- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.281
Benden tedaviye başlamadan önce hsg (rahim filmi ) istemişlerdi belki hsg yoksa o yüzden istemiş olabilirler canım antibiyotik de tedaviye başlamadan önce hiç kullanmadım açıkçası, hakkınızda hayırlısı neresi ise Rabbim oraya yöneltir sizi inşallah
Hayirlisiyla güzel sonuclar alirsin insallah canim.Yarin sabah 8.30da opu islemi icin hastanede hazir bulunacagim insallah.
Dualarinozi beklerim arkadaslar. Rabbim hayirli sonuclarla atlatmayi nasip etsin ins.cumlemize
Canim sanirim o soyledigin sey sivi ultrason dedikleri sey Sanirim. Tip dilindede uzun bi ismi varteşekkür ederim canım guzel dileklerin için. rahim filmi var ama doktor rahim filmi degil dedi. hsg de tuplere bakiliyormus doktorun dediği seyde rahim yapisina bakiliyormus.. bende anlayamadım. zor valla bu isler allah yardimcimiz olsun
Canim sanirim o soyledigin sey sivi ultrason dedikleri sey Sanirim. Tip dilindede uzun bi ismi var
Spekulum takilarak rahme ince bi kataterle sivi gonderiliyor.rahimde yapisiklik miyom vs. Varmi diye kontrol ediliyor.
Inan iki dk.lik cok basit bir islem. Muayeneden bile daha kisa suruyor.bittimi diye sormustum ben doktora. Cunku oncesinde guya arastirip korkarak gitmistim. Hic canini sikma iki dk.lik acisiz bir islem
Canim bence dr un cok güzel karar vermis..rahime yapisina bakip hazirliyorlar..sonrsda tedavi ye daha iyi cevap veriyor..inşallah hepsi basarili srkilde devam eder..teşekkür ederim canım guzel dileklerin için. rahim filmi var ama doktor rahim filmi degil dedi. hsg de tuplere bakiliyormus doktorun dediği seyde rahim yapisina bakiliyormus.. bende anlayamadım. zor valla bu isler allah yardimcimiz olsun
Hayr cnm ayni sey degil farkli seyler senin doktorunun istediginin adi histereskopi. .tüp bebek de basari sansini artiriyor.cunku rahimde miyom polip vs.biseyler varsa temizleniyor..varsa hamile kalsan bile surmuyor malesef gebelik...ben tup bebek le pozitif i gordum iki gun sonra test tekrarlandi deger dusdu yani surmedi gebelik devami gelmediaslinda yapilan islemden korkmuyorum daha once rakimnfilmi cekilmisti anestezi olmadan. benim aklima takilan sey rahim filmi de neredeyse ayni para maddiyat düşüncesiyle mi böyle bişey yapiyor diye dusunmeden gecemedim
Ben ilk denemelerimi egitim arastirma hastanesinde yaptirmistim. Oyuzden ucret odememistik canim. Gittigin merkeze degilde bir üni. Hastanesine veya devlette biyere sorsan ne derler acaba. cunku gercekten iki dk.lik bir islem. Normal muayen gibi. Ne kadar istediler bilmiyorum ama muayeneyi baz alsak 50tl bile etmez yani
Canim belki srnin dedihin islem faridir..arkadadin dedigi islem yaklasik o fiatlarda narkoz veriliyorda yapiliyor ufak bi operosyon yani..Ben ilk denemelerimi egitim arastirma hastanesinde yaptirmistim. Oyuzden ucret odememistik canim. Gittigin merkeze degilde bir üni. Hastanesine veya devlette biyere sorsan ne derler acaba. cunku gercekten iki dk.lik bir islem. Normal muayen gibi. Ne kadar istediler bilmiyorum ama muayeneyi baz alsak 50tl bile etmez yani
Nasil tedavi uygulaniyor uzunda ?uzun protokol canım,
Canim benim anladigim arkadastan istedikleri teshis amacli birsey. Histeroskopi tedavi amacli bise ve dedigin gibi narkozla oluyor. Gecen yil o operasyonuda gecirdim ben. Ama bu sulu ulstrason dedikleri sadece rahim ne alemde onu incelemek ici yapiliyor..arkadasin eski mesajlarinada baktim. bilmiyorum belkide ben yaniliyorumdur ama bana histeroskopi gibi gelmediCanim belki srnin dedihin islem faridir..arkadadin dedigi islem yaklasik o fiatlarda narkoz veriliyorda yapiliyor ufak bi operosyon yani..
Evet sivi gibi bisey vetiliyor ama isde onun adi histereskopi doktoruna sorsaydinya bisanırım yapılan islemin adi sulu ultrason. çünkü sivi verilerek yapılıyormuş.
Himm artik onu biz tam bilemicez o zaman ..doktoru nedediyse ben histereskopi olarak anladim..SALİN İNFÜZYON SONOGRAFİ (SİS) (SULU ULTRASON)
SONOHİSTEROGRAFİ (SHG) benim dedigim bu islem canim
Canim benim anladigim arkadastan istedikleri teshis amacli birsey. Histeroskopi tedavi amacli bise ve dedigin gibi narkozla oluyor. Gecen yil o operasyonuda gecirdim ben. Ama bu sulu ulstrason dedikleri sadece rahim ne alemde onu incelemek ici yapiliyor..arkadasin eski mesajlarinada baktim. bilmiyorum belkide ben yaniliyorumdur ama bana histeroskopi gibi gelmedi
Evet sivi gibi bisey vetiliyor ama isde onun adi histereskopi doktoruna sorsaydinya bi
Allahim sifa versin bizi yavrularimiza ulastirsinda canim yapilan islemin adinin cokta onemi yokHimm artik onu biz tam bilemicez o zaman ..doktoru nedediyse ben histereskopi olarak anladim..
Allahim sifa versin bizi yavrularimiza ulastirsinda canim yapilan islemin adinin cokta oyok
Amin amin..Allahim sifa versin bizi yavrularimiza ulastirsinda canim yapilan islemin adinin cokta onemi yok
Oylemi tamam cnm..inşallah bisry yokdur..histereskopi değil canım. sadece teshis amaçlı yapilan rahimde bişey varmi diye bakilan biseymis. doktor yapilan islemi anlatti ama brn hsg ye cok benzettim. buradan verilen cevaplara gore arastirdim sulu ultrasonmuş
Arkadaslar hsg Rahime özel bir sıvı verilerek tüp lerde tıkanıklık varmı diye teşhis koyuyor histereskopi ise yapisiklik yada tıkanıklık varsa yapılıyor diye biliyorumOylemi tamam cnm..inşallah bisry yokdur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?