- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.681
Kivicik bende başladım uzun purotokol çarşamba rahim filmi çekildim amh testi verdi doktor onu yaptırmaya çalışıyom medipol mega DÇ ebrü öztürk le devam inşallah hayırlısı benim için tüm tedavi gören arkadaşlarım içinallah yar yardımcımız olsun
Hadi hyurlisi canim. Sizler bizden önde gidionuzMerhaba Kızlar. Nasılsınız?
Bugün hastanedeydim. Ultrason muayenesi yaptı doktor her şey yolunda dedi. 6+6 12 yumurtam görünüyormuş şimdi. Hemşire sizden 10 tane yumurta toplamayı planlıyoruz dedi. Hemsi gayet iyi şuanda dedi.
Bugün Menogon a başlıyorum 4 gün yapıcam, Ve antibiyotik ile dostinex verdi. Lucrin ve FolicAsit'e devam. salı günü tekrar kontrolüm var. Ortalama Ağustosun 10'unda OPU yapılır dedi.
Heycanlı bekleyiş devam ediyor.
Bende durumlar böyle, ya sizde...
Evet bu ara bayagi bi dusunuyodum ne olacak nasil olacak diye belki de stresten sicaklardan erken geliverdi. Doktorumu aradim ama toplantidaymis 4den sonra arayacam bakailim ne dicek? Pazartesi gunu gitmeyi dusunuyoduk zaten. adetin 3.gunu oluyo hem muayene etmis olur diye dusundum. Bakalim
Enteresan benimkide 5 gün erken geldi. birşeyler oluyor bize kızlar.
Kizlaaaarrr nerelere gidem napam ben yaaaysun hanim eylul sonuna kadar izinliymiiss.. Doktorun izne çıkacağını hic hesaba katmamistik keske daha once arasaymışım sertac beye muayene olun ara kanama mi normal adet mi oldugunu anlayalim dedi. Ama esim erkek doktor istemiyo ki ben sizden bayagi geride kalcam anlasilan canlarim
Ne güzeeeeeeeel masalllahhhhh... esine nasil söyledinnnn.. Havalara ucmustur dimiHiçbişi yapmadım canım yaa tüpe konsantre oldugum için bu ay pek düşünmedin, banada süpriz oldu
kiwicik inşallah güzel haberlerle umut oluruz sizlerede, Tabi tek tek aktaracağım yaşadıklarımı.
Siz yazdikca bana heyecan basiyor canim
merhaba canlarım, bende normalde ağustosun ilk haftası başlayacaktım. Eşimin işi dolayısıyla doğudayız.Malum son günlerde terör belası tekrar aktif olduizinleri kaldırdılar, izin alalım diye mücadele ederken geçen hafta cuma günü bağırsak enfeksiyonu başladı bende, sabah akşam ilaçlı serum, daha bugün kalktım. Dr a sordum tüpü etkilermi dye, sen bir ay daha bekle, vücut kendini toparlasın dedi zaten izinlerde kaldırılınca ayın soundaki regl ile gitmeye karar verdik bende beklemedeyim demekki hayırlısı bu imiş tedavideki arkadaşlarımın allahım gönlüne göre versin inşallah bu arada antalya tüp bebek merkezinde tedavi olan bir arkadaşımız vardı bana ulaşabilirse çok sevinirim, sevgiler...
