2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hayirli olsun canim. Masallah yumirta sayin guzel. Insallah kaliteleride iyidir de allahin izniyle hepsi bebis olur. Ayni anda ilerliyoruz seninle. Umarim sonuclarimizda guzel olurda 9ay sonra.ev mevcudumuzu artiririz
inşallah cnm güzel sonuçlar alırız, sendemi yumurta toplama aşamasındasın nerede tedavi görüyorsun?

narkozdan uyanırken dr um başımdaydı ilk onu gördüm,elimi tuttu nasılsın dedi bende iyiym kaç tane yumurta toplandı dedim oda 27, ben seni hergün arayacağım dedi
Masallah canim ya super bir haber. Senin yumurtalar cok iyimis. Insallah bizim de oyle olur. Insallah bebislerin sana tutunur annesi. 3.gun transferi mi olcak simdi.

An itibariyle hastanenin embriyologu aradi benide arkadaslar.
11yumurtamin 10tanesi dollenebilecek durumdaymis. Bunlar islem gormus ve suan 8tanesi dollenmis. Cok kritik bir geceyi atlattilar dedi. onemli basamaklardan biriydi dun gece.bol bol dua edin dedi. Pazartesi arayip embriyolarin durumuna gore transfer tarihi ve saatini soyleyeceklermis.
insallah minnaklarim dayanirlarda hicbiri bizi terkedip gitmezler. Onlar once ALlaha sonra size emanet dedim bende
sizlerde dua edin arkadaslar. Her asamasi zorlu bir surec. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins. Tedavi sonucunda

Hadi inşallah dayanirlar cnm..8 de guzel yine yani maşallah. .sıkı sıkı tutunurlar sana cnm gelsin bebisler ins.

Canım allah yar ve yardımcınız olsun

S sefam2016 canım topikleri gezerken senin yaznı gördüm medipol mega da tedavi düşünüyorsun galıba biraz araştırma yaptım günseli hanımdan ve suna hanımdan çok kişi memnun günseli hanım tüp bebek doktoru suna hanım doç.dr sen şimdi bu hastanede kararlı olabildin mi canım.
aklıma bişeyler takılıyor sürekli ya ne yapmak istiyorum bilmiyorum günler yaklaştıkça kafam karışıyor
biran dondurulmuş emriyolarımı alıp günseli hanıma mı gitsem diye düşündüm.
gerçi benim doktorum da iyi ama farklı bir doktorla mı denesem ki ?
bu hastaneden fiyat aldın mı canım

maşallah canım hadi hayırlısı olsun :)

Hadi inşallah dayanirlar cnm..8 de guzel yine yani maşallah. .sıkı sıkı tutunurlar sana cnm gelsin bebisler ins.
ins. Canim.

Canim onemli olan sayidan ziyade kalitesi. Bize lazim olan bi tanesi Nasilsa. Neler duydum m iki uc yumurta toplanip bir tanesi dollenipte gebe kalan.
Onceki denememdede 17yumurtam vardi ama basari saglayamadik malesef. .ywterki kaliteli olup tutunsun sonrada kucagima alayimda saglicakla baska bise istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…