2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hadi hayirlisi canimsin... Bizim bulusma ne olduuuu?

Hadi hyurlisi canim. Sizler bizden önde gidionuz tecrübelerinizi aktarin bizede olur mu

Canim hayirlisi...

Enteresan benimkide 5 gün erken geldi. birşeyler oluyor bize kızlar.

Bendede gecikme oldu piskolojikmen..

Canim üzülme.. Herseyde bi hayr vardir.. Esinde istemiyosa üzme kendini canim.. Allahtan hersey.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun,, skma o tatli güzel gayserili canini

merhaba canlarım, bende normalde ağustosun ilk haftası başlayacaktım. Eşimin işi dolayısıyla doğudayız.Malum son günlerde terör belası tekrar aktif oldu izinleri kaldırdılar, izin alalım diye mücadele ederken geçen hafta cuma günü bağırsak enfeksiyonu başladı bende, sabah akşam ilaçlı serum, daha bugün kalktım. Dr a sordum tüpü etkilermi dye, sen bir ay daha bekle, vücut kendini toparlasın dedi zaten izinlerde kaldırılınca ayın soundaki regl ile gitmeye karar verdik bende beklemedeyim demekki hayırlısı bu imiş tedavideki arkadaşlarımın allahım gönlüne göre versin inşallah bu arada antalya tüp bebek merkezinde tedavi olan bir arkadaşımız vardı bana ulaşabilirse çok sevinirim, sevgiler...

Allah yardımcınız olsun canım , Çok Geçmiş olsun..

Merhabalar benide alırmisiniz aranıza sizde istanbul tup bebek de mi dondurulmuş tedaviniz e basliyacaksiniz

SELAM HANIMLAR;
BENİMDE AĞUSTOS AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYOLAR İLE 2. TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK; 28 TEMMUZ SAT TARİHİM VE ADETİN 1. GÜNÜ DR. KONTROLÜNE GİDİLDİ. HERHANGİ Bİ SORUN GÖRÜLMEDİ,
ADETİN 1. GÜNÜ 1 TANE ESTROFEM + GÜNDE BİR TANE FOLİBOL VE GÜNDE 1 TANE CORASPİRİN İLE BAŞLADIM.
ADETİN 2. GÜNÜ ESTROFEM GÜNDE 2 TANE+ GÜNDE 1 TANE FELİBOL+1 TANE CORASPİRİN KULLANDIM,
ADETİN 3. GÜNÜ GÜNDE 3 TANE ESTROFEM+ GÜNDE 1 TANE FOLİBOL VE GÜNDE 1 TANE CORASPİRİN KULLANIMAYA DEVAM EDİYORUM .
TEDAVİNİN 9. GÜNÜ YANİ 5 AĞUSTOSTA 2. KONTROLE GİDİCEM. DOKTORUMUN DEDİĞİNE GÖRE AĞUSTOSUN 15 YADA 16 SINDA HERHANGİ BİR SORUN ÇIKMAZ İSE EMBRİYO TRANSFERİ OLABİLECEĞİ SÖYLENDİ. İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFERİM OLUCAK.
UMARIM HANIMLAR BU AY GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ....

Merhabalar benide alırmisiniz aranıza sizde istanbul tup bebek de mi dondurulmuş tedaviniz e basliyacaksiniz
aramıza hoşgeldin canım evet ben ist tüp bebek de tedavi oldum 3,deneme olacak 1 normal ikinci dene dondurulmuşlarla 3 denemede dondurulmşlarla olacak canım allah nasip ederse doktorum suzan hanım

allah eşinin tüm askerlerin polislerin jandarmaların hepsinin yardımcısı olsun allah korusu onları sende sıkma canını ya bunda da vardır bir hayır canım

hadi hayırlısı olsun canım benim bende ist tüp bebek merkezindeyim neden adetin 1 günü ilaçlara başladın ben bugün merkezi aradım bana adetin 3günü falan gelmeniz gerekiyor falan dediler doktorun kim canım merak ettim benimde oada 3 denemem olacak benim doktor suzan hn

mrb ecrin 87; bende istanbul tüp bebkte 2. denemem olacak , dondurulmuş embriyo ile ilk denemem olacak, benim nedeni bilinmeyen infertilite, senin sorun neydi?

CANIM, BENİM DOKTORUM ÖZEL ÇAPA HASTANESİNDE DR. ALTAY KARTAL VAR .ONA GİDİYORUM 1 YILDIR. MEMNUNUM DA , İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TÜP BEBEK YAPIYOR... BEN İLK TÜP BEBEK DENEMEMİ HAZİRANDA YAPTIM OLUMSUZ SONUÇLANDI , DR. 1. ADET GÖRDÜKTEN SONRA 2. ADETİN İLK GÜNÜ MUAYNEYE GELMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. BİLEMİYORUM Kİ NEDEN İL GÜNÜ BAŞLADIM ? SORMADIM DA AÇIKÇASI. İLACIN DOZUNU YAVAŞ YAVAŞ ARTTIRDI. BELKİDE ONDAN 1. GÜNÜ BAŞLADIM.

aramıza hoşgeldin canım evet ben ist tüp bebek de tedavi oldum 3,deneme olacak 1 normal ikinci dene dondurulmuşlarla 3 denemede dondurulmşlarla olacak canım allah nasip ederse doktorum suzan hanım
Benim iki denemem suzan hanimda 3. Denemem aret bey de oldu ucude negatif hicbirsekilde gebelik olusmadi bu 4.denemem olacak aret bey de tekrar üç embriyom kaldı onlar ile gerçekleşecek kismetse transferi m
Tekrar rahim filmini tekrarlattik ve eşimle Kromozomlar a baktirdik aret beyin isteği üzerine onlarda temiz var birsey ama bulunamıyor sanırım suzan hanim tutmamasina dair ne diyor

Valla banada kendi kendime heycan basıyor

Stres bir çok şeye engel ama bu heyecanı hiç söylemediler. Çok fazla heycan zarar verirmi yumuşlara

Olmaz biseycik insallah canim benim. moralini yüksek tut insallah hersey güzel olur...

Ah canim, cok ama cooooook gecmis olsunn.. Herseyde vardir bir hayir... Insallah sagligina kavustugunda baslarsiniz hayirlisiyla..
Allah tüm askerlerimize ve görevde bulunan vatani icin calisanlarin yar ve yardimcisi olsun. Hic kolay bi dönem degil. Allah korusunvatanimi ve milletimi...

Tabiiki aliriz canim. Hosgeldin ... Insallah güzel sonuclar alirsin canim.. Basladin mi sen tedavine?

Canim benim. Hsogeldin.. Insallah bu sefer hayirli ve pozitif sonuc alirsin.. Allah yar ve yardimcimiz olsun bu sürecte...

hu hu kimse yok mu ben geldim

Hu hu canim canim. Naptin? Yarin kacta randevun kismetse?

PGT yapilcak mi embriyolarina canim transferden önce?

Dondurulmuşlarla 6.gune kadar gidilebilir dediler banada pazartesiye aldım randevu 5.gunu gitmiş oluyorum bu durumda estrofeme hemen başlamıyor kan değerine bakıyor öncelikle aret bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…