Merhabalar benide alırmisiniz aranıza sizde istanbul tup bebek de mi dondurulmuş tedaviniz e basliyacaksinizmerhaba kızlar hastameyi aradım doktorum yarın opersyonları varmış ben dondurulmuş emriyoları deneyeceğim dedim adetiniz kaçıncı günü falan dediler bende bugün bir olacak inş. adet olmadım daha dedim neyse ben sizin durumuma göre öğleden sonra ararım dedim
aramıza hoşgeldin canım evet ben ist tüp bebek de tedavi oldum 3,deneme olacak 1 normal ikinci dene dondurulmuşlarla 3 denemede dondurulmşlarla olacak canım allah nasip ederse doktorum suzan hanımMerhabalar benide alırmisiniz aranıza sizde istanbul tup bebek de mi dondurulmuş tedaviniz e basliyacaksiniz
süper oldu valla canım ya çok sevindim :) allah tamamıa erdirsin inşHiçbişi yapmadım canım yaa tüpe konsantre oldugum için bu ay pek düşünmedin, banada süpriz oldu
allah eşinin tüm askerlerin polislerin jandarmaların hepsinin yardımcısı olsun allah korusu onları sende sıkma canını ya bunda da vardır bir hayır canımmerhaba canlarım, bende normalde ağustosun ilk haftası başlayacaktım. Eşimin işi dolayısıyla doğudayız.Malum son günlerde terör belası tekrar aktif olduizinleri kaldırdılar, izin alalım diye mücadele ederken geçen hafta cuma günü bağırsak enfeksiyonu başladı bende, sabah akşam ilaçlı serum, daha bugün kalktım. Dr a sordum tüpü etkilermi dye, sen bir ay daha bekle, vücut kendini toparlasın dedi zaten izinlerde kaldırılınca ayın soundaki regl ile gitmeye karar verdik bende beklemedeyim demekki hayırlısı bu imiş tedavideki arkadaşlarımın allahım gönlüne göre versin inşallah bu arada antalya tüp bebek merkezinde tedavi olan bir arkadaşımız vardı bana ulaşabilirse çok sevinirim, sevgiler...
hadi hayırlısı olsun canım benim bende ist tüp bebek merkezindeyim neden adetin 1 günü ilaçlara başladın ben bugün merkezi aradım bana adetin 3günü falan gelmeniz gerekiyor falan dediler doktorun kim canım merak ettim benimde oada 3 denemem olacak benim doktor suzan hnSELAM HANIMLAR;
BENİMDE AĞUSTOS AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYOLAR İLE 2. TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK; 28 TEMMUZ SAT TARİHİM VE ADETİN 1. GÜNÜ DR. KONTROLÜNE GİDİLDİ. HERHANGİ Bİ SORUN GÖRÜLMEDİ,
ADETİN 1. GÜNÜ 1 TANE ESTROFEM + GÜNDE BİR TANE FOLİBOL VE GÜNDE 1 TANE CORASPİRİN İLE BAŞLADIM.
ADETİN 2. GÜNÜ ESTROFEM GÜNDE 2 TANE+ GÜNDE 1 TANE FELİBOL+1 TANE CORASPİRİN KULLANDIM,
ADETİN 3. GÜNÜ GÜNDE 3 TANE ESTROFEM+ GÜNDE 1 TANE FOLİBOL VE GÜNDE 1 TANE CORASPİRİN KULLANIMAYA DEVAM EDİYORUM .
TEDAVİNİN 9. GÜNÜ YANİ 5 AĞUSTOSTA 2. KONTROLE GİDİCEM. DOKTORUMUN DEDİĞİNE GÖRE AĞUSTOSUN 15 YADA 16 SINDA HERHANGİ BİR SORUN ÇIKMAZ İSE EMBRİYO TRANSFERİ OLABİLECEĞİ SÖYLENDİ. İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFERİM OLUCAK.
UMARIM HANIMLAR BU AY GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ....
