2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Himm sen baya molalar vererek yaptirmissin canim. Ben martta yaptirmistim ilk denememi.haziranda dondurulmis oldu. Bu ay da sil bastan basladik bakalim.allahim yuzumuzu kara cikarmasin hepimizi guldursun ins.
Amin canım amin baltan başlamışsın ya hastane değiştirdin mi ve Ücret ne kadar canım

Degistirdik canim. Iki denememi devlette yaptirmistim. Simdi ozeldeki doktoruma devam ediyorum. 4250 rl merkeze verdik.
sonuc olumlu olursa insaallah Sanirim kalp atimini duyana kadar bu ucrete dahil. 1250tl civarida ilaclarim tuttu

Degistirdik canim. Iki denememi devlette yaptirmistim. Simdi ozeldeki doktoruma devam ediyorum. 4250 rl merkeze verdik.
sonuc olumlu olursa insaallah Sanirim kalp atimini duyana kadar bu ucrete dahil. 1250tl civarida ilaclarim tuttu

günaydın canım anladım hadi hayırlısı olsun inş. nerdesin hangi merkeze gidiyorsun

günaydın arkadaşlar.. benimde dün yumurta toplama işlemim yapıldı, şimdi dinleniyorum verdikleri ilaçları içiyorum
dr um henuz aramadı, her gün arayacağım büyük ihtimal çarşamba transfer dedi

günaydın arkadaşlar.. benimde dün yumurta toplama işlemim yapıldı, şimdi dinleniyorum verdikleri ilaçları içiyorum
dr um henuz aramadı, her gün arayacağım büyük ihtimal çarşamba transfer dedi
hadi hayırlısı olsun canım benim gelsin bebişler :) çift emriyo mu olacak

narkozdan uyanırken dr um başımdaydı ilk onu gördüm,elimi tuttu nasılsın dedi bende iyiym kaç tane yumurta toplandı dedim oda 27, ben seni hergün arayacağım dedi
Hayirli olsun canim. Masallah yumirta sayin guzel. Insallah kaliteleride iyidir de allahin izniyle hepsi bebis olur. Ayni anda ilerliyoruz seninle. Umarim sonuclarimizda guzel olurda 9ay sonra.ev mevcudumuzu artiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…