2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende seni hatirliyorum hatta once sevinip sonra uzulmustuk senin icin, iyi dileklerin icin tesekkur ederim insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur

Kızlar kızlar ben geldim.

Dün akşam gece arası bir saat adet oldum. Sabah hemşireyi aradım yarın sabah gel dedi. Yuppiiiiii

Bir şey sormak istiyorum bundan sonraki süreç kaç gün sürücek ortalama? Kaç gün sonra transfer yapılır ki
Biraz aceleci gibiyim ama aslında öyle değil meraklıyım. Heycanlıyım.

Benim 6. Günüm cuma kontrolüm var muhtemelen p.tesi salı opu olur kişiye göre değişiyor ama 11-14 arası sürüyor sonrası transfer oda embriyo durumuna göre kimisi 3. Gün 5.gün arası değişiyor şimdiden hayırlı olsun

Günaydin canim.. benim bildigim kadariyla 12 güne kadar hormon ilac tedavisi sonra yumurtalarin toplanir döllenir iyi olurlarsa 5. Günü transfer edilir orasi artik emprolarin kalitesine bağlı. . Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Uvvv benden önde gidiyorsun çok iyi canım ben sizleri takip ederek gelirim.

Günaydin canim.. benim bildigim kadariyla 12 güne kadar hormon ilac tedavisi sonra yumurtalarin toplanir döllenir iyi olurlarsa 5. Günü transfer edilir orasi artik emprolarin kalitesine bağlı. . Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Evet kişiden kişiye günler 1-2 gün fark edebilirmiş ama ortalama 15 gün içinde bitiyor gibi. çok teşekkür ederim kızlar cansınız siz valla

İnşallah ağustos sonuna doğruda tek tek hamile haberlerini alır halat çekeriz...

Tek tek değilde çift çift alsak bebisler olmami

İnşallah inşallah canim

Kizlarrrr adet oldumm yarin seruvenimiz basliyo insss.persembe 10 da randevumuz doktorumzla cok endiseli ve cok olumsuzu nedense ve cokkkorkuyorummm cokkkk dua edinn olurmuuu hersey yolunda gitsin benim dualarim.hep sizinleee.....
En güzel sonuçla dön izmire canım dualarımız seninle

Allah razı olsun canım . minigimi aldım geldim. Bir dakikalık bir islemmis ama sıkışık olma durumu çok zorladi beni. Biraz bosslttirdilar ağrı yaptı.
Hayirli olsun canimm . Dun haber vermeyince merak ettim bende seni. Insallah iyi bir transfer olmustur. Sikisiklik isinden nefret ediyorum bende yav. Allahtan o surgu denilen seyi icat etmisler
Simdi nasil durumun..ilac olarak ne kullniyorsun.
Tedavisi baslayan arkadaslara da hayirli olsun ins.
Yadenin de bugun transferi vardi.allah kolaylik versin inada

Transfer iyi gecti canim cok sukur. 6 da yapildi eve gelmek aksami buldu. nete giremedim o yuzden

PProgesteron jel, fFolikasit, geliyor kullanmaya devam

hadi hayırlıısı canım 15 -20 arası sürer yanlış hatırlamıyorsam yumurta büyütme toplama

Ayy okudum da biraz heyecan basti hayırlı olsun hepinize kızlar inşallah güzel haberlerinizide aliriz bende adet oldumda tam gelmedi acaba yarın mi obur gun mu gideyim hastaneye ne dersiniz ? :)

Ayy okudum da biraz heyecan basti hayırlı olsun hepinize kızlar inşallah güzel haberlerinizide aliriz bende adet oldumda tam gelmedi acaba yarın mi obur gun mu gideyim hastaneye ne dersiniz ? :)
ne güzel senin zilli de gelmiş canım en geç 5 güne kadar gitmek gerekiyor sen ara az geldiğini de söyle sana gün verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…