2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kan testimde pozitif kızlarrrr ..... darısı tüm isteyenleree inşallahhh :)
Yaaa ne guzel bi haber buuu allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.. Sizde sorun neydi ne zamandır bekliyodunuz canim?

darısı başımıza inş. :) nasılsın canım
ins. Canimm. Iyiyim cok şükür sicaklardan bunaliyorum ev isleriyle ugrasiyorum oyle geciyo gunler :)
Kiizz sen de mi bi test yapsan acaba yaaa??

pko vradı canım bende, 1 bucuk yılıdr istiyoruz. rahim filminden sonra hemen hamile kaldım :)
ne guzel olmus canim ya. Valla cok sevindim.

Adet olunca böyle sevinecegim aklıma gelmezdi valla canım aynen canım ben hataydaym ve adanaya gitcem 2 saat yol cekecem yani sonu güzel olsunda o arada arabadayim simdi yolculugum basliyor Bismillah

Canim. Vardiniz mi sag salim? Hadi hayirlisi olsun.. Insallah güzel sonuclar alirsinnnn..

O

Hoş geldin canım nerelerdesiniz

Geldik canikom geldik.. Sen neler yaptin? Ne zaman basliyorsun kismetse? Klinik ve doktora karar verdiniz artik dimi?

Evet ine vurulurken..daha vurmadim edetim ama daha az geliyo bakalim.. Sağol

Bisey olacagini sanmiyorum canim.. Sen sor yinede icin rahat olsun.. 2-3 gün git kardesine yanina hem sevinir moral olur onun icin..

Ayyyyyy inanmiyorummmmmmm.. Bu ne güzel bi haberrrr.. Yippppiiiii... Allah kucagina almayi nasip etsin.. Bereketli topigimiz masallah.. 2. hamilemiz...

Şimdi kontrolden geldim canlar p.tesi opu işlemi olacak
Hadi hayirlisi canim... Kac gün sürdü toplam senin simdi opu ya kadar? 10. adet günün mü olucak pzartesi?

Kizlaaarr tedaviye başladım bugün.dualariniza beni de katın lutfen..

Hadi hayirlisi canim. Güzel sonuclar alirsin insallah.. Bizide gelismelerden haber et olur mu

kan testimde pozitif kızlarrrr ..... darısı tüm isteyenleree inşallahhh :)

Wuuuuuuuuwwww.. Masallah

Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

Kivicik bende başladım uzun purotokol çarşamba rahim filmi çekildim amh testi verdi doktor onu yaptırmaya çalışıyom medipol mega DÇ ebrü öztürk le devam inşallah hayırlısı benim için tüm tedavi gören arkadaşlarım içinallah yar yardımcımız olsun

o tedavin hayılı olsun canım doktordan gelince yaz :)
Yoldayim eve dönüyorum canim muayenemi oldum hormon tahlili yaptım igne yazdi doktor iki cesit bide folbiol yazdi detaylari eve gecince yazcam canim :) ama cok sukur hersey iyi şimdilik cok mutluyum şimdiden o arada adana Acıbadem hastanesinde tedavim hastane hakkinda bilgisi olan var mi acabaa

ins. Canimm. Iyiyim cok şükür sicaklardan bunaliyorum ev isleriyle ugrasiyorum oyle geciyo gunler :)
Kiizz sen de mi bi test yapsan acaba yaaa??

ne guzel olmus canim ya. Valla cok sevindim.
canım geçen hafta yaptım negatf öıktı ama bugün olurum lekelenmem arttı bugün yarın gelr adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…