- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.261
benim 3,deneme olacağı için patron hariç diğer arkadaşlar biliyor patrona da 15 gün önce söyleyeceğim
1 hfta izin verir herhalde ben 2 hafta isteyeceğim cumadan çıksam 9 gün kullanmış olacağım bence yeter gibi ama annemler illa 2 hafta çık yat diyprlar 12 günde belli oluyor zaten
MAŞALLAH CANIM HADİ HAYIRLISI GELSİN BEBİŞLER :)Kızlar opuden çıktım. 16 yumurta toplanmis. Hayırlısıyla kaliteli embriyo olurlar insallah
İçini ferah tut canım muhakkak vardır bir bildikleriKızlar canim sıkkın hastaneden aradilar. Ters giden bir şeyler var galiba. Yumurtalar 24 saat gözlem altına alinacakmisnedenini bilmiyom
Bugün toplandı değil mi yumurtalar canım aynı gün arayip bilgi vermeleri ilginç geldi bana da hangi merkezde tedavi görüyorsun? Sen tevekkülünü et Icini ferah tut Rabbim ne dilerse o olur güzel haberler gelecek inşallah.Kızlar canim sıkkın hastaneden aradilar. Ters giden bir şeyler var galiba. Yumurtalar 24 saat gözlem altına alinacakmisnedenini bilmiyom
Benden tedaviye başlamadan önce hsg (rahim filmi ) istemişlerdi belki hsg yoksa o yüzden istemiş olabilirler canım antibiyotik de tedaviye başlamadan önce hiç kullanmadım açıkçası, hakkınızda hayırlısı neresi ise Rabbim oraya yöneltir sizi inşallahkizlar merhaba.. pek ugrayamiyorum buralara yogunum biraz. sizlere bisey sormak istiyorum. benim ilk tüp bebek olacak. ağustos ta baslayacagiz inşallah merkez araştırıyorum görüşüyorum daha. iki merkezle görüştüm. kafam karmakarışık oldu. biri tedavi oncesi bana mantar ilaci, antibiyotik, folik verdi. eşime de antibiyotik ve vitamin.tabi o doktora karar verirsek. diger merkezde tedavi oncesi rahim ultrasonu diye bişey soyledi. rahime sivi verip yapisina bakiyormus. ama rahim filmi değilmiş. ve fiyati 300 lira adet sonrasi birkac gunde yapılıyor muş.. yani aklim karisti. sizlerdende böyle tedavi oncesi bişeyler istediler mi.
Bana da benzer uygulamalar yapildi 3 gunluk bi antibiyotik elevit rahim filmi simdide yumurta uyarici ilaclar austosun ilk haftasi itibariyle de igneler ve toplama vs islemler olucak bi aksilik cikmazsa insallah4 saat oldu daha cikali opu den. Şişli Memorialda
Yumurtalarin gozlem altina alinmasi normal bi surec bence canini skma durumuna kalitesine bakip degerlendireceklerdir daha garanti olanini secsinler diyeKızlar canim sıkkın hastaneden aradilar. Ters giden bir şeyler var galiba. Yumurtalar 24 saat gözlem altına alinacakmisnedenini bilmiyom
İnşallah dediğin gibidir canimYumurtalarin gozlem altina alinmasi normal bi surec bence canini skma durumuna kalitesine bakip degerlendireceklerdir daha garanti olanini secsinler diye
Bence sunuunutmayalim ki kendini ne olursa olsun motive etmeli mutlu hissetmeli insan sonucta bu yolda cok kutlu bir yol bizler bu yolda cok emek veriyoruz insallah Allahim da gorur ve yuzumuzu guldurur daima sevincli ol oh ne guzel 3 5 gune kalma bebegini transfer ederler ve usulca buyutursun karninda insallah..Allah yukarda insallah anne olmak kaderimizde vardır.İnşallah dediğin gibidir canim
Kesinlikle canım ben çok takıntılıyım ama bu sefer takmayacağım benim hakkım iznimBu iste sagligimiz ve kafa rahatligi herseyden onemliyse madem en azindan 10 gunluk bi raporla yum.top. itibaren yatalim gitsin yaa:))
Kizlaarrr napiyosunuz ozledim sizi bi kacgundur gremedim telefonum bozuldu.ama simdi burdaaaimm cok sukur kizlar bugun doktorum aradi bizden son olarak bulasici hastalik testi istedi isteeee artikk cok az zamanimiz kaldiii.
Amin insallah canım. Rabbim hepimize nasip etsinBence sunuunutmayalim ki kendini ne olursa olsun motive etmeli mutlu hissetmeli insan sonucta bu yolda cok kutlu bir yol bizler bu yolda cok emek veriyoruz insallah Allahim da gorur ve yuzumuzu guldurur daima sevincli ol oh ne guzel 3 5 gune kalma bebegini transfer ederler ve usulca buyutursun karninda insallah..Allah yukarda insallah anne olmak kaderimizde vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?