- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.301
Amin canim ins.evet canim haklisin aslinda ama allah karsimiza parayi on planda tutmayan doktorlar cikarsin. yapilan islemin ne oldugunu ne yapildigini bilmek istiyinede. en kisa zaman da kavusuruz insallah yavrularimiza
Merhaba arkadaşlar, ben Ağustos ta doğum yapacak tüp bebek anneleri topiğini açan kişiyim. Sizleri gördüm merhaba demek istedim. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Biz agustos ta bebeklerimizi kucaklarken sizin de hamilelik haberleriniz gelir inşallah.
Hepinizin hayallerinin gerçekleşmesini dilerim.
Merhaba canim hosgeldin. Insallah hersey yolunda gider. Hayirlisi ile guzel sonuclarini alirsin. Biz de seni gorup mutlu oluruz ve bize moral olursun. Ilaclarina basladin o zmaan degil mi..Merhaba herkesin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah. Bende bu ay başladım tedaviye. Ama benim sonucu öğrenmem ki inşallah her şey yolunda giderse ağustosu bulacak. O yüzden buraya da yazayım burdaki arkadaşlarında dertlerine ortak olayım dedim. İnşallah herkes bu seferki tedaviyle yavrularına kavuşur.
Canim cok cok sagol. Allahim bebgine ve sana uzun omurler versin insallah.Merhaba arkadaşlar, ben Ağustos ta doğum yapacak tüp bebek anneleri topiğini açan kişiyim. Sizleri gördüm merhaba demek istedim. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Biz agustos ta bebeklerimizi kucaklarken sizin de hamilelik haberleriniz gelir inşallah.
Yavrum ne takiliyo aklina. Kafana yatmayan bisey mi var soyle bakim. Ben doktor degistirme surecinde oyleydim ama cok sukur sorularim cevaplarını buldu. Sen de doktorunu ara bence..Kizcelerim benim aklima bir sürü soru takilmaya basladi gün yaklastikca..
Bugün doktorumu aricam kismetse telefonda bi konusucam insallah. Bakalim icim rahatlicak mi
Allsh razı olsun. .birgun bizde bunlari yazatiz ins..size kolay bir dogum diliyorum. .saglikla buyutun bebisinizi..Merhaba arkadaşlar, ben Ağustos ta doğum yapacak tüp bebek anneleri topiğini açan kişiyim. Sizleri gördüm merhaba demek istedim. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Biz agustos ta bebeklerimizi kucaklarken sizin de hamilelik haberleriniz gelir inşallah.
Merhaba inşallah tedavin sonucu pozitif olur..inşallah rabbim hepimuze nasip eder..Merhaba herkesin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah. Bende bu ay başladım tedaviye. Ama benim sonucu öğrenmem ki inşallah her şey yolunda giderse ağustosu bulacak. O yüzden buraya da yazayım burdaki arkadaşlarında dertlerine ortak olayım dedim. İnşallah herkes bu seferki tedaviyle yavrularına kavuşur.
Hayrdir neler takiliyor aklinaKizcelerim benim aklima bir sürü soru takilmaya basladi gün yaklastikca..
Bugün doktorumu aricam kismetse telefonda bi konusucam insallah. Bakalim icim rahatlicak mi
Günaydın canım. .cok geçmiş olsun. .şükür bak iyiymis rahim..adetten sonra nolcak simdi tüp bebek mi ?Kizlar hepinize gunaydin. Dun histeteskopi oldum. Cok sukur rahim temizmis. Sıkıntı yok dedi doktor. Hazırlık icin orayi trasldim dedi. Hsg de cekildim. Yani islemler tamam. Artik geriye adeti beklemk kaldi.
Nasil tedavi uygulaniyor uzunda ?
Evet uzunmus :) bizim ilk adetle baslanip o ay opu transfer oluyor. ..yasin kac hangi ilaclari kullaniyorsun inşallah sonucu cok güzel olur. .Bilmem uzun protokol uygulicaz dediler temmuz adetimde başladık ağustos adetimlede devam edicez ağustosta opu olucam.
Evet canim tup bebek olacak hayirlisi ile.Günaydın canım. .cok geçmiş olsun. .şükür bak iyiymis rahim..adetten sonra nolcak simdi tüp bebek mi ?
Evet uzunmus :) bizim ilk adetle baslanip o ay opu transfer oluyor. ..yasin kac hangi ilaclari kullaniyorsun inşallah sonucu cok güzel olur. .
Yok canim hiteroskopi degil sulu ultrason su verip rahmin durumuna bakiyo hitereskopi de hem rontgen cekiyo hemde su verip kanallara bakiyo tıkalı mi acikmi diye ben ikisinide yaptirdim canim ordan biliyorumEvet sivi gibi bisey vetiliyor ama isde onun adi histereskopi doktoruna sorsaydinya bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?