2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Sagol cnm yarın gitmemeye karar verdim tam gelmedigi icin cumaya kaldi inşallah kizlar o arada bu soru hepinize tedaviye basladiginiz ilk ay tup bebegi yapiolar mi yoksa ikinci aya sarkan da oluyo mu ?
Canım her bünye de bir olmuyor benim opu dan sonra olmuştu kiminin de 1 at atıyor duruma göre artık

günaydınlar...transferi olan arkadaşlarım inş.bebişleriniz sımsıkı tutunur ..sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim..
tedaviye yeni başlayanlarada kolaylıklar versin rabbim yar ve yardımcınız olsun..emekleriniz boşa çıkmasın..olumlu pozif sonuçlara sonuçlansın..

Bana 3 gün dinlen sadece lavoboya kalk iğnenede eve gelsinler dedi hemşire ayarladık, 3 gün sonrası yorucu olmamak kaydıyla yavaş yavaş yürüyüş ve normal hayata dönebilirsin dedi. Dikkat ediyorum ne yapayım

kızlar merhaba benim adetim gelmedi ama dün akşam hafif sütlü kahve leke olmuş bugünde hafif sütlü kahve leke oldu hatta ben bugün soğan suyu içtim akşam da içmeyi düşünüyorum ve inş. cumartesi günü doktorumla görüşmeye gitmek istiyorum inş. bugün yarın adet gelirde ilk kontrolü mü olmuş olurum :) ama gelecek gibi benim zillii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…