- 3 Temmuz 2015
- 310
- 302
- 33
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.561
İlgin îçin teşekkür ederim cnm bugün 12 gîbi transferim yapıldı toplam 1 buçk lt su içtim embiriyolog ve dr yeter eziyet etme kendine dediler hiç zorluk çekmedim hatta 3-4 kez sordular sürgüe kullanmadımstarsee transferin oldumu canim.nasil gecti..iyi haberlerini bekliyorum ins.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sımsıkı tutunurlar annelerineİlgin îçin teşekkür ederim cnm bugün 12 gîbi transferim yapıldı toplam 1 buçk lt su içtim embiriyolog ve dr yeter eziyet etme kendine dediler hiç zorluk çekmedim hatta 3-4 kez sordular sürgüe kullanmadım
2 embirio transfer ettiler 9 tane 3+3+3 şeklinde 3 kullanımlık donduruldu 1 buçuk saat dinlenip taburcu oldum şimdi evde dinleniyorum
Çok teşekkür ederim inşallah.. Darısı tüm isteyenlerin başına sağlıkla huzurlaRabbim gönlüne göre versin inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine
Ohhh masallah canim cok sevindim sikisiklikta sikinti cekmemene. Hayirla sonuclansin ins. Dondurulmuslarinda harika olmus valla bayildimİlgin îçin teşekkür ederim cnm bugün 12 gîbi transferim yapıldı toplam 1 buçk lt su içtim embiriyolog ve dr yeter eziyet etme kendine dediler hiç zorluk çekmedim hatta 3-4 kez sordular sürgüe kullanmadım
2 embirio transfer ettiler 9 tane 3+3+3 şeklinde 3 kullanımlık donduruldu 1 buçuk saat dinlenip taburcu oldum şimdi evde dinleniyorum
Canimm hadi hayirli olsun. Geri sayim basladi. 9 10 agustos gibi test tarihin sanirim. Bebisin simmmsıkı tutunur insallahİlgin îçin teşekkür ederim cnm bugün 12 gîbi transferim yapıldı toplam 1 buçk lt su içtim embiriyolog ve dr yeter eziyet etme kendine dediler hiç zorluk çekmedim hatta 3-4 kez sordular sürgüe kullanmadım
Ohhh masallah canim cok sevindim sikisiklikta sikinti cekmemene. Hayirla sonuclansin ins. Dondurulmuslarinda harika olmus valla bayildimIns. Onlara ihtiyac kalmaz yinede
Hangi ilaclari verdiler. Nelere dikkat etmeni soylediler. Ben ikigundur baya yatmistimdam yarin mutfaga girerim artik heralde
cnm progestoron iğnesi vr vajinal fitil verdiler, ilk 3 gün önemliymiş hiçbirşey yapma dinlen yat dediler ilk gün duş yok sonraki günler ayakta ve ılık, her gün tuvalete çıkmam gerekşyomuş takip et dedi çıkmazsam bi ilaç verdi toz akşam onu sutla karıştır iç sakın kabız olma dedi, bol bol sıvı al dedi istediğini ye iç ama sadece bitki çayları yasak dedi. Hayırlısı inş. Sende gitme mutfaga falan boşver ya yat dinlen ben ayın 10 una kadar izindeyim ve 10 unda test yap dedi dr işe başladığım gün öğrenicemOhhh masallah canim cok sevindim sikisiklikta sikinti cekmemene. Hayirla sonuclansin ins. Dondurulmuslarinda harika olmus valla bayildimIns. Onlara ihtiyac kalmaz yinede
Hangi ilaclari verdiler. Nelere dikkat etmeni soylediler. Ben ikigundur baya yatmistimdam yarin mutfaga girerim artik heralde
Canimm hadi hayirli olsun. Geri sayim basladi. 9 10 agustos gibi test tarihin sanirim. Bebisin simmmsıkı tutunur insallah
3 arkadaşımızın transferi gerçekleşti demi simdi ark
cnmCanimm hadi hayirli olsun. Geri sayim basladi. 9 10 agustos gibi test tarihin sanirim. Bebisin simmmsıkı tutunur insallah
3 arkadaşımızın transferi gerçekleşti demi simdi arkadaslar?
