- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.621
Yarın tekrar arayacağım canım durumu mu anlatacağım bence de almazlar Cumartesi inş giderim çok sabırsızlanıyorum inş afette olurumEvet insallah öyle olur cünkü bizim zaman kisitlamamiz var. Hayirlisi olsun diyorum artik canim fazlada kafa yormaya gelmiyor inanki.. Cünkü sonucta her daim Allahin dedigi oluyor.. O yüzden rabbim en hayirli zamanda baslamami nasip etsin.. En dogrusunu bilen O ...
Görüsme
Icin randevu aldim canim öyle lap diye gidemedim yanisende bilmiyorum nasil olur cünkü senin dosyan orda mevcut sonucta tedavide gördün.. Almazlar ya görüsme icin.. Bi ultrasondanda almayiversin para.. Almazlar gibi geliyor .. Kontrol degil cünkü görüsme..
Insallah canim insallah. Bize dua edin lutfen hepinizzzz
Yarın tekrar arayacağım canım durumu mu anlatacağım bence de almazlar Cumartesi inş giderim çok sabırsızlanıyorum inş afette olurum
Aynen canım aynen erken gelseydi bu Ay sonunu bekleyecektim gecikti Ağustos a ne kaldı ki bu adetle yaptırmaya karar verdik inş bi aksilik olmazsaDualarda hep bulusalim canimsin.
Insallah güzellikler bizimle olur..
Skma canini yeterki canim. Bak gelmeye baslamis senin zillin..vardir bundada bi hayir..
Ayyy senin zillinin gecikmesi iyi oldu bi yerde.Aynen canım aynen erken gelseydi bu Ay sonunu bekleyecektim gecikti Ağustos a ne kaldı ki bu adetle yaptırmaya karar verdik inş bi aksilik olmazsa
Hallo kivicik iyiyiz benimde yarin adetim baslar galiba bu gun lekelenme oldu.. sevindim diyemem benim durumu biliyorsunuz.. türkiyeye gelecektim iste bersey simdi karma karisik.. sen iyisin sevindim seninde az kalmis insallah bebisinle dönersin..Kizlar tatilden dolayi fazla giremiyorum.
Transfer olan arkadaslar Allah pozitif sonuclar almayi nasip etsin. Bana test günlerinizi yazarmisiniz? Listeye ekleyeyim.
Onun disinda olumsuz düsünceleri attim. Pozitif olmaya calisiyorum hatta düsünmemeye gayret gösteriyorum
prensess38 S sefam2016 annemsu @aslanhome @azee13 gbakverdi ecrin87 @Serpil2630 B Bahar4234 canlarim sizler napionuz? Baharcim ignelerle aran nasil?
Sessizlige son. Ramazanda daha canliydik haydi halaya
İyi geceler kızlar adetim bu sabah geldi cok sukur yarın yollara duscez inşallah tedavim baslicak dua edin kizlar Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin o arada cok heyecanlıyım uyuyamiyorum :)
Hallo kivicik iyiyiz benimde yarin adetim baslar galiba bu gun lekelenme oldu.. sevindim diyemem benim durumu biliyorsunuz.. türkiyeye gelecektim iste bersey simdi karma karisik.. sen iyisin sevindim seninde az kalmis insallah bebisinle dönersin..
Tedaviye basliyorum..kardesim doktordan haber bekliyo bol bol dua ediyoruzCanimm.. Ah rabbim sifa versin kardescigine.. Var mi bi gelisme?sen baslayabilecekmisin tedaviye? Yoksa kardesin ameliyat olucakta ondan dolayi erteleme mi olcak? Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun..
Ben cumartesiye kadar beklicem daha cok kararsizim bilmiyorum.. kardesim randevu icin haftaya doktorla görüsecek belkide hemen olur sence belli olursa asilama zamaninda iki günlügüne gelsem olurmu? Allahim bana insallah dogru yolu gösterir..Canimm.. Ah rabbim sifa versin kardescigine.. Var mi bi gelisme?sen baslayabilecekmisin tedaviye? Yoksa kardesin ameliyat olucakta ondan dolayi erteleme mi olcak? Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun..
Tedaviye basliyorum..kardesim doktordan haber bekliyo bol bol dua ediyoruz
Ben cumartesiye kadar beklicem daha cok kararsizim bilmiyorum.. kardesim randevu icin haftaya doktorla görüsecek belkide hemen olur sence belli olursa asilama zamaninda iki günlügüne gelsem olurmu? Allahim bana insallah dogru yolu gösterir..
Adet olunca böyle sevinecegim aklıma gelmezdi valla canımCanimsin hayirli olsun. Önceden aglardik adet olunca simdi ise havalara ucuyoruz mutluyuz heyecanliyizne piskopatiz demi
Evin klinige uzaktami canim? Hoteldemi kalicaksiniz? Hadi hayirlisi olsun canim..
Efenim ben geldim
Evet ine vurulurken..daha vurmadim edetim ama daha az geliyo bakalim.. SağolAsilama zamaninderken? Igne vurulurken mi? Doktora sor canim ama sknti olacagini sanmiyorum.. Transferden sonra mesela benim doktorum dedi 2-3 gün sonra binebilirsin ucaga.. Oda sknti olmuyor demek.. Insallah zaten rabbim hepsini ayarlamistir sen gönlünü ferah tut..
Tebrik ederim canimkızlar merhaba hepinize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniiz hoşgeldiniz..
bende tedavi için reglimi bekliyodum,3 gün gecti v bu sabaha test yaptım 3 tane hepsi pozitif :)))) kan verdim 11 bucukta sonuc alıcam.. inanılmaz heycanlıyım..
Tebrik ederim canımkızlar merhaba hepinize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniiz hoşgeldiniz..
bende tedavi için reglimi bekliyodum,3 gün gecti v bu sabaha test yaptım 3 tane hepsi pozitif :)))) kan verdim 11 bucukta sonuc alıcam.. inanılmaz heycanlıyım..
Rabbimin mucizeleride olmasa dayancak neyimiz varkikızlar merhaba hepinize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniiz hoşgeldiniz..
Bol bol kaliteli yumoslarin olmasi dilegiyle insallahhhŞimdi kontrolden geldim canlar p.tesi opu işlemi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?