2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hayırlısı olsun canım.benim transfer de yarın inşallah.

Su icip hastaneyi turlayip sikismaya calisiyorum arkadaslar bu isin en sevmedigim yani bu idrara sikisma olayi.allahim kolaylastirsin ins.emeklerimizi bosa cikarmasin.bu yorgunlugumuzn hepsini sipamizi kucagimiza alip totosunu isirtarak unuttursun ins.

ay evet ya bende sevmiyorum idara sıkışma olayını su iç iç bir hal olmuştum transfer esnasında çok sıkışmıştım doktora dayanamıyorum demiştim biraz boşalt demişti ya çok giderse demişti az boşaltmıştım zor bir durum ama bebişlerine 1 adım daha yaklaştın bu yanı güzel bak heyecanlandım şimdi dua et canım bol bol

Basladinmiydi isin azcik olayi olmuyorki canimturluyorum valla.belirtiler basladi doktor senin rahat olman onemli.oglende yapariz aksamda yapariz sen rahat olda diyo.bir bucuk lt ictim neredeyse ama dun iki bucuk uc lt ic demislerdide onida yapamam. Bir olay cikaririm yoksa transfer asamasinda. Dua edin nolurrr

haklısın canım sen gez dolan biraz :) dularımız seninle canım benim bu duayı oku canım .hz.ibrahimin duası
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "

benim hala ağrım var inş çarşambaya geçer ya, idrara sıkışma olayını duydum ama daha önce hiç yaşamadım inş zor değildir ya ne kadar sürüyo transfer, ya kaçırırsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…