- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.401
Cok iyi bir sayı canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarım sizinle darısı benimde başımaben istanbul florance nigtingale deyim cnm
şimdi dr um aradı 20 tanesi döllenmiş yumurtaların, dinlen ilaçlarını iç çarşamba transfer dedi
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı yavrucaklar Hasip etsin inşallah darısı başıma insallahAn itibariyle hastanenin embriyologu aradi benide arkadaslar.
11yumurtamin 10tanesi dollenebilecek durumdaymis. Bunlar islem gormus ve suan 8tanesi dollenmis. Cok kritik bir geceyi atlattilar dedi. onemli basamaklardan biriydi dun gece.bol bol dua edin dedi. Pazartesi arayip embriyolarin durumuna gore transfer tarihi ve saatini soyleyeceklermis.
insallah minnaklarim dayanirlarda hicbiri bizi terkedip gitmezler. Onlar once ALlaha sonra size emanet dedim bende
sizlerde dua edin arkadaslar. Her asamasi zorlu bir surec. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins. Tedavi sonucunda
Masallah canim.Canim insallah dayanir minnaklarin. Birakmazlar seni. Allah yardimcin olsun...An itibariyle hastanenin embriyologu aradi benide arkadaslar.
11yumurtamin 10tanesi dollenebilecek durumdaymis. Bunlar islem gormus ve suan 8tanesi dollenmis. Cok kritik bir geceyi atlattilar dedi. onemli basamaklardan biriydi dun gece.bol bol dua edin dedi. Pazartesi arayip embriyolarin durumuna gore transfer tarihi ve saatini soyleyeceklermis.
insallah minnaklarim dayanirlarda hicbiri bizi terkedip gitmezler. Onlar once ALlaha sonra size emanet dedim bende
sizlerde dua edin arkadaslar. Her asamasi zorlu bir surec. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins. Tedavi sonucunda
Zor oldu mu uyuttular mi kaç yumurta toplandı? İnsallah guzel haberlerini alırız.günaydın arkadaşlar.. benimde dün yumurta toplama işlemim yapıldı, şimdi dinleniyorum verdikleri ilaçları içiyorum
dr um henuz aramadı, her gün arayacağım büyük ihtimal çarşamba transfer dedi
Haklisin cnm.inş. kaliteli olurlar ..ins. Canim.
Canim onemli olan sayidan ziyade kalitesi. Bize lazim olan bi tanesi Nasilsa. Neler duydum m iki uc yumurta toplanip bir tanesi dollenipte gebe kalan.
Onceki denememdede 17yumurtam vardi ama basari saglayamadik malesef. .ywterki kaliteli olup tutunsun sonrada kucagima alayimda saglicakla baska bise istemiyorum
cokk gecmiş olsun canımmmm agrın sancın oldumu toplamadan sonra pekııı ayıldıktan sonramı odaya aldılarr bıdee..günaydın arkadaşlar.. benimde dün yumurta toplama işlemim yapıldı, şimdi dinleniyorum verdikleri ilaçları içiyorum
dr um henuz aramadı, her gün arayacağım büyük ihtimal çarşamba transfer dedi
Canim hiv üzülme. .zaten bir tsnesi yetiyorki..onemli olsn kaloteli olup embiriyo oludup sana sıkı sıkı tutunmasi..inşallah da oyle olur cnm..Merhaba.Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.
Sağol canım inşallah bu sefer öyle olur. Korkmamak elde değilCanim hiv üzülme. .zaten bir tsnesi yetiyorki..onemli olsn kaloteli olup embiriyo oludup sana sıkı sıkı tutunmasi..inşallah da oyle olur cnm..
Kesinlikle sayı değil kalitesi önemli bence de Hakkımızda Hayırlısı olsun inşCanim hiv üzülme. .zaten bir tsnesi yetiyorki..onemli olsn kaloteli olup embiriyo oludup sana sıkı sıkı tutunmasi..inşallah da oyle olur cnm..
Aynen öyle yaptılar terk edildik
Ewetttt yaaaaa nerdesinizz sizzzz
teşekkür ederim cnm, amin :)Canım allah yardımcınız olsun maşallah diyelim...
Evet cnm uyuttular, ama hastaneden hemşirelerden narkozu veren dr a kadar çok memnun kaldım, ilgileri tavırları yaklaşımları rahatlatıcı ve çok tatlıydı, sonrasında ağrım oldu doktorum gelip bilgilendirdi sağ yumurtalığın çok derinde o bizi zorladı senide biraz zorlayabilir dedi, muaynelerde de diyordu zaten derinde olduğunu. sağ tarafımda ağrı oldu baya. ağrı kesici serum verdiler akşam etkisi azalınca ağrı oldu. Dün biraz zor geçti açıkçası ama buraya olumsuzlukları yazmak yerine olumlu şeyleri yazmayı tercih ediyorum, hem bu durum kişiden kişiye değişir hemde moralinizi yüksek tutun diye.Zor oldu mu uyuttular mi kaç yumurta toplandı? İnsallah guzel haberlerini alırız.
Kacaklar nerelere gittiler acaba.
Canim ben henuz o tahlilleri yaptirmadim. BilmiyorumKizlaaarrr acilll e2 degerleriniz kac sizin kacken tesaviye basladiniz yada daha once hormon testlerinizi yaptirdiginizda fsh ve e2 degeri kactiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?