2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Arkadaşlar benimde görüşmem vardı bugun çarşamba hsg çekilecek amh testi istedi doktor aklımdaki soruları soramadım bugün hayırlısı

Arkadaşlar benim kasıklarım çok ağrıyor,bugün gonal f in 5. günü,kasıklarım patlayacak gibi neden olur biliyor musunuz?
Benim de ignelerin 4 günü bendede çok agri oldu doktoru aradım parol içmende sakinca yokmuş içtim biraz rahatladım yarın kontrolü m var bakalım nasıl gidiyor

Kivicik pirenses azee serpil aslanhome gibakverdi ecrinnn nerdesiniz kızlar
kuzummm burdaımmmm ama bızım telaseler basladı artıkk bugun yarın adet olurummm oldugum gbıde yola cıkıcazzz.. eee malum uzunda kalıcaz hazırlıklar bı taraftan ewı toparlıyorumm falannnn işler cok yanı anlayacagın ama ben bu ara e2 değerıne fena takıgımm bıdeee rubella kızamıkcık testı yaptırdım değerım yuksek cıktı bakalım neler olcaakkk

Hic sıkıntı yapma rabbimin hazinesi geniş olur inşallah siz istanbula mı geliyorsunuz allah yar yaedım cınız olsun

Eltimlerde gezmeye geliyorlar şirinyerde 14 agutosda buedalar boyozlar geliyor ona seviniyorum

Hepimizin yardimcisi olsun ins. Canim.hayirlisiyla hepimiz sevinc cigliklari atalim ins. Su bi ay icinde.
Ins. Canim okuyalim birbirimiz icin.
Kızlar yarın transferim olacak. Dualarinizi eksik etmeyin
Allah yardimcin olsun canim. Rahat bi transfer dilerim ins.

Arkadaslar hepinize merhaba, nasipse 3-5 gune kdr bizde basliyoruz. Kisaca hikayemi anlatayim. Bir kist yuzunden bir taraftaki yumurtami ve tupumu kaybettim. Esiminde sayilari dusuktu cok oynuyordu. Bahcecide gecen yil agustos ayimda tup bebek yaptik. 1 adet 5.gun embriyosu konuldu sonuc negatif, dondurulan embriyolarla 3 ay sonra tekrar denedik. 2 adet 5.gun embriyosu konuldu gene negatif. Hem maddi hem manevi olarak yiprandik ara verdik. Simdi saglam ve kalan tarafimda da kist cikti 4.5 cm suan hap kullaniyorum. Telaslandik gene denemeye karar verdik. Bugun yarin gidicez iste fakat kist varken surec nasil olucak hic bilmiyorum. Hem bu kist icin hemde tup bebek sureci icin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Günaydın arkadaşlar simdibkontrolden geldim ilaçlarımin 5. Günü Dr. Herşeyin istediği gibi gittiğini söyledi 10 civarında iyi durumda yumurta olduğundan bahsetti cuma günü tekrar kontrol için gideceğim

hayırlı sabahlar..transferi olacak arkadaşlar inş.güzel sonuçlar alırsınız..Allah yardmcınız olsun..benimde gün geçdikce yaklaşıyr..Allah hepimzin yardmcısı olsun...
gün yaklaştıkça heyecan artıyor allah yardımcımız olsun canım

çok geçmiş olsun canım inş. bu sefer bebişine kavuşursun kist için doktoru seni bilgilendirir benim bir fikrim yok canım bilen arkadaşlar varsa da yardımcı olur

günaydın canım hadi bakalım ne güzel herşey yolunda bir sıkıntı olmazsa cumartesi opu olur herhalde allahın izniyle

canım maşallah giderek sona yaklaşıyorsun rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah bu tedavi de en iyi sonuçların 10-12 yumurtada alındığını söylemişti doktorum inşallah senin de yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…