2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar yarın adetinmin 3.günü kontrolüm var. gene heycanlıyım. ben her doktora gidişimde böyle olursam yandım vallahi zaman geçmiyor yaa bir an önce gitsem doktora diyorum. sabah 8,30 da bakalım sadece ultroson muayenesi yapıcam dedi doktor. Yum.Olgunlaştırıcı iğnelerede yarın başlatır herhalde demi. Şuanda Lucrin vuruyorum.

Kizlar tatilden dolayi fazla giremiyorum.
Transfer olan arkadaslar Allah pozitif sonuclar almayi nasip etsin. Bana test günlerinizi yazarmisiniz? Listeye ekleyeyim.

Onun disinda olumsuz düsünceleri attim. Pozitif olmaya calisiyorum hatta düsünmemeye gayret gösteriyorum

prensess38 S sefam2016 annemsu aslanhome A azee13 gbakverdi ecrin87 S Serpil2630 B Bahar4234 canlarim sizler napionuz? Baharcim ignelerle aran nasil?
Sessizlige son. Ramazanda daha canliydik haydi halaya

Efenim ben geldim

canım gözümüz yollar da kaldı valla ya özledik seni bizde durumlar aynı 3 arkadaşım transferi gerçekleşti 3 arkadaşın hamile haberini alacağız inş. Bende durum aynı Zilli gelmedi ya ama iki gündür hafif kahve leke var bugün SOĞAN suyu içtim bugün yarın adet gelir inş

Hoşgeldin kaçak baci igneler devam sabah kontrolüm var bakalım ne olacak opu günü belli olur diye düşünüyorum senin yokluğunda çok sessiz burasi

Ooooo hosgrldin kuzucummm bende basladim tedaviye bugun ilk gunummm kismetse senn ne zamannn.ozledimmm gece sohpetlerimizi yaaaa

Onlar bana yazsinda.. Bende listeye ekliyim canim. Bende özledimmmmmmmm senin adet basladiysa sen tedaviye baslican dimi canim?

Hoşgeldin kaçak baci igneler devam sabah kontrolüm var bakalım ne olacak opu günü belli olur diye düşünüyorum senin yokluğunda çok sessiz burasi

Baciiiiimmmm geldim geldim tatilden dolayi yogun geciyor ama simdi biraz daha iyi ve buradayim.. Sessizlige son.. Pozitif olmaya devam.. Hadi hayirlisi bakalim. Yumoslarin saglicakla gelisip döllensinler allahin izniyle..
Igne esnasinda dikkat edilmesi gereken husular var mi vanim?

Hosgeldin caniiiim

Nasil gidiyo tatil? Neler yapiyosun anlat bakiim

Canim canimmmm pirensesimmmmmm nasilsin? Seni düsünüyorum suan inanki.. Moralini lütfen yüksek tut canim. Dua edelim birbirimizeeee.. Insallah güzel sonuvlar alirizz..

Aile tatili bizimkisi anacumun yaninda bol bol derzlesip muhabbet... Havalar cok isindi... Masallah pisdik sen neler yapiosub?

Ooooo hosgrldin kuzucummm bende basladim tedaviye bugun ilk gunummm kismetse senn ne zamannn.ozledimmm gece sohpetlerimizi yaaaa
canimsin kiskandik sizi önden önden gidionuzzzz.. Masallah hadi bismillahhhh en güzel sonuclari alalim en hayirli bi sekilde insallahhhhh

Sen geldin herkes döküldü canım topik canlandı valla evet canım adet olursam başlayacağım zaten millet benim Üstüme ikinciye adet oluyor 44 gün bugün Doğan içtim sabah akşam gelecek inş yarın olurum da Cumartesi giderim sen muayene parası vermemişti. Dimi canım sadece tahlil parası verdin dimi sen ne zaman adet oluyorsun peki

Aaa bensizde
Döktürün kizlar ya

Ondada vardir bi hayr canim skma canini bende ne zaman kafaya takmadim o zaman geldi zilli piskolojikmengercekten.. Yok almadi para canim
Alcaklar az degil ki anam

Benim daha ilaclarim bitmedi canim. Dogum kontrol hapi. Oda uzatti benim adet kanamami lekelenme oldu uzun doktor normal dedi cok endislendim.. Uzun sürdü. 5-6 tane kaldi insallah vaktinde gelir

Napiyim kuzucum zaman yaklaştıkça bunalıma giriyorum esim de bi türlü izin alamadı. Pazartesi kesin alcam dedi bakalim gitcez insallah. Bi kac gündür ağrısı vardi esimin. Doktoru aradik bu agri ameliyatin başarılı geçtiğini gösterir dedi. Umutlandik biraz. Ama bazen de hic olmayacak gibi bi his doluyo icime. Bilemiyorum artik hakkımızda hayırlısı

Evet ya valla sıkıntıdan gelmedi he 5,6 hap kaldıysa sende haftaya adet olursun canım benden de almazlar herhalde tekefon da sordum kızda bilmiyor du alabilirler de falan dedi sen randevu almışmıydın Görüşmeye gelirseniz randevuya gerek yok dediler

Canimsin. Endise ve korkularini anlayabiliyorum. Bak sizi motive eden bi doktorunuz var oda güzel. Güzel düsün güzel seyler olsun insallah. Burda bile mucizeye sahit olduk. S Serpil2630 icin döllenmez denilen yumurta ertesingün döllendi allahin izniyle. O yüzden dualara sarilalim insallah esininde sonuclari güzel olur ve tedaviye hayirlisiyla güzel sonuclarlar insallah baslarsiniz

Evet insallah öyle olur cünkü bizim zaman kisitlamamiz var. Hayirlisi olsun diyorum artik canim fazlada kafa yormaya gelmiyor inanki.. Cünkü sonucta her daim Allahin dedigi oluyor.. O yüzden rabbim en hayirli zamanda baslamami nasip etsin.. En dogrusunu bilen O ...

Görüsme
Icin randevu aldim canim öyle lap diye gidemedim yani sende bilmiyorum nasil olur cünkü senin dosyan orda mevcut sonucta tedavide gördün.. Almazlar ya görüsme icin.. Bi ultrasondanda almayiversin para.. Almazlar gibi geliyor .. Kontrol degil cünkü görüsme..

Insallah canim insallah. Bize dua edin lutfen hepinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…