- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.661
hadi hayırlı olsun canım sevindim senin adına tedayları yaz tabi ki herşeyin güzel olmasına sevindim :)Yoldayim eve dönüyorum canim muayenemi oldum hormon tahlili yaptım igne yazdi doktor iki cesit bide folbiol yazdi detaylari eve gecince yazcam canim :) ama cok sukur hersey iyi şimdilik cok mutluyum şimdiden o arada adana Acıbadem hastanesinde tedavim hastane hakkinda bilgisi olan var mi acabaa
hadi hayırlı olsun canım o hastaneyi çok beeğniyorum ebru hanım da şeker bir bayana benziyor resimden öyle anladım. ne kadara çıktı canım rapor çıkarttınız mı ?Kivicik bende başladım uzun purotokol çarşamba rahim filmi çekildim amh testi verdi doktor onu yaptırmaya çalışıyom medipol mega DÇ ebrü öztürk le devam inşallah hayırlısı benim için tüm tedavi gören arkadaşlarım içinallah yar yardımcımız olsun
Kizlaar yaa kafam cok karışıkben bu ay 47 gun gecikmeyle 9 temmuzda adet olmuştum. Ama normalden cok cok azdı. Sanki lekelenme gibi surdu 5 gun boyunca. Afedersiniz bi ped bile doldurmadi bi tuhaflık var demiştim zaten. Simdi tuvalete gittim kırmızı gelmis bu defa. Daha 22 gun gecmis üstünden. Bilemedim onceki ara kanamaydi da bu mu adet ? Hem ben bu ay tup bebege başlarız diyodum yaa simdi bi ay daha mi brklicem pko egilimii var demisti doktorum onla bi alakasi var midir ki?
Evet bu ara bayagi bi dusunuyodum ne olacak nasil olacak diye belki de stresten sicaklardan erken geliverdi. Doktorumu aradim ama toplantidaymis 4den sonra arayacam bakailim ne dicek? Pazartesi gunu gitmeyi dusunuyoduk zaten. adetin 3.gunu oluyo hem muayene etmis olur diye dusundum. BakalimCanım ya stres yapma, strestende oluor biliyorsun. Doktorun ve hemşiren ile bir görüş derim
iyi canım maşallah heyecan doruk da o zamanMerhaba Kızlar. Nasılsınız?
Bugün hastanedeydim. Ultrason muayenesi yaptı doktor her şey yolunda dedi. 6+6 12 yumurtam görünüyormuş şimdi. Hemşire sizden 10 tane yumurta toplamayı planlıyoruz dedi. Hemsi gayet iyi şuanda dedi.
Bugün Menogon a başlıyorum 4 gün yapıcam, Ve antibiyotik ile dostinex verdi. Lucrin ve FolicAsit'e devam. salı günü tekrar kontrolüm var. Ortalama Ağustosun 10'unda OPU yapılır dedi.
Heycanlı bekleyiş devam ediyor.
Bende durumlar böyle, ya sizde...
Canım ya stres yapma, strestende oluor biliyorsun. Doktorun ve hemşiren ile bir görüş derim
kesinlikle stresten benim her ay düzenli gelen adet bu ay gelmek bilmiyor havanın da etkisi var tabi kiEvet bu ara bayagi bi dusunuyodum ne olacak nasil olacak diye belki de stresten sicaklardan erken geliverdi. Doktorumu aradim ama toplantidaymis 4den sonra arayacam bakailim ne dicek? Pazartesi gunu gitmeyi dusunuyoduk zaten. adetin 3.gunu oluyo hem muayene etmis olur diye dusundum. Bakalim
kesinlikle stresten benim her ay düzenli gelen adet bu ay gelmek bilmiyor havanın da etkisi var tabi ki
kesinlikle stresten benim her ay düzenli gelen adet bu ay gelmek bilmiyor havanın da etkisi var tabi ki
valla ben ağustos adetimle yaptıracaktım tahminim 10 ağustos olurum demiştim ama temmuzu olamadım kiBir ay daha kim bekleyecek yaa
evet ya psikoloji çok önemli bence adet gelsin diye iple çekiyoruz vallaEnteresan benimkide 5 gün erken geldi. birşeyler oluyor bize kızlar.
Canim. Vardiniz mi sag salim? Hadi hayirlisi olsun.. Insallah güzel sonuclar alirsinnnn..
Geldik canikom geldik.. Sen neler yaptin? Ne zaman basliyorsun kismetse? Klinik ve doktora karar verdiniz artik dimi?
Bisey olacagini sanmiyorum canim.. Sen sor yinede icin rahat olsun.. 2-3 gün git kardesine yanina hem sevinir moral olur onun icin..
Ayyyyyy inanmiyorummmmmmm.. Bu ne güzel bi haberrrr.. Yippppiiiii... Allah kucagina almayi nasip etsin.. Bereketli topigimiz masallah..2. hamilemiz...
Hadi hayirlisi canim... Kac gün sürdü toplam senin simdi opu ya kadar? 10. adet günün mü olucak pzartesi?
Gecen hafta cuma başlamıştım p.tesi opu olacak 11 gün oluyor
Hadi hayirlisi canim. Güzel sonuclar alirsin insallah.. Bizide gelismelerden haber et olur mu
Wuuuuuuuuwwww.. Masallah[/QUOTE
Tut valla canim bizi oynatiyo bu zillilervalla ben ağustos adetimle yaptıracaktım tahminim 10 ağustos olurum demiştim ama temmuzu olamadım ki
gelir gelmez hastanenin yolunu tutacağım :)
evet ya psikoloji çok önemli bence adet gelsin diye iple çekiyoruz valla
Canım bende pko vardı, rahim filminden hemen sonra hamile kaldımMaşallah barekallah.Rabbim tamamına erdirsin canım.sizin sorun neydi de tüp basliycaktin?
Teşekkürler canım, 3 günüm gecti değerim 253 cıktı normalmikisüpermiş valla canım bende de var pko rahim filminden sonra hamile kalanı çok duydum ne güzel maşallah değerin kaç çıktı
Teşekkürler canım, 3 günüm gecti değerim 253 cıktı normalmikisüpermiş valla canım bende de var pko rahim filminden sonra hamile kalanı çok duydum ne güzel maşallah değerin kaç çıktı
Süper bence canım ya neler yaptın sadece rahim filmi miTeşekkürler canım, 3 günüm gecti değerim 253 cıktı normalmiki
Süper bence canım ya neler yaptın sadece rahim filmi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?