- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.501
Benim de ignelerin 4 günü bendede çok agri oldu doktoru aradım parol içmende sakinca yokmuş içtim biraz rahatladım yarın kontrolü m var bakalım nasıl gidiyorArkadaşlar benim kasıklarım çok ağrıyor,bugün gonal f in 5. günü,kasıklarım patlayacak gibi neden olur biliyor musunuz?
Dualarimiz seninle inşallah Rabbim sana bebisler veririlKızlar yarın transferim olacak. Dualarinizi eksik etmeyin
Baharcıgım allah yardımccın olsunDualarimiz seninle inşallah Rabbim sana bebisler veriril
Cok sagol ablaBaharcıgım allah yardımccın olsun
Baharcıgım allah yardımccın olsun
Cok sagol abla Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBaharcıgım allah yardımccın olsun
Bana 5 tane daha igne aldırdı puregon doktorCok sagol abla
Cok sagol abla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Dualarimiz seninle inşallah Rabbim sana bebisler veriril
kuzummm burdaımmmm ama bızım telaseler basladı artıkk bugun yarın adet olurummm oldugum gbıde yola cıkıcazzz.. eee malum uzunda kalıcaz hazırlıklar bı taraftan ewı toparlıyorumm falannnn işler cok yanı anlayacagın ama ben bu ara e2 değerıne fena takıgımm bıdeee rubella kızamıkcık testı yaptırdım değerım yuksek cıktı bakalım neler olcaakkkKivicik pirenses azee serpil aslanhome gibakverdi ecrinnn nerdesiniz kızlar
Hic sıkıntı yapma rabbimin hazinesi geniş olur inşallah siz istanbula mı geliyorsunuz allah yar yaedım cınız olsunkuzummm burdaımmmm ama bızım telaseler basladı artıkk bugun yarın adet olurummm oldugum gbıde yola cıkıcazzz.. eee malum uzunda kalıcaz hazırlıklar bı taraftan ewı toparlıyorumm falannnn işler cok yanı anlayacagın ama ben bu ara e2 değerıne fena takıgımm bıdeee rubella kızamıkcık testı yaptırdım değerım yuksek cıktı bakalım neler olcaakkk
Eltimlerde gezmeye geliyorlar şirinyerde 14 agutosda buedalar boyozlar geliyor ona seviniyorumkuzummm burdaımmmm ama bızım telaseler basladı artıkk bugun yarın adet olurummm oldugum gbıde yola cıkıcazzz.. eee malum uzunda kalıcaz hazırlıklar bı taraftan ewı toparlıyorumm falannnn işler cok yanı anlayacagın ama ben bu ara e2 değerıne fena takıgımm bıdeee rubella kızamıkcık testı yaptırdım değerım yuksek cıktı bakalım neler olcaakkk
Hepimizin yardimcisi olsun ins. Canim.hayirlisiyla hepimiz sevinc cigliklari atalim ins. Su bi ay icinde.ay canım ya çok heyecanlı aynen ya valla özel hal ilan ediyoruz aman şunu yapmayalım aman bunu yapmayalım :)
allah yardımcın olsun canım benim :) dua et bol bol meryem suresi ve yasin oku hatta yasin toplat sömyle okusunlar senin için hatta bizlerde okuyalım
Allah yardimcin olsun canim. Rahat bi transfer dilerim ins.Kızlar yarın transferim olacak. Dualarinizi eksik etmeyin
gün yaklaştıkça heyecan artıyor allah yardımcımız olsun canımhayırlı sabahlar..transferi olacak arkadaşlar inş.güzel sonuçlar alırsınız..Allah yardmcınız olsun..benimde gün geçdikce yaklaşıyr..Allah hepimzin yardmcısı olsun...
çok geçmiş olsun canım inş. bu sefer bebişine kavuşursun kist için doktoru seni bilgilendirir benim bir fikrim yok canım bilen arkadaşlar varsa da yardımcı olurArkadaslar hepinize merhaba, nasipse 3-5 gune kdr bizde basliyoruz. Kisaca hikayemi anlatayim. Bir kist yuzunden bir taraftaki yumurtami ve tupumu kaybettim. Esiminde sayilari dusuktu cok oynuyordu. Bahcecide gecen yil agustos ayimda tup bebek yaptik. 1 adet 5.gun embriyosu konuldu sonuc negatif, dondurulan embriyolarla 3 ay sonra tekrar denedik. 2 adet 5.gun embriyosu konuldu gene negatif. Hem maddi hem manevi olarak yiprandik ara verdik. Simdi saglam ve kalan tarafimda da kist cikti 4.5 cm suan hap kullaniyorum. Telaslandik gene denemeye karar verdik. Bugun yarin gidicez iste fakat kist varken surec nasil olucak hic bilmiyorum. Hem bu kist icin hemde tup bebek sureci icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
günaydın canım hadi bakalım ne güzel herşey yolunda bir sıkıntı olmazsa cumartesi opu olur herhalde allahın izniyleGünaydın arkadaşlar simdibkontrolden geldim ilaçlarımin 5. Günü Dr. Herşeyin istediği gibi gittiğini söyledi 10 civarında iyi durumda yumurta olduğundan bahsetti cuma günü tekrar kontrol için gideceğim
Ben p.tesi falan olur diye bekliyorum hayırlısı artık bakalimgünaydın canım hadi bakalım ne güzel herşey yolunda bir sıkıntı olmazsa cumartesi opu olur herhalde allahın izniyle
canım maşallah giderek sona yaklaşıyorsun rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah bu tedavi de en iyi sonuçların 10-12 yumurtada alındığını söylemişti doktorum inşallah senin de yüzün gülerGünaydın arkadaşlar simdibkontrolden geldim ilaçlarımin 5. Günü Dr. Herşeyin istediği gibi gittiğini söyledi 10 civarında iyi durumda yumurta olduğundan bahsetti cuma günü tekrar kontrol için gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?