hadi hayırlısı olsun canım benim bende ist tüp bebek merkezindeyim neden adetin 1 günü ilaçlara başladın ben bugün merkezi aradım bana adetin 3günü falan gelmeniz gerekiyor falan dediler doktorun kim canım merak ettim benimde oada 3 denemem olacak benim doktor suzan hn
Benim iki denemem suzan hanimda 3. Denemem aret bey de oldu ucude negatif hicbirsekilde gebelik olusmadi bu 4.denemem olacak aret bey de tekrar üç embriyom kaldı onlar ile gerçekleşecek kismetse transferi maramıza hoşgeldin canım evet ben ist tüp bebek de tedavi oldum 3,deneme olacak 1 normal ikinci dene dondurulmuşlarla 3 denemede dondurulmşlarla olacak canım allah nasip ederse doktorum suzan hanım
Valla banada kendi kendime heycan basıyor
Stres bir çok şeye engel ama bu heyecanı hiç söylemediler. Çok fazla heycan zarar verirmi yumuşlara
merhaba canlarım, bende normalde ağustosun ilk haftası başlayacaktım. Eşimin işi dolayısıyla doğudayız.Malum son günlerde terör belası tekrar aktif olduizinleri kaldırdılar, izin alalım diye mücadele ederken geçen hafta cuma günü bağırsak enfeksiyonu başladı bende, sabah akşam ilaçlı serum, daha bugün kalktım. Dr a sordum tüpü etkilermi dye, sen bir ay daha bekle, vücut kendini toparlasın dedi zaten izinlerde kaldırılınca ayın soundaki regl ile gitmeye karar verdik bende beklemedeyim demekki hayırlısı bu imiş tedavideki arkadaşlarımın allahım gönlüne göre versin inşallah bu arada antalya tüp bebek merkezinde tedavi olan bir arkadaşımız vardı bana ulaşabilirse çok sevinirim, sevgiler...
Merhabalar benide alırmisiniz aranıza sizde istanbul tup bebek de mi dondurulmuş tedaviniz e basliyacaksiniz
SELAM HANIMLAR;
BENİMDE AĞUSTOS AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYOLAR İLE 2. TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK; 28 TEMMUZ SAT TARİHİM VE ADETİN 1. GÜNÜ DR. KONTROLÜNE GİDİLDİ. HERHANGİ Bİ SORUN GÖRÜLMEDİ,
ADETİN 1. GÜNÜ 1 TANE ESTROFEM + GÜNDE BİR TANE FOLİBOL VE GÜNDE 1 TANE CORASPİRİN İLE BAŞLADIM.
ADETİN 2. GÜNÜ ESTROFEM GÜNDE 2 TANE+ GÜNDE 1 TANE FELİBOL+1 TANE CORASPİRİN KULLANDIM,
ADETİN 3. GÜNÜ GÜNDE 3 TANE ESTROFEM+ GÜNDE 1 TANE FOLİBOL VE GÜNDE 1 TANE CORASPİRİN KULLANIMAYA DEVAM EDİYORUM .
TEDAVİNİN 9. GÜNÜ YANİ 5 AĞUSTOSTA 2. KONTROLE GİDİCEM. DOKTORUMUN DEDİĞİNE GÖRE AĞUSTOSUN 15 YADA 16 SINDA HERHANGİ BİR SORUN ÇIKMAZ İSE EMBRİYO TRANSFERİ OLABİLECEĞİ SÖYLENDİ. İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFERİM OLUCAK.
UMARIM HANIMLAR BU AY GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ....
hu hu kimse yok mu ben geldim
Benim iki denemem suzan hanimda 3. Denemem aret bey de oldu ucude negatif hicbirsekilde gebelik olusmadi bu 4.denemem olacak aret bey de tekrar üç embriyom kaldı onlar ile gerçekleşecek kismetse transferi m
Tekrar rahim filmini tekrarlattik ve eşimle Kromozomlar a baktirdik aret beyin isteği üzerine onlarda temiz var birsey ama bulunamıyor sanırım suzan hanim tutmamasina dair ne diyor
Dondurulmuşlarla 6.gune kadar gidilebilir dediler banada pazartesiye aldım randevu 5.gunu gitmiş oluyorum bu durumda estrofeme hemen başlamıyor kan değerine bakıyor öncelikle aret beyhadi hayırlısı olsun canım benim bende ist tüp bebek merkezindeyim neden adetin 1 günü ilaçlara başladın ben bugün merkezi aradım bana adetin 3günü falan gelmeniz gerekiyor falan dediler doktorun kim canım merak ettim benimde oada 3 denemem olacak benim doktor suzan hn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?