ama inanin hepsini tek tek okudum. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Ilk saYfamizdaki listeye eklenmek isteyenler bana merkezi ve tedavi tarihini özelden yazarsa benim icin daha rahat olur..

whiterose00 canim benim. Öncelikle gecmis olsun. Ne güzel bir islemi arkada biraktin Allahin izniyle.. Bence kontrol amaclidir üzülme. Insallah kaliteli yumurtalarin allahin izniyle döllenir. Moralini yüksek tut canim

Kizlaarrr napiyosunuz ozledim sizi bi kacgundur gremedim telefonum bozuldu.ama simdi burdaaaimm cok sukur kizlar bugun doktorum aradi bizden son olarak bulasici hastalik testi istedi isteeee artikk cok az zamanimiz kaldiii.

Canim bende merak etmistim seni
Hadi hayirlisi canim benim..rabbim kalbine gönlüne göre versin..

Amin insallah canım. Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…