- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.581
Canım her bünye de bir olmuyor benim opu dan sonra olmuştu kiminin de 1 at atıyor duruma göre artıkSagol cnm yarın gitmemeye karar verdim tam gelmedigi icin cumaya kaldi inşallah kizlar o arada bu soru hepinize tedaviye basladiginiz ilk ay tup bebegi yapiolar mi yoksa ikinci aya sarkan da oluyo mu ?
Sagol cnm yarın gitmemeye karar verdim tam gelmedigi icin cumaya kaldi inşallah kizlar o arada bu soru hepinize tedaviye basladiginiz ilk ay tup bebegi yapiolar mi yoksa ikinci aya sarkan
Uzun purokol ve kısa diye iki ayrı tedavi var canım kısa purotokol hemen oluyorSagol cnm yarın gitmemeye karar verdim tam gelmedigi icin cumaya kaldi inşallah kizlar o arada bu soru hepinize tedaviye basladiginiz ilk ay tup bebegi yapiolar mi yoksa ikinci aya sarkan da oluyo mu ?
günaydın canım sol tüpün kapalı olması sıkıntı yaratıyor mu tüp bebek deBende hsg çektirdim sol tüp kapalı çıktı
Hayırlı olsun canım hangi ilaçlarla başlıyorsunEvett kizlarrr benim de tedavim basladii dr herseyin yolunda oldugunu soylediii
Hayırlı olsun canım hangi ilaçlarla başlıyorsun
hadi hayırlı olsun canımEvett kizlarrr benim de tedavim basladii dr herseyin yolunda oldugunu soylediii
Teşekkür ederim cnm :)Kizlar iyi geceler. Esimin koyundeyiz ve internete girme şansım olmadi.
starsee whiterose00 insallah bebisleriniz tutunur. Tedavisi baslayan arkadaslarim size de hayirli olsun.. bir arkadas daha vardi sanirim transfer olan. Unuttum hepinizi opuyorum... Allah yardimcimiz olsun..
Hayırlı olsun canım senin de transferin. Sımsıkı tutunsun miniklerin
Ucumuzunki de pozitif olur insaallahSağol cnm üçümüzün aynı zamana denk geldi 1 gün arayla transferlerimiz oldu yine aynı zamanlarda öğrenicez
Sağol cnm üçümüzün aynı zamana denk geldi 1 gün arayla transferlerimiz oldu yine aynı zamanlarda öğrenicez
Ucumuzunki de pozitif olur insaallah
Sağol cnm üçümüzün aynı zamana denk geldi 1 gün arayla transferlerimiz oldu yine aynı zamanlarda öğrenicez
Ucumuzunki de pozitif olur insaallah
İnşallah canım.çok çok dua edin bizlere3 pozitifi de aynı anda alacağız inş. halay çekeceğiz inş. :)
çok dua ediyorum inş..Kızlar kaçıncı gün embryosu ve kaç tane konuldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?