- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.701
Canim benim. Hsogeldin.. Insallah bu sefer hayirli ve pozitif sonuc alirsin.. Allah yar ve yardimcimiz olsun bu sürecte...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM; UMARIM EN YAKIN ZAMANDA ALLAH'IM BU GÜZEL MUTLULUĞU BİZE YAŞATIR...
Hayır canim önceki tedaviler ile ayni işleyecek süreç ama 3.gun dondurulmuş embriyo lar im var ben 6. Güne kadar gidilip öyle transfer yapılmasını istedim çöp olurlarsa kanda negatifi almaktan daha az canımı açıtır diye düşündüm aret bey de tedavi sürecine girince konuşuruz demişti. Pgt yi serumu vs önermiyor para tuzağı dedi.oncesinde hiç düşüğüm de olmadığı için bana uygun değilmiş bilemiyorum kiPGT yapilcak mi embriyolarina canim transferden önce?
mrb ecrin 87; bende istanbul tüp bebkte 2. denemem olacak , dondurulmuş embriyo ile ilk denemem olacak, benim nedeni bilinmeyen infertilite, senin sorun neydi?
altay beyi hiç duymadım canım ben 1,5senedir gitmiyorum merkeze tedavin hayırlı olsun canım benim inş. bu sefer pozitifi görürsünCANIM, BENİM DOKTORUM ÖZEL ÇAPA HASTANESİNDE DR. ALTAY KARTAL VAR .ONA GİDİYORUM 1 YILDIR. MEMNUNUM DA , İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TÜP BEBEK YAPIYOR... BEN İLK TÜP BEBEK DENEMEMİ HAZİRANDA YAPTIM OLUMSUZ SONUÇLANDI , DR. 1. ADET GÖRDÜKTEN SONRA 2. ADETİN İLK GÜNÜ MUAYNEYE GELMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. BİLEMİYORUM Kİ NEDEN İL GÜNÜ BAŞLADIM ? SORMADIM DA AÇIKÇASI. İLACIN DOZUNU YAVAŞ YAVAŞ ARTTIRDI. BELKİDE ONDAN 1. GÜNÜ BAŞLADIM.
Dr Unuz aret beyin yanında oluyor benim sonuçlara da bakmış ti tahmin ettiğim kişi iseCANIM, BENİM DOKTORUM ÖZEL ÇAPA HASTANESİNDE DR. ALTAY KARTAL VAR .ONA GİDİYORUM 1 YILDIR. MEMNUNUM DA , İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TÜP BEBEK YAPIYOR... BEN İLK TÜP BEBEK DENEMEMİ HAZİRANDA YAPTIM OLUMSUZ SONUÇLANDI , DR. 1. ADET GÖRDÜKTEN SONRA 2. ADETİN İLK GÜNÜ MUAYNEYE GELMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. BİLEMİYORUM Kİ NEDEN İL GÜNÜ BAŞLADIM ? SORMADIM DA AÇIKÇASI. İLACIN DOZUNU YAVAŞ YAVAŞ ARTTIRDI. BELKİDE ONDAN 1. GÜNÜ BAŞLADIM.
UMARIM :)canım benim sorun pko ve kafadavar galıba doktorlar psikolojik diyorlardı gerçekden öyle çok takıyorum kafaya bak bu ay taktım 28 günde gelen adet 45 gün oldu gelemedi
altay beyi hiç duymadım canım ben 1,5senedir gitmiyorum merkeze tedavin hayırlı olsun canım benim inş. bu sefer pozitifi görürsün
analdım canım suzan hanımdan memnun kaldın mı sen peki ben emre beye gitmeyi çok istemiştim ama eşim bayan doktor olsun dedi rahat edersin dedi öyle başladım ama emre beyden memnun kalan çok bende pko var eşimde de ileri hareetli sorunu vardı düzenmişti ama ben fazla kafaya takıyorum benim 8 yumurtam döllenmişti 1tanesi iptal olmuştu 7 tane sağlamdı 1 transfer oldu. 2 deneme 2emriyo koydular ama tutmadı doktor transfer öncesi herşey çok güzel olmamsı için bir sebep yok demişti ama ikisi de olmadı bana sadece telefonda sonuç negatif demişlerdi bende suzn hanım yok mu falan demiştim yok çıktı falan demişlerdi bende aramadı diye kızmıştım 1,5senedirde gitmedim canımBenim iki denemem suzan hanimda 3. Denemem aret bey de oldu ucude negatif hicbirsekilde gebelik olusmadi bu 4.denemem olacak aret bey de tekrar üç embriyom kaldı onlar ile gerçekleşecek kismetse transferi m
Tekrar rahim filmini tekrarlattik ve eşimle Kromozomlar a baktirdik aret beyin isteği üzerine onlarda temiz var birsey ama bulunamıyor sanırım suzan hanim tutmamasina dair ne diyor
Hayır canim önceki tedaviler ile ayni işleyecek süreç ama 3.gun dondurulmuş embriyo lar im var ben 6. Güne kadar gidilip öyle transfer yapılmasını istedim çöp olurlarsa kanda negatifi almaktan daha az canımı açıtır diye düşündüm aret bey de tedavi sürecine girince konuşuruz demişti. Pgt yi serumu vs önermiyor para tuzağı dedi.oncesinde hiç düşüğüm de olmadığı için bana uygun değilmiş bilemiyorum ki
BİLEMİYORUM KİDr Unuz aret beyin yanında oluyor benim sonuçlara da bakmış ti tahmin ettiğim kişi ise
canım yarın doktorun operesyonu varmş yoğunmuş randevu vermek istmediler adet oldunuz mu falan dediler yok dedim adetiniz 1 günü arayın gün verelim dediler bende randevu almadım adette geliyor galıba leke leke geliyor bir sökülsem rahatlayacağım inş. vazgeçeceğim bu ay böyle giderse çok strese girdim yaHu hu canim canim. Naptin? Yarin kacta randevun kismetse?
