2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

benim hala ağrım var inş çarşambaya geçer ya, idrara sıkışma olayını duydum ama daha önce hiç yaşamadım inş zor değildir ya ne kadar sürüyo transfer, ya kaçırırsak :)
kaçırmazsın canım benim merak etme :) uzun sürmüyor en fazla 10 dk falan dı galıba

iyi çok değilmiş 10 dk idare edilir , zaten ben çok su içerim zorlanmam heralde geri sayım başlasın :)
10 dk bir işlem canım normal muayne gibi düşün rahmi açıyorlar üstten hemşire ultrason la bakıyor doktorda ekrandan rahme bakıp işlemi gerçekleştiriyor sonra 30 dk yatıyorsun evet ya senin için geri sayım başladı :)

Arkadaslar dualarimiz sizinle Rabbim kolaylıklar versin benimde kullandığım ilaçlardan midir bilmem acayip ağrım var kasiklarda siz tecrubelosiniz normal mi bunlar iğnelerin 4 günü bugün puregon va menapur kullaniyorum

benim hala ağrım var inş çarşambaya geçer ya, idrara sıkışma olayını duydum ama daha önce hiç yaşamadım inş zor değildir ya ne kadar sürüyo transfer, ya kaçırırsak :)
Kacirmiyorsun canim. Ben acayip sikisiktim bugun. Oysa 1.5lt falan icmistim ama hastamede cok yurudum. Tum su inmisti asagiya islemden sonra hemen surgu verdiler ama.
Hazirlik asamasini falan saymazsan zaten transfer etme isi 3dk bile surmuyor
Sen agri isini doktoruna bir danissana canim.masallah baya yumurtan vardi. Ohss riskin olmasin allah korusun.en azindan alincak bir tedbir varsa soyler simdiden

bugün hafifledi ağrım, doktoruma sorduğumda sağ yumurtalık çok derindeydi bizi zorladı ağrın olur normal dedi, test yapacakmısınız işlem öncesi dedim hayır gerek görmüyorum dedi. hiçbir hormon değerime bakılmadı toplama öncesi de transfer öncesi de ve ohss riskine karşıda hiçbir şey söylemedi inş bir şey çıkmaz.
çarşamba transfer olacak bakalım, içicez suları artık :)

icelim icelimm .yaz gunu su icmek iyidir INsallah guzel sikintisiz bir transferin olur canim. Hayirli haberler verelim ins.herkese. asil heyecanli ve ilerlemeyen zaman benim icin basladi. Senin icinde baslamasina az kaldi ins.sonucu cokcok cokkkkk guzel olur

Benim kulkandigim ilaclar bunlar degildi canim.ama agrinin olmasi normal bence. Yumurtalari buyuyo sonucta

canım transferin hayırlı olsun 2 emriyo mu koydular

sıkı sıkı tutunsunlar annelerine :) ne yiyorsun ne içiyorsun canım
Ozel hic bisey yiyip icmiyorum canim.hastamedende ishal ve kabiz olmamak kaydiyla yemek kisitlamasi yokdediler. Ama daha onceden duyduklarimi paylasayim. Maydanoz ve adacayinin iyi olmadigi soyleniyor. Transfer sonrasi hergun bir avux ham kabak cekirdegi. Bir dilim ananasin yenmesi gerektiginden bahsediliyor. Ben hastaneden gelip yemek yiyip uyumaya calistimm . Hastnede yastiksiz ve ayaklarim dumduz yatmami istemislerdi.biraz ona dikkat etmeye calistim.ama sanirim pozisyonu degistirmiyim diye uyuyamadimda
Onceki transferlerimde sonucu alanankadar neredeyse hep yatmistim . Ama esimle bunda ozel hal ilan etmeyelim diye konustuk taktir allahtan. Beklicez artik

ay canım ya çok heyecanlı aynen ya valla özel hal ilan ediyoruz aman şunu yapmayalım aman bunu yapmayalım :)
allah yardımcın olsun canım benim :) dua et bol bol meryem suresi ve yasin oku hatta yasin toplat sömyle okusunlar senin için hatta bizlerde okuyalım

insallah tutunur bebislerin.. dualarimiz sizinle canim..

Arkadaşlar benim kasıklarım çok ağrıyor,bugün gonal f in 5. günü,kasıklarım patlayacak gibi neden olur biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…