2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

canım seni geçen yıldan hatırlıyorum ben de adetimi bekliyorum 1 hafta içinde yeni tedaviye başlayacağız inşallah hepimiz için hayırlısı olur. kist için ilaç kullanıyormuşun erir diye düşünüyorum sen de dert etme unutma yapmamız gereken tek şey olumlu düşünmek

bugün adetimin 42 günü ve hala gelen giden yok fırsat bulursam doktora gideceğim ama çok yoğunum izin alamam olmazsam cumartesi günü inş.doktora gideceğim soğan kürü yapsam mı acaba

bugün adetimin 42 günü ve hala gelen giden yok fırsat bulursam doktora gideceğim ama çok yoğunum izin alamam olmazsam cumartesi günü inş.doktora gideceğim soğan kürü yapsam mı acaba
Kuzucum benimki bu ay 47 gunde geldi zilli bekle bakalim elbet gelecek..

Kizlar pazartesi gunu doktora gidiyoruz ama bizim tup bebek planindan once esimin test sonucu onemli. Gunler yaklaştıkça cok merak ediyorum yaa

Kuzucum benimki bu ay 47 gunde geldi zilli bekle bakalim elbet gelecek..

Kizlar pazartesi gunu doktora gidiyoruz ama bizim tup bebek planindan once esimin test sonucu onemli. Gunler yaklaştıkça cok merak ediyorum yaa
47 mi bende stres yaptım ya gecikti ben bir soğan suyu içeyim 1 haftaya sökülürüm inş. sökmezsemde cumartesi günü doktora gideceğim zaten hadi hayırlısı sizin içinde gelmiyorsunuz artık buralara sende kiwicik de

canım adaçayı da söktürüyor tavsiye ederim
teşekkür ederim canım ben soğanı denemek istiyorum daha önce işe yaramıştı adaçayı benim tansiyonu mu düşürüyor galıba elim ayağım titriyor içince

Yazilarinizi tek tek okuyorum kuzum arada yaziyorum. Ama dedim ya cok endiseliyim ya olumsuzluk var uzerimde. Onu atmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum

Kizlarrrr adet oldumm yarin seruvenimiz basliyo insss.persembe 10 da randevumuz doktorumzla cok endiseli ve cok olumsuzu nedense ve cokkkorkuyorummm cokkkk dua edinn olurmuuu hersey yolunda gitsin benim dualarim.hep sizinleee.....

Kizlarrrr adet oldumm yarin seruvenimiz basliyo insss.persembe 10 da randevumuz doktorumzla cok endiseli ve cok olumsuzu nedense ve cokkkorkuyorummm cokkkk dua edinn olurmuuu hersey yolunda gitsin benim dualarim.hep sizinleee.....
hayırlı olsun canım korkma panik yok herşey güzel olacak

whiterose00 canım bugün transferin vardı ne yaptın ne durumdasın merak ettim . senin duanı da okudum allah kabul etsin inş.
Allah razı olsun canım . minigimi aldım geldim. Bir dakikalık bir islemmis ama sıkışık olma durumu çok zorladi beni. Biraz bosslttirdilar ağrı yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…