- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.641
Aynen canım aynen gecikme olması iyi oldu erken gelseydi 15 agustosu falan bekleyecektim gelecek gibi ama leke leke geliyor kahve söküleceğim inş.Ayyy senin zillinin gecikmesi iyi oldu bi yerde.Bu hafta başlarsınız belki de canim. Hadi hayırlısı
o tedavin hayılı olsun canım doktordan gelince yaz :)İyi geceler kızlar adetim bu sabah geldi cok sukur yarın yollara duscez inşallah tedavim baslicak dua edin kizlar Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin o arada cok heyecanlıyım uyuyamiyorum :)
hadi hayırlı olsun canımŞimdi kontrolden geldim canlar p.tesi opu işlemi olacak
canım tedavin hayırlı olsunKizlaaarr tedaviye başladım bugün.dualariniza beni de katın lutfen..
wawwww süper canım ya çok sevindim senin adına hadi gözün aydın bak gerek kalamdı sen ne yaptın ki bu ay test sonucun kaç pekikan testimde pozitif kızlarrrr ..... darısı tüm isteyenleree inşallahhh :)
kızlar merhaba hepinize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniiz hoşgeldiniz..
bende tedavi için reglimi bekliyodum,3 gün gecti v bu sabaha test yaptım 3 tane hepsi pozitif :)))) kan verdim 11 bucukta sonuc alıcam.. inanılmaz heycanlıyım..
Yaaa ne guzel bi haber buuukan testimde pozitif kızlarrrr ..... darısı tüm isteyenleree inşallahhh :)
darısı başımıza inş. :) nasılsın canımYaaa ne guzel bi haber buuuallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.. Sizde sorun neydi ne zamandır bekliyodunuz canim?
Yaaa ne guzel bi haber buuuallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.. Sizde sorun neydi ne zamandır bekliyodunuz canim?
süpermiş valla canım bende de var pko rahim filminden sonra hamile kalanı çok duydum ne güzel maşallah değerin kaç çıktıpko vradı canım bende, 1 bucuk yılıdr istiyoruz. rahim filminden sonra hemen hamile kaldım :)
ins. Canimm. Iyiyim cok şükür sicaklardan bunaliyorum ev isleriyle ugrasiyorum oyle geciyo gunler :)darısı başımıza inş. :) nasılsın canım
ne guzel olmus canim ya. Valla cok sevindim.pko vradı canım bende, 1 bucuk yılıdr istiyoruz. rahim filminden sonra hemen hamile kaldım :)
Adet olunca böyle sevinecegim aklıma gelmezdi valla canımaynen canım ben hataydaym ve adanaya gitcem 2 saat yol cekecem yani sonu güzel olsunda o arada arabadayim simdi yolculugum basliyor Bismillah
O
Hoş geldin canım nerelerdesiniz
Evet ine vurulurken..daha vurmadim edetim ama daha az geliyo bakalim.. Sağol
kızlar merhaba hepinize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniiz hoşgeldiniz..
bende tedavi için reglimi bekliyodum,3 gün gecti v bu sabaha test yaptım 3 tane hepsi pozitif :)))) kan verdim 11 bucukta sonuc alıcam.. inanılmaz heycanlıyım..
Hadi hayirlisi canim... Kac gün sürdü toplam senin simdi opu ya kadar? 10. adet günün mü olucak pzartesi?Şimdi kontrolden geldim canlar p.tesi opu işlemi olacak
Kizlaaarr tedaviye başladım bugün.dualariniza beni de katın lutfen..
kan testimde pozitif kızlarrrr ..... darısı tüm isteyenleree inşallahhh :)
Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsinkızlar merhaba hepinize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniiz hoşgeldiniz..
Yoldayim eve dönüyorum canim muayenemi oldum hormon tahlili yaptım igne yazdi doktor iki cesit bide folbiol yazdi detaylari eve gecince yazcam canim :) ama cok sukur hersey iyi şimdilik cok mutluyum şimdiden o arada adana Acıbadem hastanesinde tedavim hastane hakkinda bilgisi olan var mi acabaao tedavin hayılı olsun canım doktordan gelince yaz :)
Canim. Vardiniz mi sag salim? Hadi hayirlisi olsun.. Insallah güzel sonuclar alirsinnnn..
Sağol canim tedavim başladı doktor bu ay yapalım dedi herseyde iyi şimdilik cok sukur inşallah pozitifide goruruz Rabbim hepimizi anne yapsin bu ay inşallah yaa
canım geçen hafta yaptım negatf öıktı ama bugün olurum lekelenmem arttı bugün yarın gelr adetins. Canimm. Iyiyim cok şükür sicaklardan bunaliyorum ev isleriyle ugrasiyorum oyle geciyo gunler :)
Kiizz sen de mi bi test yapsan acaba yaaa??
ne guzel olmus canim ya. Valla cok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?