- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.481
hadi inşallah cnm hayırlısıyla başlar..Walla hic bisi demedi canim adetimle beraber baslicak tedavimins
ikiniz içinde hayırlısıyla inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur..Hayırlısı olsun canım.benim transfer de yarın inşallah.
kaçırmazsın canım benim merak etme :) uzun sürmüyor en fazla 10 dk falan dı galıbabenim hala ağrım var inş çarşambaya geçer ya, idrara sıkışma olayını duydum ama daha önce hiç yaşamadım inş zor değildir ya ne kadar sürüyo transfer, ya kaçırırsak :)
iyi çok değilmiş 10 dk idare edilir , zaten ben çok su içerim zorlanmam heralde geri sayım başlasın :)kaçırmazsın canım benim merak etme :) uzun sürmüyor en fazla 10 dk falan dı galıba
10 dk bir işlem canım normal muayne gibi düşün rahmi açıyorlar üstten hemşire ultrason la bakıyor doktorda ekrandan rahme bakıp işlemi gerçekleştiriyor sonra 30 dk yatıyorsun evet ya senin için geri sayım başladı :)iyi çok değilmiş 10 dk idare edilir , zaten ben çok su içerim zorlanmam heralde geri sayım başlasın :)
Kacirmiyorsun canim. Ben acayip sikisiktim bugun. Oysa 1.5lt falan icmistim ama hastamede cok yurudum. Tum su inmisti asagiyabenim hala ağrım var inş çarşambaya geçer ya, idrara sıkışma olayını duydum ama daha önce hiç yaşamadım inş zor değildir ya ne kadar sürüyo transfer, ya kaçırırsak :)
bugün hafifledi ağrım, doktoruma sorduğumda sağ yumurtalık çok derindeydi bizi zorladı ağrın olur normal dedi, test yapacakmısınız işlem öncesi dedim hayır gerek görmüyorum dedi. hiçbir hormon değerime bakılmadı toplama öncesi de transfer öncesi de ve ohss riskine karşıda hiçbir şey söylemedi inş bir şey çıkmaz.Kacirmiyorsun canim. Ben acayip sikisiktim bugun. Oysa 1.5lt falan icmistim ama hastamede cok yurudum. Tum su inmisti asagiyaislemden sonra hemen surgu verdiler ama.
Hazirlik asamasini falan saymazsan zaten transfer etme isi 3dk bile surmuyor
Sen agri isini doktoruna bir danissana canim.masallah baya yumurtan vardi. Ohss riskin olmasin allah korusun.en azindan alincak bir tedbir varsa soyler simdiden
Benim kulkandigim ilaclar bunlar degildi canim.ama agrinin olmasi normal bence. Yumurtalari buyuyo sonuctaArkadaslar dualarimiz sizinle Rabbim kolaylıklar versin benimde kullandığım ilaçlardan midir bilmem acayip ağrım var kasiklarda siz tecrubelosiniz normal mi bunlar iğnelerin 4 günü bugün puregon va menapur kullaniyorum
canım transferin hayırlı olsun 2 emriyo mu koydularicelim icelimm .yaz gunu su icmek iyidirINsallah guzel sikintisiz bir transferin olur canim. Hayirli haberler verelim ins.herkese. asil heyecanli ve ilerlemeyen zaman benim icin basladi. Senin icinde baslamasina az kaldi ins.sonucu cokcok cokkkkk guzel olur
Allah razi olsun canim. Evet iki koydular. Ins. Miniklerim birakmazlar beni
sıkı sıkı tutunsunlar annelerine :) ne yiyorsun ne içiyorsun canımAllah razi olsun canim. Evet iki koydular. Ins. Miniklerim birakmazlar beni
Ozel hic bisey yiyip icmiyorum canim.hastamedende ishal ve kabiz olmamak kaydiyla yemek kisitlamasi yokdediler. Ama daha onceden duyduklarimi paylasayim. Maydanoz ve adacayinin iyi olmadigi soyleniyor. Transfer sonrasi hergun bir avux ham kabak cekirdegi. Bir dilim ananasin yenmesi gerektiginden bahsediliyor. Ben hastaneden gelip yemek yiyip uyumaya calistimm . Hastnede yastiksiz ve ayaklarim dumduz yatmami istemislerdi.biraz ona dikkat etmeye calistim.ama sanirim pozisyonu degistirmiyim diye uyuyamadimdasıkı sıkı tutunsunlar annelerine :) ne yiyorsun ne içiyorsun canım
ay canım ya çok heyecanlı aynen ya valla özel hal ilan ediyoruz aman şunu yapmayalım aman bunu yapmayalım :)Ozel hic bisey yiyip icmiyorum canim.hastamedende ishal ve kabiz olmamak kaydiyla yemek kisitlamasi yokdediler. Ama daha onceden duyduklarimi paylasayim. Maydanoz ve adacayinin iyi olmadigi soyleniyor. Transfer sonrasi hergun bir avux ham kabak cekirdegi. Bir dilim ananasin yenmesi gerektiginden bahsediliyor. Ben hastaneden gelip yemek yiyip uyumaya calistimm . Hastnede yastiksiz ve ayaklarim dumduz yatmami istemislerdi.biraz ona dikkat etmeye calistim.ama sanirim pozisyonu degistirmiyim diye uyuyamadimda
Onceki transferlerimde sonucu alanankadar neredeyse hep yatmistim . Ama esimle bunda ozel hal ilan etmeyelim diye konustuktaktir allahtan. Beklicez artik
Allah yardimcin olsun insallah transferin iyi gecer bebislerin tutunur..Kızlar yarın transferim olacak. Dualarinizi eksik etmeyin
insallah tutunur bebislerin.. dualarimiz sizinle canim..Ozel hic bisey yiyip icmiyorum canim.hastamedende ishal ve kabiz olmamak kaydiyla yemek kisitlamasi yokdediler. Ama daha onceden duyduklarimi paylasayim. Maydanoz ve adacayinin iyi olmadigi soyleniyor. Transfer sonrasi hergun bir avux ham kabak cekirdegi. Bir dilim ananasin yenmesi gerektiginden bahsediliyor. Ben hastaneden gelip yemek yiyip uyumaya calistimm . Hastnede yastiksiz ve ayaklarim dumduz yatmami istemislerdi.biraz ona dikkat etmeye calistim.ama sanirim pozisyonu degistirmiyim diye uyuyamadimda
Onceki transferlerimde sonucu alanankadar neredeyse hep yatmistim . Ama esimle bunda ozel hal ilan etmeyelim diye konustuktaktir allahtan. Beklicez artik
İnşallah :)Allah yardimcin olsun insallah transferin iyi gecer bebislerin tutunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?