2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

evet canim haklisin aslinda ama allah karsimiza parayi on planda tutmayan doktorlar cikarsin. yapilan islemin ne oldugunu ne yapildigini bilmek istiyinede. en kisa zaman da kavusuruz insallah yavrularimiza
Amin canim ins.
Doktor.gercekten onemli bir faktor. Bende maddi meselelerden devlette devam etmistim biraz.simdi ozeldeki eski doktorumla devam ediyorum cok sukur.esim diyorki adamin odasindan cikarken gozlerin parliyordu diyorm doktora isinmak gercekten onemlim yasadigi sehri bilmiyorum ama universite hastanesi varsa bir gidip onlardanda bilgi alabilirsin.en azindan ucretsiz yaptirma imkanin olur. Yoksa napalim bebis icin harcanan para kutsaldir

Merhaba herkesin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah. Bende bu ay başladım tedaviye. Ama benim sonucu öğrenmem ki inşallah her şey yolunda giderse ağustosu bulacak. O yüzden buraya da yazayım burdaki arkadaşlarında dertlerine ortak olayım dedim. İnşallah herkes bu seferki tedaviyle yavrularına kavuşur.

Merhaba arkadaşlar, ben Ağustos ta doğum yapacak tüp bebek anneleri topiğini açan kişiyim. Sizleri gördüm merhaba demek istedim. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Biz agustos ta bebeklerimizi kucaklarken sizin de hamilelik haberleriniz gelir inşallah.
Hepinizin hayallerinin gerçekleşmesini dilerim.

Allah razi olsun canim. Cok tsk ederiz. Insallah bizlerede saglikli sihhatli evlatlar nasip eder rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin olur muuu... Sanada rabbim bir avazda bebisini kucagina almayi nasip etsin rabbim sagliklicakla..

Kizcelerim benim aklima bir sürü soru takilmaya basladi gün yaklastikca..

Bugün doktorumu aricam kismetse telefonda bi konusucam insallah. Bakalim icim rahatlicak mi

Merhaba canim hosgeldin. Insallah hersey yolunda gider. Hayirlisi ile guzel sonuclarini alirsin. Biz de seni gorup mutlu oluruz ve bize moral olursun. Ilaclarina basladin o zmaan degil mi..

Canim cok cok sagol. Allahim bebgine ve sana uzun omurler versin insallah.

Bugün doktorumu aricam kismetse telefonda bi konusucam insallah. Bakalim icim rahatlicak mi
Yavrum ne takiliyo aklina. Kafana yatmayan bisey mi var soyle bakim. Ben doktor degistirme surecinde oyleydim ama cok sukur sorularim cevaplarını buldu. Sen de doktorunu ara bence..

Allsh razı olsun. .birgun bizde bunlari yazatiz ins..size kolay bir dogum diliyorum. .saglikla buyutun bebisinizi..

Merhaba inşallah tedavin sonucu pozitif olur..inşallah rabbim hepimuze nasip eder..

Hayrdir neler takiliyor aklina
ama takilmasida normal ilkinde soylemi olcak boylemi ilsclat nasil olcak yok yumurta nasıl toplanck transfer nasil olcak insanin akilina birsutu sey gelir..merakla ve tedirginlikle...sen doktoruns sor bakalim icini rahatlat cnm

Kizlar hepinize gunaydin. Dun histeteskopi oldum. Cok sukur rahim temizmis. Sıkıntı yok dedi doktor. Hazırlık icin orayi trasldim dedi. Hsg de cekildim. Yani islemler tamam. Artik geriye adeti beklemk kaldi.
Günaydın canım. .cok geçmiş olsun. .şükür bak iyiymis rahim..adetten sonra nolcak simdi tüp bebek mi ?

Evet uzunmus :) bizim ilk adetle baslanip o ay opu transfer oluyor. ..yasin kac hangi ilaclari kullaniyorsun inşallah sonucu cok güzel olur. .

23 Yaşındayım eşimde sperm hareketsizliği var. Bende bir sıkıntı görünmedi. Adetin 2. günü yasmin e başladım yarın bitiyor. Lucrin'i 3 gündür vuruyorum, Birde Folic asit kullanıyorum şimdilik.

Evet sivi gibi bisey vetiliyor ama isde onun adi histereskopi doktoruna sorsaydinya bi
Yok canim hiteroskopi degil sulu ultrason su verip rahmin durumuna bakiyo hitereskopi de hem rontgen cekiyo hemde su verip kanallara bakiyo tıkalı mi acikmi diye ben ikisinide yaptirdim canim ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…