- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.341
bize hiç genetik test yapmadılar diye hatırlıyorumUnutmana gerek yok cNim bence. Ben ayin 10unda kan vermistim. 13undede ignelerime basladim. Bugunde opu oldum. genetik test Sonucumuz bugun cikmis. Tam iki hafta olmustu bugun.
Ki senin daha adetine zamanin varmis. Bence doktoruna sorabilirsin simdi. En azindan gec olmadan tedavinin basinda sonucun elinde olur
sagol canım benim :) seninde rahim temiz çıkmış çok şükür geçmiş olsunKolay gelsin canim. Hayirli cumalar.
Ilk tedavinse istememis olabilirler canim. Benim daha onceden basarisiz denemelerim var. Yinede bir sor olmazsabize hiç genetik test yapmadılar diye hatırlıyorumdoktora sormam lazım
Sagol canim. Insalah hersey sorunsuz ilerler..sagol canım benim :) seninde rahim temiz çıkmış çok şükür geçmiş olsun
Hadi bakalim hayirli olsun canim. Insallah hersey cok cok guzel ilerler. Buradan hepimiz hamile haberlerimizi veririz. Allahım hepimize saglikli hayirli evlatlar versin canim. Tedaviye baslayan arkadaslar icin dua etsek cok iyi olur.Bugün itibari ile tadaviye başlamış bulunuyorum ilk iğne yapıldı hastanede yarın da kendim yapacağım allah rızası için dualarinizi esirgemeyin benden
Bu genetik testii esime yaptilar ama bana yapmadilar yapmalari gerekiyormu kiibize hiç genetik test yapmadılar diye hatırlıyorumdoktora sormam lazım
Hayirli olsun tedavin canim..Allah hayirli evlat nasip etsin ins.Bugün itibari ile tadaviye başlamış bulunuyorum ilk iğne yapıldı hastanede yarın da kendim yapacağım allah rızası için dualarinizi esirgemeyin benden
Tesekkurler canim. Amin ins. Yumurtalarimizin hepsi sevindirir bizi.
Bu 3 deneme olacak canım hiç tutmadı yani ben bie sorayım en iyisi sagolIlk tedavinse istememis olabilirler canim. Benim daha onceden basarisiz denemelerim var. Yinede bir sor olmazsa
Tedavin hayırlı olsun canım benimBugün itibari ile tadaviye başlamış bulunuyorum ilk iğne yapıldı hastanede yarın da kendim yapacağım allah rızası için dualarinizi esirgemeyin benden
Bana da yapmadılar canım bilmiyorum benim 3 deneme olacağı için sormak istiyorumBu genetik testii esime yaptilar ama bana yapmadilar yapmalari gerekiyormu kii
Benimde ucuncu canim. Biri dondurulmus embriyoyduBu 3 deneme olacak canım hiç tutmadı yani ben bie sorayım en iyisi sagol
Anladım canım doktorumu 1,5 senedir görmüyorum benim ilk deneme taze oldu opu dan sonra 2 deneme 1 yıl sonra oldu 3 deneme de inş 1.5 yılBenimde ucuncu canim. Biri dondurulmus embriyoydu
Normalde pahali bi testmis sanirim bu. Ama bizim basarisiz denemelerimiz oldugu icin doktor bir kagit yazdi verdi. Baska bir hastaneye yonlendirdi ve 45tl ye yapildi.doktoruna bunlardanda bahset olmazsa yapabilecegi birsey varsaa yardimci olur.en azindan. Tedavine daha varmis nasilsa.rabbim hepimoze kolayliklar versin insallah
Cok tesekkur ederim canım dua et banaTedavin hayırlı olsun canım benim
Himm sen baya molalar vererek yaptirmissin canim. Ben martta yaptirmistim ilk denememi.haziranda dondurulmis oldu. Bu ay da sil bastan basladik bakalim.allahim yuzumuzu kara cikarmasin hepimizi guldursun ins.Anladım canım doktorumu 1,5 senedir görmüyorum benim ilk deneme taze oldu opu dan sonra 2 deneme 1 yıl sonra oldu 3 deneme de inş 1.5 yıl
sonra olmuş olacak önümüzdeki ay yaptırırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?