- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.721
ben vazgeçmeden gelse iyi olur valla kafam karıştı yine ya arada aklım gelip gidiyor galıbaSökülür insallah canim benim. Takma dicem ama elde degil simdi 4 gözle bekliyorsun ya. Insallah gelir yarin obür gün...
Yeni hastasiysan 2300 du en son bildiğim ama geçmiş yıl hastasıysan 2000 tlİSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ NEKADAR BİLGİNİZ VAR MI?
AYNEN ÖYLE, BENDE TEDAVİ SÜRESİNCE 5 KİLO ALDIM , SPOR SALONUNA GİDİYODUM ÖNCEDEN, ŞİMDİ İSE TEDAVİ SURESİNCE AĞIR SPORDA YAPAMIYORUM, EN AZINDAN TRANSFERE KADAR GÜNDE 1 SAAT SABAH YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPIYORUM. KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIM...sinir olmamak elde değil ki canım :) neyse biz ona buna bakmayalım pozitif olalım gelsin bebişler :)
hı anladım canım çok sagolEstagf. Canim. Embriyoyu transfer etmeden önce genetige bakiyorlar... Ona göre trAnsfer ediyorlar ebriyolari.. Hersey yine Allahtan tabiiki.. O OL derse hersey olur..
TEŞEKKÜRLER CANIM VERDİĞİN BİLGİ İÇİN ,Yeni hastasiysan 2300 du en son bildiğim ama geçmiş yıl hastasıysan 2000 tl
Ne demek bildiğim bişi olsun yeterkiTEŞEKKÜRLER CANIM VERDİĞİN BİLGİ İÇİN ,
BEN İLK DENEMEMDE 5000 VERDİM İLAÇLAR HARİÇ OLARAK, DONDURULMUŞ OLUNCA DAHA UYGUN OLUOMUŞ DEMEK....
hı anladım canım bana da biraz soğuk br doktor gibi geldi canım pek açıklayıcı konuşmuyor emre beye 1 kez muayne oldu herşeyi anlattı bana hastalarıyla ilgilisi alaksı süper biri vardı negatif sonuç almıştır bekleme koltuğunda oturuken görmüştüm onları teselli ediyordu hata asansöre kadar yolcu etti karşısında konuştuğu çift çok kötü durumda değildi çünkü doktor çok harika kouşuyordu hakkımızda hayırlııs olsun canım ya rabbim ol derse olacak tabi ki ama doktorumuza ısınmamız ve güvenmemiz lazım buda çok önemliBen de bayan Dr olduğu için eşim in sayesinde suzan hanima gitmiştim ama hep mutsuzdum çünkü hiç bi açıklama yapmıyor o kadar yoğun olmamasına rağmen eşimle beraber gittiğimizde haklıymış sin dedi artık bana bıraktı ilk iki deneme sonrası kararı aret bey motive ediyor en azından mutlu ayrılıyor sun yanından emre bey de çok iyi bi Dr ilişkileri başka hastalar ile aret bey de de olmadı ama en azından istediğim Dr da tedavi ilerledi 2 deneme negatif olunca suzan hanım aramış di beni histeroskopi yapalım diye ama benim tup bebeğe başlamadan yaptırmış olduğum histeroskopi var zaten dosyada dedim duraksadi ve kendi Dr Unuzunda yapması daha iyi olur dedi bana saçma geldi bidaha da gitmedim kendisine aret bey de gerek yok dedi.
3, deneme için mi 2000 tl istediler canım sanki benim hatırladığım kadarıyla 1750 falan dı zammı geldi acabaEvet çok yoğun akşam geç saatlere kadar merkezde akşam 8.30 da randevu m ama ilgili sordular cevap alıyorsun.2000 TL
3.denememde 2000 ödedim ben 2300 demişlerdi hatta3, deneme için mi 2000 tl istediler canım sanki benim hatırladığım kadarıyla 1750 falan dı zammı geldi acaba
ben vazgeçmeden gelse iyi olur valla kafam karıştı yine ya arada aklım gelip gidiyor galıbaşimdide aklımın bir köşesinde kurban bayramında tatile gideceğiz ya dönünce mi yaptrısam diyorum
AYNEN ÖYLE, BENDE TEDAVİ SÜRESİNCE 5 KİLO ALDIM , SPOR SALONUNA GİDİYODUM ÖNCEDEN, ŞİMDİ İSE TEDAVİ SURESİNCE AĞIR SPORDA YAPAMIYORUM, EN AZINDAN TRANSFERE KADAR GÜNDE 1 SAAT SABAH YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPIYORUM. KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIM...
hı anladım canım çok sagolrabbim ol desin olsun inş. :) yeni avatarım nasıl ama
MESELA BENİM RAPORUM YOK, O ZAMAN 2000 İLE 2500 ARASINDA OLACAK SANIRIM ÖDEMESİ TAHMİNİ OLARAK3.denememde 2000 ödedim ben 2300 demişlerdi hatta
bende stresten aldım valla şuan 63 kiloyum 59 inemedim gitti ya belki kilo aldım diyede adet olamadım he yürüyüş önemli canım bende başlamak istiyorum ama ne zaman bende 4-5 kio verseydim iyi olacaktıAYNEN ÖYLE, BENDE TEDAVİ SÜRESİNCE 5 KİLO ALDIM , SPOR SALONUNA GİDİYODUM ÖNCEDEN, ŞİMDİ İSE TEDAVİ SURESİNCE AĞIR SPORDA YAPAMIYORUM, EN AZINDAN TRANSFERE KADAR GÜNDE 1 SAAT SABAH YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPIYORUM. KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIM...
