2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canım bilmiyorum kafam Karışık çok büyük ihtimalle önümüzde ki adet başlayacağım galıba karar veremedim eşim bana Bıraktı
Hayirlisi olsun canim benim.. Rabbim kalbine gönlüne göre versin

Arkadaslar bu aksam çatlatma iğnemi yaptın p.tesi sabah opu olacak dualarinizi bekliyorum

Baharcim bana heyecan basti ay nim bilir sende öylesindir.. Bütün bu igneleri hep kendin mi vuruldun canim?

valla ben de ozledim kuzucum.. Formumuza geri doneriz yakinda diye umuyorum insallah :))

Insallah insallah. Bende umuyorum güzel oluyor birbirimize destek olup kaynatmak

Arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim allah sizden razi olsun.. kivicik sizi birakmak istemiyom zaten bu topikte insallah herkes hamile kalacak sonunuda ben getirecem inşallah.. hepinizi takip ediyom zaten benimde dualarim sizinle..

Insallahhhhhh canimsin. Rabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin..

selamlar arkadaşlar bende tedavideyim inşallah sonuçlarımız hep pozitif olur
benim 3. denemem inşallah bu olumlu olurda son olur AMİİN
ANKARA novartta yaptırıyorum pazartesi opu olacaktı doktorlarım çarşambaya bıraktılar
benim e2 düşük oluyo da inşallah bu sefer olacak bazen endişeleniyorum sonrada herşey olacağına varıyor stres yapmaya ne gerek var diyorum işte benden bu kadar Allah kucaklarımızı doldursun inşeAlllahhhh

Sagol cnm daha adet olmadim ama bugun olursam yarina randevu alicam ben antepteyim...üç asilama yaptirdim sorun esimden kaynakli umarim bu ay olur...hepinizin sonuclari da pozitif olur ins
Hayırlı olsun canım inşallah bu ay bebislerimiz olur antepte mi tedaviye baslican ben adanada tedaviye başladım

Hayırlı olsun canım inşallah bebis haberini aliriz bu ay 3 . tup bebek denemen mi olcak bu

Hayırlı olsun canım inşallah bu ay bebislerimiz olur antepte mi tedaviye baslican ben adanada tedaviye başladım
Evet antepte ilk denemem olacak bende bi sıkıntı görünmüyor asilama olduğumda yumrtalarim iyi gelisiyodu esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı var ins olur olk denemede

Evet antepte ilk denemem olacak bende bi sıkıntı görünmüyor asilama olduğumda yumrtalarim iyi gelisiyodu esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı var ins olur olk denemede
İnşallah canım ilk seferde olur bizde sebepsiz infertiliteyiz ikimizdede sorun yok olmuyo ama hayırlısı olsun inşallah bu ay olur

Kizceler selam. Keyifler nasil. Tedavisi baslyan arkadaslarima hayirli olsun. Dualarimiz sizinle. annemsu canim cok cok gecmis olsun. Insallah kardesinin ameliyati cok cok iyi gecer. Alllahim saglik versn once. Kardesin bi iyi olsun tedaviye baslarsin. Allah kardesine sifa versin

Tedaviye baslayan arkadaslar doktorr islemlere yani tedaviye basladiginiz gun hangi testleri yapti sizeee benimm doktor kontrole aldii veee degerlerle hic isim yokk yumurtalar cok iyi dedii degerler deisebilirmisss

Tedaviye baslayan arkadaslar doktorr islemlere yani tedaviye basladiginiz gun hangi testleri yapti sizeee benimm doktor kontrole aldii veee degerlerle hic isim yokk yumurtalar cok iyi dedii degerler deisebilirmisss
Benden de hiç bir test istemedi yumurtaliklar iyi dedi iğnelere başladım bitti yarın toplama islemi var cuma günü kan aldılar o kadar

Cok teşekkür canim.. haklisin canim tadaviyi düsünmem bile sacma oldu önce kardeşim. Allah dualarinizi kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…