- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.441
Isde bende rakami tam hatrlamiyorum ama ikiye katlicagini biliyorum ..korkma sen icini ferah tut..Ay iyimi ileyse benimki 190 da yuksek sandim benn cunku 50nin altinda olmasi gerkiyo yazio internte cok korktum 200 ustu tedaviye baslanmiyo yaziyo
ben de ayni durumdayin kuzucum .. Aklimda bi cok soru isareti var maalesef. Gun yaklaştıkça tuhaflasiyorum
Canim seninde tam karismis kafan ya.. Kiyamam.. Ne dicemi bende bilemiyorum cok fazla okumaktan ileri geliyor sanirimBende çok takıntılıyım canım senin kafana takılan neydi ne dedi doktor tahminince ne zaman adet olacaksın canım bende bugün araştırırken kafam Allak bullak oldu ta hatta Donmuşları Alıp başka hastane Medipol üniversite hastanesine mi gitsem dedim
Bacim ben senin pozitif duruşunda hayrandım senin beni olmazsa kimsenin olmaz diyordum seni kendime örnek almaya çalışıyordum ne oldu sana sonuçtan herseyin allahtan olduğunu bilmiyormuyuz neden bu tedirginlikBende canim. Cokta okumak istemiyorum acikcasi internetlerde oku oku kafayi iyice takiyorumtedirginlikler korkular. Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Cokca dua edelim birbirimize.
Canim seninde tam karismis kafan ya.. Kiyamam.. Ne dicemi bende bilemiyorum cok fazla okumaktan ileri geliyor sanirim
Benim genetik raporum vardi onun degerlendirmesini taktim kafama onu konustum
senin de hayırlı olsun cnm, zaman yaklaştıkça heyecanlanıyor insan. bence korkma, ben hep yaşanması gerekiyormuş yaşayacağım diye telkin ettim kendimi ve hayırlısı dedim, iyi hissediyorum gayetOoo süper..bende o güne yaklaşıyorum birazda korkuyorum..ol desin Rabbimm insallah hepimize
Neyse canım boş verelim kafaya takmayalım çok fazla güzel Şeyler Düşünelim herşey güzel olacak Allah'ın izniyle bol bol dua edelim bizim için ne hayırlıysa o olsun inşBende canim. Cokta okumak istemiyorum acikcasi internetlerde oku oku kafayi iyice takiyorumtedirginlikler korkular. Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Cokca dua edelim birbirimize.
Canim seninde tam karismis kafan ya.. Kiyamam.. Ne dicemi bende bilemiyorum cok fazla okumaktan ileri geliyor sanirim
Benim genetik raporum vardi onun degerlendirmesini taktim kafama onu konustum
Canim sen ne zaman yaptirdin hormon testini adetin ikinci gunumuAy iyimi ileyse benimki 190 da yuksek sandim benn cunku 50nin altinda olmasi gerkiyo yazio internte cok korktum 200 ustu tedaviye baslanmiyo yaziyo
Günaydın. .evet gun gecdikce yaklasiyoruz..ne güzel tabi pozitif olmak hersey için iyi..olumlu dusunmek ..Allah hepimizin yar ve yardmcisi olsun...Günaydın fıstıklar güzel anne adaylarım benim . Hepinize iyi pazarlar dün ki olumsuz Düşünceleri kafamdan Attım gitti bugün daha pozitifim hakkımız da Herşeyin Hayırlısı diyorum ve hepinizi öpüyorum topik canlanın artık ya bayram geldi geçti tatil bitti bebişlere her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz
Amin canım amin inş pozitifi göreceğiz :)Günaydın. .evet gun gecdikce yaklasiyoruz..ne güzel tabi pozitif olmak hersey için iyi..olumlu dusunmek ..Allah hepimizin yar ve yardmcisi olsun...
Adetin 3.gunu yaptrmistim bennn gectigimiz aylardaCanim sen ne zaman yaptirdin hormon testini adetin ikinci gunumu
ben teste bakdim zaten sanada emin degilim yazmisdimya 27 iymis benim ..ama iki gune bir ikiye katlamasi gerekiyor..
Himm.peki dr.un nededi? Belki benimki cok dusukdur bilemiyorum simdi cnm..en iyisini doktorlar bilir..ne zaman baslicakdi tedavin ?Adetin 3.gunu yaptrmistim bennn gectigimiz aylarda
Hadi hayirlisi..Kizlaaarrrrrrrhastaneden aradilar.yarin transferim gerceklescek ALlahin izniyle. 10.30da hastanede olmami istediler. Cok sukur dunku dollenen 8 embriyodan kaybettigimiz olmamis. Ins.transfer harici kalanlar 5.gune giderde dondurma imkanimizda olur
Cok cok dualarinizi bekliyorum. Allahin hakki 3derler. Ins.bu 3.denememde saglicakla minigimi yada miniklerimi kucagima alabilirim
hadi hayırlı olsun:) seninde cuma toplanmıştı değil mi, beni bugün doktorum aramadı daha, dünki konuşmada çarşamba transfer demişti, seninki benden önce olacak hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)Kizlaaarrrrrrrhastaneden aradilar.yarin transferim gerceklescek ALlahin izniyle. 10.30da hastanede olmami istediler. Cok sukur dunku dollenen 8 embriyodan kaybettigimiz olmamis. Ins.transfer harici kalanlar 5.gune giderde dondurma imkanimizda olur
Cok cok dualarinizi bekliyorum. Allahin hakki 3derler. Ins.bu 3.denememde saglicakla minigimi yada miniklerimi kucagima alabilirim
Amin canim ins.Hadi hayirlisi..
Sagol canimm ins. Bu sefer guzel haberleri alabilirizhadi hayırlı olsun:) seninde cuma toplanmıştı değil mi, beni bugün doktorum aramadı daha, dünki konuşmada çarşamba transfer demişti, seninki benden önce olacak hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)
Cok sevindim canım hayırlısı olsun inşallahKizlaaarrrrrrrhastaneden aradilar.yarin transferim gerceklescek ALlahin izniyle. 10.30da hastanede olmami istediler. Cok sukur dunku dollenen 8 embriyodan kaybettigimiz olmamis. Ins.transfer harici kalanlar 5.gune giderde dondurma imkanimizda olur
Hadi hayırlı olsun canım benim dua edelim bol bolKizlaaarrrrrrrhastaneden aradilar.yarin transferim gerceklescek ALlahin izniyle. 10.30da hastanede olmami istediler. Cok sukur dunku dollenen 8 embriyodan kaybettigimiz olmamis. Ins.transfer harici kalanlar 5.gune giderde dondurma imkanimizda olur
Amin canim ins. Hepumiz icin hakkimizda hayirli olan gerceklessin ins.Cok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?