- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.521
Ağzından bal damliyor canım çok sağol Rabbim hepimize nasıl etsin insallahcanım maşallah giderek sona yaklaşıyorsun rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah bu tedavi de en iyi sonuçların 10-12 yumurtada alındığını söylemişti doktorum inşallah senin de yüzün güler
canım seni geçen yıldan hatırlıyorum ben de adetimi bekliyorum 1 hafta içinde yeni tedaviye başlayacağız inşallah hepimiz için hayırlısı olur. kist için ilaç kullanıyormuşun erir diye düşünüyorum sen de dert etme unutma yapmamız gereken tek şey olumlu düşünmekArkadaslar hepinize merhaba, nasipse 3-5 gune kdr bizde basliyoruz. Kisaca hikayemi anlatayim. Bir kist yuzunden bir taraftaki yumurtami ve tupumu kaybettim. Esiminde sayilari dusuktu cok oynuyordu. Bahcecide gecen yil agustos ayimda tup bebek yaptik. 1 adet 5.gun embriyosu konuldu sonuc negatif, dondurulan embriyolarla 3 ay sonra tekrar denedik. 2 adet 5.gun embriyosu konuldu gene negatif. Hem maddi hem manevi olarak yiprandik ara verdik. Simdi saglam ve kalan tarafimda da kist cikti 4.5 cm suan hap kullaniyorum. Telaslandik gene denemeye karar verdik. Bugun yarin gidicez iste fakat kist varken surec nasil olucak hic bilmiyorum. Hem bu kist icin hemde tup bebek sureci icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Evet canimmmHic sıkıntı yapma rabbimin hazinesi geniş olur inşallah siz istanbula mı geliyorsunuz allah yar yaedım cınız olsun
hadi hayırlısı olsun canımBen p.tesi falan olur diye bekliyorum hayırlısı artık bakalim
Kuzucum benimki bu ay 47 gunde geldi zillibugün adetimin 42 günü ve hala gelen giden yok fırsat bulursam doktora gideceğim ama çok yoğunum izin alamam olmazsam cumartesi günü inş.doktora gideceğim soğan kürü yapsam mı acaba
canım adaçayı da söktürüyor tavsiye ederimbugün adetimin 42 günü ve hala gelen giden yok fırsat bulursam doktora gideceğim ama çok yoğunum izin alamam olmazsam cumartesi günü inş.doktora gideceğim soğan kürü yapsam mı acaba
47 mi bende stres yaptım ya gecikti ben bir soğan suyu içeyim 1 haftaya sökülürüm inş. sökmezsemde cumartesi günü doktora gideceğim zaten hadi hayırlısı sizin içinde gelmiyorsunuz artık buralara sendeKuzucum benimki bu ay 47 gunde geldi zillibekle bakalim elbet gelecek..
Kizlar pazartesi gunu doktora gidiyoruz ama bizim tup bebek planindan once esimin test sonucu onemli. Gunler yaklaştıkça cok merak ediyorum yaa
teşekkür ederim canım ben soğanı denemek istiyorum daha önce işe yaramıştı adaçayı benim tansiyonu mu düşürüyor galıba elim ayağım titriyor içincecanım adaçayı da söktürüyor tavsiye ederim
Yazilarinizi tek tek okuyorum kuzum arada yaziyorum. Ama dedim ya cok endiseliyim ya olumsuzluk var uzerimde. Onu atmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum47 mi bende stres yaptım ya gecikti ben bir soğan suyu içeyim 1 haftaya sökülürüm inş. sökmezsemde cumartesi günü doktora gideceğim zaten hadi hayırlısı sizin içinde gelmiyorsunuz artık buralara sendekiwicik de
teşekkür ederim canım ben soğanı denemek istiyorum daha önce işe yaramıştı adaçayı benim tansiyonu mu düşürüyor galıba elim ayağım titriyor içince
olumsuz olma canım ya sıkma canını herşey olacağına varır sen bol bol dua et canımYazilarinizi tek tek okuyorum kuzum arada yaziyorum. Ama dedim ya cok endiseliyim ya olumsuzluk var uzerimde. Onu atmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum
Hayırlı olsun canım Yetiş arkamdanKizlarrrr adet oldumm yarin seruvenimiz basliyo insss.persembe 10 da randevumuz doktorumzla cok endiseli ve cok olumsuzu nedense ve cokkkorkuyorummm cokkkk dua edinn olurmuuu hersey yolunda gitsin benim dualarim.hep sizinleee.....
hayırlı olsun canım korkma panik yok herşey güzel olacakKizlarrrr adet oldumm yarin seruvenimiz basliyo insss.persembe 10 da randevumuz doktorumzla cok endiseli ve cok olumsuzu nedense ve cokkkorkuyorummm cokkkk dua edinn olurmuuu hersey yolunda gitsin benim dualarim.hep sizinleee.....
Yettimm gariii bekle beni gelioommmHayırlı olsun canım Yetiş arkamdan
Insssss canimm insshayırlı olsun canım korkma panik yok herşey güzel olacak
Tedavin hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin benimde 5. GünümMerhaba kızlar ben bugün Allahın izniyle ilk adımı attım
Allah razı olsun canım . minigimi aldım geldim. Bir dakikalık bir islemmis ama sıkışık olma durumu çok zorladi beni. Biraz bosslttirdilar ağrı yaptı.whiterose00 canım bugün transferin vardı ne yaptın ne durumdasın merak ettim . senin duanı da okudum allah kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?