- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.381
sen ne durumdasın canım nasıl gidiyorMaşallah bayagi çok olmuş hayırlısı ile döllenme haberlerini de alırsın bize de haber ver
inşallah cnm güzel sonuçlar alırız, sendemi yumurta toplama aşamasındasın nerede tedavi görüyorsun?Hayirli olsun canim. Masallah yumirta sayin guzel. Insallah kaliteleride iyidir de allahin izniyle hepsi bebis olur. Ayni anda ilerliyoruz seninle. Umarim sonuclarimizda guzel olurda 9ay sonra.ev mevcudumuzu artiririz
hiç fark etmez sağlıklı olsun da tek- ikiz... ama ikiz olursa güzel olur tabi :)ikiz oluyormuş bide :)
Evet canim . Dun sabah 10gibi islemden ciktim bende. Konyada tedavi goruyorum. Sen nerdesininşallah cnm güzel sonuçlar alırız, sendemi yumurta toplama aşamasındasın nerede tedavi görüyorsun?
ben istanbul florance nigtingale deyim cnmEvet canim . Dun sabah 10gibi islemden ciktim bende. Konyada tedavi goruyorum. Sen nerdesin
Insallah carsambaya kadar dayanir canim hepside guzel guzel bebisler olurben istanbul florance nigtingale deyim cnm
şimdi dr um aradı 20 tanesi döllenmiş yumurtaların, dinlen ilaçlarını iç çarşamba transfer dedi
Ne güzel bi haber.. maşallah maşallah. .ben istanbul florance nigtingale deyim cnm
şimdi dr um aradı 20 tanesi döllenmiş yumurtaların, dinlen ilaçlarını iç çarşamba transfer dedi
teşekkür ederim :)Ne güzel bi haber.. maşallah maşallah. .
Masallah canim ya super bir haber. Senin yumurtalar cok iyimis. Insallah bizim de oyle olur. Insallah bebislerin sana tutunur annesi. 3.gun transferi mi olcak simdi.narkozdan uyanırken dr um başımdaydı ilk onu gördüm,elimi tuttu nasılsın dedi bende iyiym kaç tane yumurta toplandı dedim oda 27, ben seni hergün arayacağım dedi
He ya di mi. Kimsecikler yazmiyo artik. Herkes stresli mi yoksaBizim topik ıssız terk edilmiş gibi artık
Hadi inşallah dayanirlar cnm..8 de guzel yine yani maşallah. .sıkı sıkı tutunurlar sana cnm gelsin bebisler ins.An itibariyle hastanenin embriyologu aradi benide arkadaslar.
11yumurtamin 10tanesi dollenebilecek durumdaymis. Bunlar islem gormus ve suan 8tanesi dollenmis. Cok kritik bir geceyi atlattilar dedi. onemli basamaklardan biriydi dun gece.bol bol dua edin dedi. Pazartesi arayip embriyolarin durumuna gore transfer tarihi ve saatini soyleyeceklermis.
insallah minnaklarim dayanirlarda hicbiri bizi terkedip gitmezler. Onlar once ALlaha sonra size emanet dedim bende
sizlerde dua edin arkadaslar. Her asamasi zorlu bir surec. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins. Tedavi sonucunda
Canım allah yar ve yardımcınız olsunAn itibariyle hastanenin embriyologu aradi benide arkadaslar.
11yumurtamin 10tanesi dollenebilecek durumdaymis. Bunlar islem gormus ve suan 8tanesi dollenmis. Cok kritik bir geceyi atlattilar dedi. onemli basamaklardan biriydi dun gece.bol bol dua edin dedi. Pazartesi arayip embriyolarin durumuna gore transfer tarihi ve saatini soyleyeceklermis.
insallah minnaklarim dayanirlarda hicbiri bizi terkedip gitmezler. Onlar once ALlaha sonra size emanet dedim bende
sizlerde dua edin arkadaslar. Her asamasi zorlu bir surec. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins. Tedavi sonucunda
Canım allah yardımcınız olsun maşallah diyelim...ben istanbul florance nigtingale deyim cnm
hadi hayırlııs canım :) sağlıklı olsunlarda :)hiç fark etmez sağlıklı olsun da tek- ikiz... ama ikiz olursa güzel olur tabi :)
20 mi maşallah canım ya hadi bakalım hayırlısı olsun :)ben istanbul florance nigtingale deyim cnm
haftasonu ya canım herkes iş güç gezme derdindedir :) tabi heyecanda var :)He ya di mi. Kimsecikler yazmiyo artik. Herkes stresli mi yoksa
maşallah canım hadi hayırlısı olsun :)An itibariyle hastanenin embriyologu aradi benide arkadaslar.
ins. Canim.Hadi inşallah dayanirlar cnm..8 de guzel yine yani maşallah. .sıkı sıkı tutunurlar sana cnm gelsin bebisler ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?