Arkadasim insallah sende hayirli ve pozitif sonuclar alirsin..analdım canım suzan hanımdan memnun kaldın mı sen peki ben emre beye gitmeyi çok istemiştim ama eşim bayan doktor olsun dedi rahat edersin dedi öyle başladım ama emre beyden memnun kalan çok bende pko var eşimde de ileri hareetli sorunu vardı düzenmişti ama ben fazla kafaya takıyorum benim 8 yumurtam döllenmişti 1tanesi iptal olmuştu 7 tane sağlamdı 1 transfer oldu. 2 deneme 2emriyo koydular ama tutmadı doktor transfer öncesi herşey çok güzel olmamsı için bir sebep yok demişti ama ikisi de olmadı bana sadece telefonda sonuç negatif demişlerdi bende suzn hanım yok mu falan demiştim yok çıktı falan demişlerdi bende aramadı diye kızmıştım 1,5senedirde gitmedim canım
çok cahilim ama bilmemek değil de öğrenmemk ayıpmış nedir bu PGTPGT yapilcak mi embriyolarina canim transferden önce?
Sökülür insallah canim benim. Takma dicem ama elde degil simdi 4 gözle bekliyorsun ya. Insallah gelir yarin obür gün...canım yarın doktorun operesyonu varmş yoğunmuş randevu vermek istmediler adet oldunuz mu falan dediler yok dedim adetiniz 1 günü arayın gün verelim dediler bende randevu almadım adette geliyor galıba leke leke geliyor bir sökülsem rahatlayacağım inş. vazgeçeceğim bu ay böyle giderse çok strese girdim ya
anladım canım aret beyden memnun kaldın mı çok yoğun bir doktor odasının önü çok kalabalık benim merkeze gittiğim dönem bu arada dondurulmuş transfere ne kadar istediler canımDondurulmuşlarla 6.gune kadar gidilebilir dediler banada pazartesiye aldım randevu 5.gunu gitmiş oluyorum bu durumda estrofeme hemen başlamıyor kan değerine bakıyor öncelikle aret bey
Estagf. Canim. Embriyoyu transfer etmeden önce genetige bakiyorlar... Ona göre trAnsfer ediyorlar ebriyolari.. Hersey yine Allahtan tabiiki.. O OL derse hersey olur..çok cahilim ama bilmemek değil de öğrenmemk ayıpmış nedir bu PGT
Ben de bayan Dr olduğu için eşim in sayesinde suzan hanima gitmiştim ama hep mutsuzdum çünkü hiç bi açıklama yapmıyor o kadar yoğun olmamasına rağmen eşimle beraber gittiğimizde haklıymış sin dedi artık bana bıraktı ilk iki deneme sonrası kararı aret bey motive ediyor en azından mutlu ayrılıyor sun yanından emre bey de çok iyi bi Dr ilişkileri başka hastalar ile aret bey de de olmadı ama en azından istediğim Dr da tedavi ilerledi 2 deneme negatif olunca suzan hanım aramış di beni histeroskopi yapalım diye ama benim tup bebeğe başlamadan yaptırmış olduğum histeroskopi var zaten dosyada dedim duraksadi ve kendi Dr Unuzunda yapması daha iyi olur dedi bana saçma geldi bidaha da gitmedim kendisine aret bey de gerek yok dedi.analdım canım suzan hanımdan memnun kaldın mı sen peki ben emre beye gitmeyi çok istemiştim ama eşim bayan doktor olsun dedi rahat edersin dedi öyle başladım ama emre beyden memnun kalan çok bende pko var eşimde de ileri hareetli sorunu vardı düzenmişti ama ben fazla kafaya takıyorum benim 8 yumurtam döllenmişti 1tanesi iptal olmuştu 7 tane sağlamdı 1 transfer oldu. 2 deneme 2emriyo koydular ama tutmadı doktor transfer öncesi herşey çok güzel olmamsı için bir sebep yok demişti ama ikisi de olmadı bana sadece telefonda sonuç negatif demişlerdi bende suzn hanım yok mu falan demiştim yok çıktı falan demişlerdi bende aramadı diye kızmıştım 1,5senedirde gitmedim canım
Amin cumlemizin son tedavilerimiz olur insaAllahAnladim canim.. Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah hayirli ve pozitif sonuclar alirsin
Evet çok yoğun akşam geç saatlere kadar merkezde akşam 8.30 da randevu m ama ilgili sordular cevap alıyorsun.2000 TLanladım canım aret beyden memnun kaldın mı çok yoğun bir doktor odasının önü çok kalabalık benim merkeze gittiğim dönem bu arada dondurulmuş transfere ne kadar istediler canım
sinir olmamak elde değil ki canım :) neyse biz ona buna bakmayalım pozitif olalım gelsin bebişler :)UMARIM :)
BEN BU DURUMU HERKES KADAR KAFAYA TAKIYORUM AMA ÇEVREMDE BULUNAN EŞT, DOST AKRABA V.S KAFANA TAKIYOSUNDUR, ONDAN OLMUYO DİYOLAR YA SİNİR OLUYORUM...:)
amin canım benim amin inş. hepimiz pozitifi görelim :))Arkadasim insallah sende hayirli ve pozitif sonuclar alirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?