2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

hadi hayırlı olsun canım sevindim senin adına tedayları yaz tabi ki herşeyin güzel olmasına sevindim :)

hadi hayırlı olsun canım o hastaneyi çok beeğniyorum ebru hanım da şeker bir bayana benziyor resimden öyle anladım. ne kadara çıktı canım rapor çıkarttınız mı ?

merhaba kızlar hastameyi aradım doktorum yarın opersyonları varmış ben dondurulmuş emriyoları deneyeceğim dedim adetiniz kaçıncı günü falan dediler bende bugün bir olacak inş. adet olmadım daha dedim neyse ben sizin durumuma göre öğleden sonra ararım dedim

Merhaba Kızlar. Nasılsınız?
Bugün hastanedeydim. Ultrason muayenesi yaptı doktor her şey yolunda dedi. 6+6 12 yumurtam görünüyormuş şimdi. Hemşire sizden 10 tane yumurta toplamayı planlıyoruz dedi. Hemsi gayet iyi şuanda dedi.
Bugün Menogon a başlıyorum 4 gün yapıcam, Ve antibiyotik ile dostinex verdi. Lucrin ve FolicAsit'e devam. salı günü tekrar kontrolüm var. Ortalama Ağustosun 10'unda OPU yapılır dedi.
Heycanlı bekleyiş devam ediyor.
Bende durumlar böyle, ya sizde...

Kizlaar yaa kafam cok karışık ben bu ay 47 gun gecikmeyle 9 temmuzda adet olmuştum. Ama normalden cok cok azdı. Sanki lekelenme gibi surdu 5 gun boyunca. Afedersiniz bi ped bile doldurmadi bi tuhaflık var demiştim zaten. Simdi tuvalete gittim kırmızı gelmis bu defa. Daha 22 gun gecmis üstünden. Bilemedim onceki ara kanamaydi da bu mu adet ? Hem ben bu ay tup bebege başlarız diyodum yaa simdi bi ay daha mi brklicem pko egilimii var demisti doktorum onla bi alakasi var midir ki?

Canım ya stres yapma, strestende oluor biliyorsun. Doktorun ve hemşiren ile bir görüş derim

Canım ya stres yapma, strestende oluor biliyorsun. Doktorun ve hemşiren ile bir görüş derim
Evet bu ara bayagi bi dusunuyodum ne olacak nasil olacak diye belki de stresten sicaklardan erken geliverdi. Doktorumu aradim ama toplantidaymis 4den sonra arayacam bakailim ne dicek? Pazartesi gunu gitmeyi dusunuyoduk zaten. adetin 3.gunu oluyo hem muayene etmis olur diye dusundum. Bakalim

iyi canım maşallah heyecan doruk da o zaman

kesinlikle stresten benim her ay düzenli gelen adet bu ay gelmek bilmiyor havanın da etkisi var tabi ki

Geçen hafta cuma ba

Tut valla canim bizi oynatiyo bu zilliler

Kizlaaaarrr nerelere gidem napam ben yaa aysun hanim eylul sonuna kadar izinliymiiss.. Doktorun izne çıkacağını hic hesaba katmamistik keske daha once arasaymışım sertac beye muayene olun ara kanama mi normal adet mi oldugunu anlayalim dedi. Ama esim erkek doktor istemiyo ki ben sizden bayagi geride kalcam anlasilan canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…