2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Esinle konus tabi canim ona gore hareket et bi düşünsene bi dahaki adet zamaninda bugun adet olmam lazimdi deyip gulumsemen nasil olurdu :) inşallah hayirli olur verdiğin karar

Kizlar ben bu ay tedaviyi iptal ettim insallah bidahaki aya.. her sey kismet isi.

Canimsin. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim sifa versin kardescigine.. Ayrilma ama bizden yinede olur mu..

Canım merhaba tatildeyim bu ara pek giremedim adetimi bekliyorum bu ayın 12 si gibi olur sanırım az kaldı benimde inşallah :)

Oh iyi yapiyosun kada dagitiyosun dimi hadi hayirlisi.. Heyecan dorukta

Kardesimin ameliyati belli oldu o yüzden türkiyeye gelecem allah kismet ederse.. herseyde vardir bi hayir kardesim iyi olsunda ben bidahaki aydada yapabilirim..

Aynen canim. Skma canini. Yeterki iyi olsun kardescigin..

Canim.. Kafani cok yorma lütfen.. Esinle güzelce konusun.. Anlasin hayirlisiyla karar verin ama benimle baslasan insallh güzel olur kafandaki sorularina cevap bulursunuz insallah. Kurbana göbüsünde bebis müjdesiyle girmek nasip olsun innnnnnsalllahhhhhhh..

Esinle konus tabi canim ona gore hareket et bi düşünsene bi dahaki adet zamaninda bugun adet olmam lazimdi deyip gulumsemen nasil olurdu :) inşallah hayirli olur verdiğin karar

O arada ikna etmeye calisiyomusum gibi geldi okuyunca amacım o değil canım senin mutlu olman ben başladığım için çok mutluyum
canım benim çok sagol ya ne ikna etmesi fikrini söylüyorsun ne güzel hepimiz birbirimizi düşünüyoruz burda hepimiz için Hayırlısı olsun inş canım bu don afetimin olsun isterim tabi ki 9ay gelmesin :)

Sagol canım benim eşimi bekliyorum zaten bakalım ne diyecek ona göre hareket edeceğiz bide bizim kurban adağımız vardı canım eli. En don konuştuğumuz da adağı keselim sonra tüp yaptıralım Demişti ama bilmiyorum ya Hayırlısı olsun her an fikir değiştirebilirim :)))

canım benim çok sagol ya ne ikna etmesi fikrini söylüyorsun ne güzel hepimiz birbirimizi düşünüyoruz burda hepimiz için Hayırlısı olsun inş canım bu don afetimin olsun isterim tabi ki 9ay gelmesin :)
Ay amin amin canım inşallah gelmez 9 ay hic birimizin ki :) o arada doktorum mikroenjeksiyon tup bebek yapicakmis bana :)

Merhaba, bende Bahçecideyim banada dondrulmuş embriyo olsun dedi doktorum kabul ettim ve sonrasında internette araştırdıgımda dondrulmuş embriyolarla gebelik şansının daha da arrtıgını öğrendim bu nedenle içim çok rahat.Hem burada da okuyorum arkadaşlarda yazıyor neden bu kadar stres yapıyorsunuz ne kadar olumlu bakarsak inanırsak o kadar iyi tedavimiz için hem sonunda ölüm yok ya bir daha denenir.Allah yazmışsa zaten olacak kaçarı yok

ecrin87 kiwicik . Demek bensiz bulusmak haa..kaynatmissiniz zaten bi dolu. Oku oku anca bitiridm ablamlarla birlikteydim dun gece foruma girmeye firsat kalmadi.

Kıskanç diye adim çıktı iyice ayol buluşun birbirinize destek olun bana da foto atmak kaydıyla tabiii

Hahaha yerim kiz seni.. Seni ve kiskancligini sen iste boydan bogaz manzarali yollariz insallah dimi ecrin87

Özledim ya kaynatmalarimizi.. Nolduk bele.. Nazara geldik

Hayirlisi olsun canim benim. Haberdar et bizide olur mu

Canım bilmiyorum kafam Karışık çok büyük ihtimalle önümüzde ki adet başlayacağım galıba karar veremedim eşim bana Bıraktı
Hakkında hayırlısı ne zaman ise o zaman başlarsın insaAllah cnm pazartesi gününe almıştım ya ben randevumu bu sabah birden uyandım pazartesiye kadar beklemek istemedim aradım merkezi ve ilk muayene m için bu gün gittim :) -birden gelişti bakalım insaAllah bu defa olacak zannım o yönde.. sıkıntılı olsun istemiyorum bu kez hep çok geriliyor dum karamsar ağlamaklı duygusal..Bakalım neler bekliyor bu tedavide beni Rabbim e emanet olun arkadaşlar

Arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim allah sizden razi olsun.. kivicik sizi birakmak istemiyom zaten bu topikte insallah herkes hamile kalacak sonunuda ben getirecem inşallah.. hepinizi takip ediyom zaten benimde dualarim sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…