Canım transferin hayırlı olsun bebişler sımsıkı tutunsun annesi inş ne güzel doldurmuşlar hadi Hayırlısı bol bol dua et canım benimİlgin îçin teşekkür ederim cnm bugün 12 gîbi transferim yapıldı toplam 1 buçk lt su içtim embiriyolog ve dr yeter eziyet etme kendine dediler hiç zorluk çekmedim hatta 3-4 kez sordular sürgüe kullanmadım
Teşekkürler ediyorum inş hayırlısı olur, birşey sormak istiyorum yarın iğnem var evimin 1 sokak aşağısında, gidip vurdurayımmı evemi hemşire bulayım bilemedim daha önce böyle birşey yaşayan varmı ne yaptınızCanım transferin hayırlı olsun bebişler sımsıkı tutunsun annesi inş ne güzel doldurmuşlar hadi Hayırlısı bol bol dua et canım benim
Dikkat ediyorum cnm herkeze desteği için ayrı ayrı teşekkürler hayırlısı artık. İğne olayına sen ne diyorsun?Ben tatildeyim zaten canim. Ama test gunume kadar yatmayi dusunmuyorum busefer. Digerlerinde hicbisey yapmadim ama Olmadi malesef.
Bide cok yatmanin kan dolasimi acisindan iyi olmadigini ve sureci olumsuz etkileyecegini soyluyorlar..biz elimizden geleni yaptik taktir Allahtan diyoruz artik
Maydanozda bitki caylariyla ayni etkide.canim onada dikkat et. Bide taze kayisi veya hosafi tuketmek faydali.kabizlik icin benimde surubum var. Artik isimiz duaya kaldi
Hayırlı olsun canım senin de transferin. Sımsıkı tutunsun miniklerinTeşekkğr ederim cnm darısı başınıza inş. Dua edin ayın 10 unda test yapıcam cnm
Canım ben poliklinikte vurduruyordum canım evime 5 dk mesafede aynı yerde başka bir arkadasım da vurdurdu benim tutmadı onun tuttu canım bence takılma fazla yavaş yavaş git vurdur iğneni bence hem kan dolaşımın artsın :)Teşekkürler ediyorum inş hayırlısı olur, birşey sormak istiyorum yarın iğnem var evimin 1 sokak aşağısında, gidip vurdurayımmı evemi hemşire bulayım bilemedim daha önce böyle birşey yaşayan varmı ne yaptınız
Progestan ignesine mi canimm .onu hic kullanmadim ben.oyuzden bilgim yok uzgunum. Suan igne olarak clexane igne kullaniyorum sadece. Bide haftada 1proluton depot kullancamm.Bide crinone jelle folikasit. Baska ilacim yok benimde.Dikkat ediyorum cnm herkeze desteği için ayrı ayrı teşekkürler hayırlısı artık. İğne olayına sen ne diyorsun?
Allah hepimize yardim etsin canim galiba hepimiz ayni durumdayiz.. korku,heyecan,mutluluk,hüzün,endise ne arasan var.. tedavi hayirli olsun inşallah bu filmlerin sonu mutlulukla biter..tabiki dua ederiz..Kizlaaarr..benim de bugün kırmızılar geldi..cuma randevu aldım.dua edin ne olur.tekrar aynı stres başladı..korkuyorum(
Sagol cnm yarın gitmemeye karar verdim tam gelmedigi icin cumaya kaldi inşallah kizlar o arada bu soru hepinize tedaviye basladiginiz ilk ay tup bebegi yapiolar mi yoksa ikinci aya sarkan da oluyo mu ?ne güzel senin zilli de gelmiş canım en geç 5 güne kadar gitmek gerekiyor sen ara az geldiğini de söyle sana gün verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?