2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ah lulinda geçen yıl senin topiğindeydim şimdi buralarda. adetimi bekliyorum 3. tedaviye başlamak için sizi uzaktan arada sırada takip te ediyorum ne güzel bebek isimlerinin olduğu bir liste bile yapmışınız. rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canımmm

ankarada başkentte tedavi oluyorum..kan için eğitim ve araştırma hastaneleri dediler ama tam emin olamadım...ben de doktorumla 1 hafta sonra görüşeceğim o zaman histeroskopi istediğimi ve kan tahlillerimi yaptırmak istedğimi de söyleyecepim ya da direkt kendim mi gidip kanları versem....aynı düşüncedeyim deneme tahtası olmaktansa her şey baştan yapılsın/bakılsın..gerisi tevekkül...Rabbim ol derse olur inşallah...hepimize bu yolda evlatlarımıza kavuşuncaya kadar Rabbimden bol bol sabır diliyorum

Merhaba canim hosgeldin. Insallah hersey yolunda gider. Hayirlisi ile guzel sonuclarini alirsin. Biz de seni gorup mutlu oluruz ve bize moral olursun. Ilaclarina basladin o zmaan degil mi..
Hoşbulduk canım. İlaçlarıma başladım ankara güven has. haftaya opu olacak. İnşallah bu sefer çok istiyorum üçüncü denemem olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Hoşbulduk canım. İlaçlarıma başladım ankara güven has. haftaya opu olacak. İnşallah bu sefer çok istiyorum üçüncü denemem olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Canim hadi insallah bu kez guler yuzun diger denemeler niye tutmadi peki. Bur aciklmaa yaptilar mi arastirdilar mi

Bence de ilk bastan hepsini yaptirmak lazim. Pihtilasmaya ne zaman bakiliyo canim.biliyo musun.

Bence de ilk bastan hepsini yaptirmak lazim. Pihtilasmaya ne zaman bakiliyo canim.biliyo musun.
herhangi bir döngü günü (2. 3. günü vs) yok benim bildiğim...tok karnına bakılabiliyormuş bir de...ancak dediğim gibi bir sonraki hafta doktoruma sorduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum..sonuçların çıkması 1 aya yaklaşıyormuş çünkü...

Hadi ya sonuc o kadar gec mi cikiyonus benim tedavimi iki hafta sonra baslayacak zaten. Neyse insallah bisey yokktur deyip unutalim o zman. Arastirsak o kadar cok sey var ki. Bir suru test yaptirmak lazim okudukca insanin kafasi karisiyo

Hadi ya sonuc o kadar gec mi cikiyonus benim tedavimi iki hafta sonra baslayacak zaten. Neyse insallah bisey yokktur deyip unutalim o zman. Arastirsak o kadar cok sey var ki. Bir suru test yaptirmak lazim okudukca insanin kafasi karisiyo
aynen..embriyodan bile biyopsi alınıyormuş...benim de kafam karışık...tevekkül edip Rabbime sığınıp akışına bırakacağım sanırım o kısmı..ancak histeroskopi ve kan pıhtılaşma testlerimi yaptırmayı planlıyorum...hakkımızda hayırlısı...Allah bize evlat nasip edeceği güne kadar sabır versin inşallah

Canim eger ki kaliteli ise cok guzel bence. Hayirlisi olsun insallah canim. Insallah devami gelir ve hayirli haberlerini verrisin bize Transfer ne zaman olacak canim.
İnşallah kaliteli olurlar canım. Aklım onlarda hep sperm sorunumuz var bizim. MorfolojiMiz,sayımız,hızımız sıkıntılı. Her gün arayıp durumunu öğreneceğiz. İnşallah güzel haberlerini alırız. Şuan belli değil transfer günü. Bugün 1. Günleri yavrucuklarimin

Unutmana gerek yok cNim bence. Ben ayin 10unda kan vermistim. 13undede ignelerime basladim. Bugunde opu oldum. genetik test Sonucumuz bugun cikmis. Tam iki hafta olmustu bugun.
Ki senin daha adetine zamanin varmis. Bence doktoruna sorabilirsin simdi. En azindan gec olmadan tedavinin basinda sonucun elinde olur

Canim hadi insallah bu kez guler yuzun diger denemeler niye tutmadi peki. Bur aciklmaa yaptilar mi arastirdilar mi
Kesin bir nedeni olmuyor canım malesef. Bu tedaviye başlamadan önce histereskopi oldum. Kan pıhtılalmasıyla ilgili test yaptırdım. Hiç bir şey çıkmadı. Şimdiki denemede inşallah yeteri kadar sağlıklı embriyolarımız olursa pgt yaptıracağız. Erkekten kaynaklanan durumlar daha sıkıntılı malesef.

Tamam canim doktorumla konusacagim. Tedavinin basinda herseyi ogrenmek gerek aslinda.

Sorun erkekte olunca daha zor demek ki. Bir sorunun da görünmüyor. Insallah saglikli embriyolarin olur canim

aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun canım :)

ne kadar güzel maşallah size darısı başımıza inş. kızlara söylemisin bizlere bol bol dua etsinler bizlerde sizlere dua edelim rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…