- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.781
Hayirlisi olsun canim benim.. Rabbim kalbine gönlüne göre versinCanım bilmiyorum kafam Karışık çok büyük ihtimalle önümüzde ki adet başlayacağım galıba karar veremedim eşim bana Bıraktı
Arkadaslar bu aksam çatlatma iğnemi yaptın p.tesi sabah opu olacak dualarinizi bekliyorum
valla ben de ozledim kuzucum.. Formumuza geri doneriz yakinda diye umuyoruminsallah :))
Arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim allah sizden razi olsun.. kivicik sizi birakmak istemiyom zaten bu topikte insallah herkes hamile kalacak sonunuda ben getirecem inşallah.. hepinizi takip ediyom zaten benimde dualarim sizinle..
Hayirlisi olsun canim.Kizlar beni de ekleyin ins pazartesi tedavi icin gidicem..
Sagol cnm daha adet olmadim ama bugun olursam yarina randevu alicam ben antepteyim...üç asilama yaptirdim sorun esimden kaynakli umarim bu ay olur...hepinizin sonuclari da pozitif olur insHayirlisi olsun canim.
Hangi merkezdesin?
Hayırlı olsun canım inşallah bu ay bebislerimiz olur antepte mi tedaviye baslican ben adanada tedaviye başladımSagol cnm daha adet olmadim ama bugun olursam yarina randevu alicam ben antepteyim...üç asilama yaptirdim sorun esimden kaynakli umarim bu ay olur...hepinizin sonuclari da pozitif olur ins
Hayırlı olsun canım inşallah bebis haberini aliriz en kisa zaman da rabbim bu ay hepimizi guldurur inşallahBende bu aksam catlama iğnemi olcam sali da toplama işlemim var banada dua edermisiniz
Hayırlı olsun canım inşallah bebis haberini aliriz bu ay 3 . tup bebek denemen mi olcak buselamlar arkadaşlar bende tedavideyim inşallah sonuçlarımız hep pozitif olur
benim 3. denemem inşallah bu olumlu olurda son olur AMİİN
ANKARA novartta yaptırıyorum pazartesi opu olacaktı doktorlarım çarşambaya bıraktılar
benim e2 düşük oluyo da inşallah bu sefer olacak bazen endişeleniyorum sonrada herşey olacağına varıyor stres yapmaya ne gerek var diyorum işte benden bu kadar Allah kucaklarımızı doldursun inşeAlllahhhh
AminnnHayırlı olsun canım inşallah bebis haberini aliriz en kisa zaman da rabbim bu ay hepimizi guldurur inşallah
Evet antepte ilk denemem olacak bende bi sıkıntı görünmüyor asilama olduğumda yumrtalarim iyi gelisiyodu esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı var ins olur olk denemedeHayırlı olsun canım inşallah bu ay bebislerimiz olur antepte mi tedaviye baslican ben adanada tedaviye başladım
İnşallah canım ilk seferde olur bizde sebepsiz infertiliteyiz ikimizdede sorun yok olmuyo ama hayırlısı olsun inşallah bu ay olurEvet antepte ilk denemem olacak bende bi sıkıntı görünmüyor asilama olduğumda yumrtalarim iyi gelisiyodu esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı var ins olur olk denemede
Senin ilk deneme miydi? Daha once tedavin var mıİnşallah canım ilk seferde olur bizde sebepsiz infertiliteyiz ikimizdede sorun yok olmuyo ama hayırlısı olsun inşallah bu ay olur
Benden de hiç bir test istemedi yumurtaliklar iyi dedi iğnelere başladım bitti yarın toplama islemi var cuma günü kan aldılar o kadarTedaviye baslayan arkadaslar doktorr islemlere yani tedaviye basladiginiz gun hangi testleri yapti sizeee benimm doktor kontrole aldii veee degerlerle hic isim yokk yumurtalar cok iyi dedii degerler deisebilirmisss
Cok teşekkür canim.. haklisin canim tadaviyi düsünmem bile sacma oldu önce kardeşim. Allah dualarinizi kabul etsin..Kizceler selam. Keyifler nasil. Tedavisi baslyan arkadaslarima hayirli olsun. Dualarimiz sizinle.annemsu canim cok cok gecmis olsun. Insallah kardesinin ameliyati cok cok iyi gecer. Alllahim saglik versn once. Kardesin bi iyi olsun tedaviye baslarsin. Allah kardesine sifa versin
Aynen benimde ole oldu canim ben daha 4.gunumdeyimmm neler yasadin anlat olurmuuuBenden de hiç bir test istemedi yumurtaliklar iyi dedi iğnelere başladım bitti yarın toplama islemi var cuma günü kan aldılar o kadar
Canimm simdi senin.kacinci gun toplanmis olcakk yumoslarrBenden de hiç bir test istemedi yumurtaliklar iyi dedi iğnelere başladım bitti yarın toplama islemi var cuma günü kan aldılar o kadar
evet 3. olacak canım hakkımızda Allah hayırlısını versinHayırlı olsun canım inşallah bebis haberini aliriz bu ay 3 . tup bebek denemen mi olcak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?