- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.361
İğnelerle devam ediyorum. Önümüzdeki hafta yumurta toplanacak. Rabbim her şeyin hayirlisini versin...Hadi hayirlisi olsun csnim.
Gelismelerden bizede haber et olur mu
Dua ederim tabi canım benimCok tesekkur ederim canım dua et bana
Amin canım amin baltan başlamışsın ya hastane değiştirdin mi ve Ücret ne kadar canımHimm sen baya molalar vererek yaptirmissin canim. Ben martta yaptirmistim ilk denememi.haziranda dondurulmis oldu. Bu ay da sil bastan basladik bakalim.allahim yuzumuzu kara cikarmasin hepimizi guldursun ins.
Degistirdik canim. Iki denememi devlette yaptirmistim. Simdi ozeldeki doktoruma devam ediyorum. 4250 rl merkeze verdik.
sonuc olumlu olursa insaallah Sanirim kalp atimini duyana kadar bu ucrete dahil. 1250tl civarida ilaclarim tuttu
Gunaydin canim. Konya medicanada tedavi goruyorum ben.sen nerdesingünaydın canım anladım hadi hayırlısı olsun inş. nerdesin hangi merkeze gidiyorsun
Kac tane yumurta toplandı canimgünaydın arkadaşlar.. benimde dün yumurta toplama işlemim yapıldı, şimdi dinleniyorum verdikleri ilaçları içiyorum
dr um henuz aramadı, her gün arayacağım büyük ihtimal çarşamba transfer dedi
narkozdan uyanırken dr um başımdaydı ilk onu gördüm,elimi tuttu nasılsın dedi bende iyiym kaç tane yumurta toplandı dedim oda 27, ben seni hergün arayacağım dediKac tane yumurta toplandı canim
Maşallah bayagi çok olmuş hayırlısı ile döllenme haberlerini de alırsın bize de haber vernarkozdan uyanırken dr um başımdaydı ilk onu gördüm,elimi tuttu nasılsın dedi bende iyiym kaç tane yumurta toplandı dedim oda 27, ben seni hergün arayacağım dedi
hadi hayırlısı olsun canım benim gelsin bebişler :) çift emriyo mu olacakgünaydın arkadaşlar.. benimde dün yumurta toplama işlemim yapıldı, şimdi dinleniyorum verdikleri ilaçları içiyorum
dr um henuz aramadı, her gün arayacağım büyük ihtimal çarşamba transfer dedi
inş. cnm evet çift embiriyo koyacaklarhadi hayırlısı olsun canım benim gelsin bebişler :) çift emriyo mu olacak
sağol cnm inş. tabi haber veririmMaşallah bayagi çok olmuş hayırlısı ile döllenme haberlerini de alırsın bize de haber ver
Hayirli olsun canim. Masallah yumirta sayin guzel. Insallah kaliteleride iyidir de allahin izniyle hepsi bebis olur. Ayni anda ilerliyoruz seninle. Umarim sonuclarimizda guzel olurda 9ay sonra.ev mevcudumuzu artiririznarkozdan uyanırken dr um başımdaydı ilk onu gördüm,elimi tuttu nasılsın dedi bende iyiym kaç tane yumurta toplandı dedim oda 27, ben seni hergün arayacağım dedi
ikiz oluyormuş bide :)inş. cnm evet çift embiriyo koyacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?