2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aynen öyle yaptılar terk edildik

Ewetttt yaaaaa nerdesinizz sizzzz

Kacaklar nerelere gittiler acaba.

Eveettt Nerelerdesiniz

Kizlaaaaarrr.. Hepinizi cooook seviyorumm kiiii ablam bendeydi bi kac gundur sonrasinda da sehirdisindan teyzemler geldi kuzenlerle oturduk falan. Oyle gecti vakit. Özledim sizleriiii

Tedaviye baslayanlara hayirli ugurlu olsun. Sonu bebisli olsun insallah.. Yumisi toplanan arkadaslar sağlıklı embriyolariniz olur insallah. Sonra da hamilelik haberinizi duyariz rabbimin izniyle..

Kaçak nerelerdesiniz ya özledik sizi kiwicik de yok ortalarda gelsin kulaklarını çekeceğim onunda o iyi stres atmışsınız kuzenlerinle )

Kaçak nerelerdesiniz ya özledik sizi kiwicik de yok ortalarda gelsin kulaklarını çekeceğim onunda o iyi stres atmışsınız kuzenlerinle )
Evet canım guzel gecti. Gerci bebek konusu açıldı bi kac defa. Hadi daha yok mu falan filan. O zaman biraz sıkıldım.ama genel olarak hostu değişiklik oldu :) sen napiyosun? Hala gelmedi mi zilli? Bu gidisle sonraki adetle degil de bu adetle baslican heralde

Bana da hep aynı muhabbet yapıldı canım ama ben pek takmadım :) valla galiba öyle olacak baksana bu ay adetim gelmedi doktora gideceğim dedim ya gelmez artık 4,5 aydır düzenli olan ben bu ay gecikti valla

Kizlar geldim. Lakin kafamin karisikligi ve endiselerim beni cok tedirgin ediyor.
ecrin87 konustum doktorumla, ama
Yinede rahat olamiyorum.
Sanirim takintili biriyim gün yaklastikca korkuyorum rahat olamiyorum size neseli bi sekilde yazmak isterdim ama maalesef

Tedaviye baslamis olan arkadaslarim.. Hayirli olsun insallah rabbim yar ve yardimciniz olsun..

ben de ayni durumdayin kuzucum .. Aklimda bi cok soru isareti var maalesef. Gun yaklaştıkça tuhaflasiyorum

Bende çok takıntılıyım canım senin kafana takılan neydi ne dedi doktor tahminince ne zaman adet olacaksın canım bende bugün araştırırken kafam Allak bullak oldu ta hatta Donmuşları Alıp başka hastane Medipol üniversite hastanesine mi gitsem dedim

Ooo süper..bende o güne yaklaşıyorum birazda korkuyorum..ol desin Rabbimm insallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…