2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yarın tekrar arayacağım canım durumu mu anlatacağım bence de almazlar Cumartesi inş giderim çok sabırsızlanıyorum inş afette olurum

Insallah canim insallah. Bize dua edin lutfen hepinizzzz

Dualarda hep bulusalim canimsin.
Insallah güzellikler bizimle olur..

Yarın tekrar arayacağım canım durumu mu anlatacağım bence de almazlar Cumartesi inş giderim çok sabırsızlanıyorum inş afette olurum

Skma canini yeterki canim. Bak gelmeye baslamis senin zillin.. vardir bundada bi hayir..

Dualarda hep bulusalim canimsin.
Insallah güzellikler bizimle olur..

Skma canini yeterki canim. Bak gelmeye baslamis senin zillin.. vardir bundada bi hayir..
Aynen canım aynen erken gelseydi bu Ay sonunu bekleyecektim gecikti Ağustos a ne kaldı ki bu adetle yaptırmaya karar verdik inş bi aksilik olmazsa

Hallo kivicik iyiyiz benimde yarin adetim baslar galiba bu gun lekelenme oldu.. sevindim diyemem benim durumu biliyorsunuz.. türkiyeye gelecektim iste bersey simdi karma karisik.. sen iyisin sevindim seninde az kalmis insallah bebisinle dönersin..

İyi geceler kızlar adetim bu sabah geldi cok sukur yarın yollara duscez inşallah tedavim baslicak dua edin kizlar Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin o arada cok heyecanlıyım uyuyamiyorum :)

Canimsin hayirli olsun. Önceden aglardik adet olunca simdi ise havalara ucuyoruz mutluyuz heyecanliyiz ne piskopatiz demi
Evin klinige uzaktami canim? Hoteldemi kalicaksiniz? Hadi hayirlisi olsun canim..

Canimm.. Ah rabbim sifa versin kardescigine.. Var mi bi gelisme?sen baslayabilecekmisin tedaviye? Yoksa kardesin ameliyat olucakta ondan dolayi erteleme mi olcak? Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun..

Canimm.. Ah rabbim sifa versin kardescigine.. Var mi bi gelisme?sen baslayabilecekmisin tedaviye? Yoksa kardesin ameliyat olucakta ondan dolayi erteleme mi olcak? Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun..
Tedaviye basliyorum..kardesim doktordan haber bekliyo bol bol dua ediyoruz
Ben cumartesiye kadar beklicem daha cok kararsizim bilmiyorum.. kardesim randevu icin haftaya doktorla görüsecek belkide hemen olur sence belli olursa asilama zamaninda iki günlügüne gelsem olurmu? Allahim bana insallah dogru yolu gösterir..

Asilama zamaninderken? Igne vurulurken mi? Doktora sor canim ama sknti olacagini sanmiyorum.. Transferden sonra mesela benim doktorum dedi 2-3 gün sonra binebilirsin ucaga.. Oda sknti olmuyor demek.. Insallah zaten rabbim hepsini ayarlamistir sen gönlünü ferah tut..

Canimsin hayirli olsun. Önceden aglardik adet olunca simdi ise havalara ucuyoruz mutluyuz heyecanliyiz ne piskopatiz demi
Evin klinige uzaktami canim? Hoteldemi kalicaksiniz? Hadi hayirlisi olsun canim..
Adet olunca böyle sevinecegim aklıma gelmezdi valla canım aynen canım ben hataydaym ve adanaya gitcem 2 saat yol cekecem yani sonu güzel olsunda o arada arabadayim simdi yolculugum basliyor Bismillah

Evet ine vurulurken..daha vurmadim edetim ama daha az geliyo bakalim.. Sağol

kızlar merhaba hepinize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniiz hoşgeldiniz..
bende tedavi için reglimi bekliyodum,3 gün gecti v bu sabaha test yaptım 3 tane hepsi pozitif :)))) kan verdim 11 bucukta sonuc alıcam.. inanılmaz heycanlıyım..

Rabbimin mucizeleride olmasa dayancak neyimiz varki
Testin ucune yanltiyor olamayacagina gore hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…