SELAM HANIMLAR;
BENİMDE AĞUSTOS AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYOLAR İLE 2. TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK; 28 TEMMUZ SAT TARİHİM VE ADETİN 1. GÜNÜ DR. KONTROLÜNE GİDİLDİ. HERHANGİ Bİ SORUN GÖRÜLMEDİ,
ADETİN 1. GÜNÜ 1 TANE ESTROFEM + GÜNDE BİR TANE FOLİBOL VE GÜNDE 1 TANE CORASPİRİN İLE BAŞLADIM.
ADETİN 2. GÜNÜ ESTROFEM GÜNDE 2 TANE+ GÜNDE 1 TANE FELİBOL+1 TANE CORASPİRİN KULLANDIM,
ADETİN 3. GÜNÜ GÜNDE 3 TANE ESTROFEM+ GÜNDE 1 TANE FOLİBOL VE GÜNDE 1 TANE CORASPİRİN KULLANIMAYA DEVAM EDİYORUM .
TEDAVİNİN 9. GÜNÜ YANİ 5 AĞUSTOSTA 2. KONTROLE GİDİCEM. DOKTORUMUN DEDİĞİNE GÖRE AĞUSTOSUN 15 YADA 16 SINDA HERHANGİ BİR SORUN ÇIKMAZ İSE EMBRİYO TRANSFERİ OLABİLECEĞİ SÖYLENDİ. İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFERİM OLUCAK.
UMARIM HANIMLAR BU AY GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ....
bende ilaçsız o kadar verdim galıba canım ya tam hatırlayamadım dondurulmuşlarda fiyat düşüyorTEŞEKKÜRLER CANIM VERDİĞİN BİLGİ İÇİN ,
BEN İLK DENEMEMDE 5000 VERDİM İLAÇLAR HARİÇ OLARAK, DONDURULMUŞ OLUNCA DAHA UYGUN OLUOMUŞ DEMEK....
raporlu daha uygun tabi canımNe demek bildiğim bişi olsun yeterkihımm rapor çıkarmadan o fiyat heralde ben 3500 odemistim
aynen ya bu gidişle öyle olacak belki eşimi ikna edersem emre beyle yola devam ederim :) bide aynı gün kontrole gitsek bal kaymak olur :)
Sen benle basla insallah arkadasimmmm piskolojime ii gelicen sen insallah
Dondurulmuş tedavide rapor geçmiyor zaten aynen 200 0 ödersiniz büyük ihtimal bence yarın ara telde sor hatta gidince 2000 üstü fiyat verirlerse pazarlık yapMESELA BENİM RAPORUM YOK, O ZAMAN 2000 İLE 2500 ARASINDA OLACAK SANIRIM ÖDEMESİ TAHMİNİ OLARAK
SEN YİNE İYİMİŞSİN BEN 65 İDİM ŞU İĞNELER MAHVETTİ BENİ , 70 OLDUM 2 AYDA NEGATİF OLUNCA DA TATİLE ÇIKALIM DEDİK, DİKKAT ETMEDİM PEK TATİLDE YEDİĞİME İÇTİĞİME, SONUÇ TABİKİ DE KÖTÜ OLDU BENİM İÇİN :)bende stresten aldım valla şuan 63 kiloyum 59 inemedim gitti ya belki kilo aldım diyede adet olamadım he yürüyüş önemli canım bende başlamak istiyorum ama ne zaman bende 4-5 kio verseydim iyi olacaktı
tahmini öyle olur galıba canım hakkında hayırlısı inş. tutarMESELA BENİM RAPORUM YOK, O ZAMAN 2000 İLE 2500 ARASINDA OLACAK SANIRIM ÖDEMESİ TAHMİNİ OLARAK
tedavin hayırlı olsun canım sende mi ist tüp bebekdesinSelam, benim doktorumda dondurulmuş embriyo ile denemek istedi ilk denememiz olacak.Tedavim seninkinden biraz farklı bende bugün estrofem ve corasprine başladım.Kontrole gitmedim adetimin 13.günü gitmemi istediler.Transfer zamanını çok merak ediyorumHakkımızda hayırlısı...
:)Dondurulmuş tedavide rapor geçmiyor zaten aynen 200 0 ödersiniz büyük ihtimal bence yarın ara telde sor hatta gidince 2000 üstü fiyat verirlerse pazarlık yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?