2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

bize hiç genetik test yapmadılar diye hatırlıyorum doktora sormam lazım

Bugün itibari ile tadaviye başlamış bulunuyorum ilk iğne yapıldı hastanede yarın da kendim yapacağım allah rızası için dualarinizi esirgemeyin benden
Hadi bakalim hayirli olsun canim. Insallah hersey cok cok guzel ilerler. Buradan hepimiz hamile haberlerimizi veririz. Allahım hepimize saglikli hayirli evlatlar versin canim. Tedaviye baslayan arkadaslar icin dua etsek cok iyi olur. kiwicik daha once konuşmuştuk. Tedavisi baslayan arkadaslari okuyup ufleyelim

S sulltan geçmiş olsun canım.kaç yumurtan toplandi?hepsi sağlıklı embriyo olsun ve seni anne yapsınlar..
Tesekkurler canim. Amin ins. Yumurtalarimizin hepsi sevindirir bizi.
11yumurta toplanmis cok sukur .akibetlerini yarin ogrencem sanirim
Zaten doktorum 9 10 tane isimize yarayacak yumurtanin oldugunu .kucuklerin bize bir faydasi olmadigini soylemisti. Sanirim iyi olan 11i toplandi. Allahim gonlumuzde geceni hayirlisyla kucagimixa versin ins. Hepimizin. Insallah bu sefer mutluluk gozyaslariyla bitiririz tedavimizi
Bi arkadas daha vardi bugun opu yaptiracak. Onjn durumu ne oldu acaba

Bu 3 deneme olacak canım hiç tutmadı yani ben bie sorayım en iyisi sagol
Benimde ucuncu canim. Biri dondurulmus embriyoydu
Normalde pahali bi testmis sanirim bu. Ama bizim basarisiz denemelerimiz oldugu icin doktor bir kagit yazdi verdi. Baska bir hastaneye yonlendirdi ve 45tl ye yapildi.doktoruna bunlardanda bahset olmazsa yapabilecegi birsey varsaa yardimci olur.en azindan. Tedavine daha varmis nasilsa.rabbim hepimoze kolayliklar versin insallah

Anladım canım doktorumu 1,5 senedir görmüyorum benim ilk deneme taze oldu opu dan sonra 2 deneme 1 yıl sonra oldu 3 deneme de inş 1.5 yıl
sonra olmuş olacak önümüzdeki ay yaptırırsak

Merhaba kıxlar ben bugün merkezi Aradım doktorum yarın 11 kadar oradaymış eşim yetişemiyor Çalışıyor çünkü hafta içi bir gün randevu alacağım görüşme için Ücret istemiyorlar fakat muayene olursam belki Ücret alabilirlermiş uzun süre olmuş çünkü muayene olalı bakalım Salı Yada Çarşamba günü gitmek istiyorum bakalım ne diyecek

Anladım canım doktorumu 1,5 senedir görmüyorum benim ilk deneme taze oldu opu dan sonra 2 deneme 1 yıl sonra oldu 3 deneme de inş 1.5 yıl
sonra olmuş olacak önümüzdeki ay yaptırırsak
Himm sen baya molalar vererek yaptirmissin canim. Ben martta yaptirmistim ilk denememi.haziranda dondurulmis oldu. Bu ay da sil bastan basladik bakalim.allahim yuzumuzu kara cikarmasin hepimizi guldursun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…