2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ben ilk tedavimde 58 falandım canım iğne ilaç psiko bozuk tutmayınca ye iç yat içine kapan kışın 69 kadar çıktım hayaımda ilk defa 69 görmüşümdür herhalde sonra diyetle 62 kadar düştüm şimdi normal insanlra gibi yiyorum ama 63-64 arası gidip geliyrum spor yapmamlazım pko +insülin direnci+ troid yavaş çalışıyor bunlarında etkisi var hep dikkat etmem lazım
ben daha tatile çıkamadım ya iznimi tüp bebek yaptrıdığımda kullanacaım inş oda evde yatacağım ama kurban bayramında tatile ıkacağım inş. 3 kişi yada 4 kişi çıkarız :)

Evet evet gördümmm.. Ve dicektim degismis basta hep bakiyodum resime sen oldugunu biloodum simdi buna alismam lazim cok güzel tabiiii
alışırsın cnım değişiklik iyidir bebiş resmi koyacaktım ama önce içimden bu resim geçti bu oldu inş. bebiş remide koyacağım :)

Abooooooowwwwwww... Ben 1 kiloyu zor veriyorum... O kadar alirsam vay anam vaaay

Hayırdır canım ne oldu böylegiderse bende önümüzde ki ay yapmayı planlıyorum kafam çok Karışık çok strese girdim
Kardesimin ameliyati belli oldu o yüzden türkiyeye gelecem allah kismet ederse.. herseyde vardir bi hayir kardesim iyi olsunda ben bidahaki aydada yapabilirim..

kızlar merhaba hepinize iyi hafta sonları diliyorum ben bugün adet oldum ama bu adetle mi yoksa diğer adetle mi yola devam etsem bilemedim kafam biraz karışık çok fazla stres yaptım galıba eşimle akşam konuşup karar vereceğiz

Hakkında hayırlısı olsun canım. Bir an önce başla canım,rahatliyor insan. Elinden geleni yapmış oluyorsun gerisi Allah a kalmış. Kader de varsa bizimle olurlar

Arkadaslar merhaba danismak istedigim bir sorum var bilgisi olanlar yardimci olabilir mi? Bahcevi guvenc beyin hastasiyiz kendisi gecen sefer yumurta toplama isleminden transfer yapmamisti. Yumurta toplama isleminden sonra gelen adet donemi bitmis birdahaki adetin 3 gununde kaldigi yerden devam etmisti tedaviye, rahimin alinan ilaclardan sonra normale donmesi icin demisti embriyolar dondurulmustu. Tedavi boyle olunca 3-3.5 ay suruyor buda hem stres hemde isten izin almak icin sikinti yaratiyor. Bu islem sansi gercekten arttiriyor mu dusunceleriniz neler acaba? Doktoruma yumurta toplamadan hemen sonra transferi yapalim demeyi dusunuyorum

Sanada iyi haftalar canim :) ben derim ki basla stres yapmadan tabi içini umut doldurcak mutluluk gelecek bide rahatlamis olurdun oh basladim artik dersin tabi hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Valla bu konuda pek bilgim yokta benim bi tanidik oyle yapiyo bu ay transfer yapılacak daha 2 ay kadar oldu baslayali iyi olduğunu soylemis doktor oda oyle diyo inşallah öyledir hayırlısı olsun

Hakkında hayırlısı olsun canım. Bir an önce başla canım,rahatliyor insan. Elinden geleni yapmış oluyorsun gerisi Allah a kalmış. Kader de varsa bizimle olurlar

Sanada iyi haftalar canim :) ben derim ki basla stres yapmadan tabi içini umut doldurcak mutluluk gelecek bide rahatlamis olurdun oh basladim artik dersin tabi hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

teşekkürler kızlar çok sagolun aslında doğru diyorsun tekrar stres yapmaya gerek yok ama bilemedim eşimle dün akşam bidaha ki adette mi yaptırsak falan fila dedik bugün adet geldi akşam bir konuşma yapalım bakalım eşimin fikri ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…