- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.801
10 gün sürdü geçen ayin 24 ünde vurdum ilk igneyiCanimm simdi senin.kacinci gun toplanmis olcakk yumoslarr
Kaç gün kaldı canımTedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun. Biz üç kişi heyecanla sonuncu bekliyoruz :)
Amin canım umarım bu son olur inşallahevet 3. olacak canım hakkımızda Allah hayırlısını versin
Benim ilk tüp bebek denemem canım daha once çatlama ignesi denedim aşılama yapılmadı bakalım inşallah olur bu ay 2 buçuk yıl olduSenin ilk deneme miydi? Daha once tedavin var mı
Saol canım cevap yazdığın icin aynen insan güvenin tutar diye düşünüyor ben daha öncede asilama oldum tutmadı ilk defa tüp bebek deneyeceğiz bişey daha sorucam kusura bakma rahatsız olmazsan tabi. Acaba istanbulun tam olarak neresinde hastane ne kadar tuttu bide bize hastalığın 2 .günü burda olun dediler bizde ona göre bilet aldık acaba hemen tedaviye başlıyorlar mi yoksa okuduklarıma göre kan tahlili sonrası sonuca göre uzuyor mu süreç .çok oldu sorularım tekrar kusura bakma.Benim doktorum canım Bülent tıraş. Prof kendisi. İlk gorusmede bi de yumurta toplama ve transferde o ilgileniyo.diğer zamanlarda yardımcıları. Ama labaratuvar ve embriyologlarinin da çok iyi olduğu söyleniyor.bi git gorus.içine sinmesi önemli.
Sagol cnm daha adet olmadim ama bugun olursam yarina randevu alicam ben antepteyim...üç asilama yaptirdim sorun esimden kaynakli umarim bu ay olur...hepinizin sonuclari da pozitif olur ins
selamlar arkadaşlar bende tedavideyim inşallah sonuçlarımız hep pozitif olur
benim 3. denemem inşallah bu olumlu olurda son olur AMİİN
ANKARA novartta yaptırıyorum pazartesi opu olacaktı doktorlarım çarşambaya bıraktılar
benim e2 düşük oluyo da inşallah bu sefer olacak bazen endişeleniyorum sonrada herşey olacağına varıyor stres yapmaya ne gerek var diyorum işte benden bu kadar Allah kucaklarımızı doldursun inşeAlllahhhh
Bende bu aksam catlama iğnemi olcam sali da toplama işlemim var banada dua edermisiniz
Kizceler selam. Keyifler nasil. Tedavisi baslyan arkadaslarima hayirli olsun. Dualarimiz sizinle. @annemsu canim cok cok gecmis olsun. Insallah kardesinin ameliyati cok cok iyi gecer. Alllahim saglik versn once. Kardesin bi iyi olsun tedaviye baslarsin. Allah kardesine sifa versin
An itibari ile opu ya giriyorum dualarinizi bekliyorum
Canimmm dualarimmizz seninleeeAn itibari ile opu ya giriyorum dualarinizi bekliyorum
BizdeeeTedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun. Biz üç kişi heyecanla sonuncu bekliyoruz :)
cnm ayın 10 unda pazartesi günü test yap dedi doktorum 12 ci gün oluyor, 1 hafta kaldı.Kaç gün kaldı canım
hayırlısı olsun ya çok pahalıymış bana 7 bine mal oldu herşey dahil çokta memnun kaldım, tabi her yerin ayrı fiyatı var ama araştırmakta lazımU Umut 25 canım Estağfurullah ne rahatsızlığı.anlatayım hemen.benim tedavi yarıda kaldı geçen.tamamlayamadik embriyoları genetikte sağlıklı gelmediği için.hastane sarıyer maslakta.adetin ikinci ya da üçüncü günü başlanıyor hemen.fiyat olarak baya tuzlu.bizimki yarıda kalmasına rağmen 13 bin falan tuttu.biz de şehir dışından geliyoruz.yol parası cabasıama yapılması gereken her şeyi yaptirirsan 17 bin falan oluyo.
canım iyi düşün Allah büyük ve herşey O ol derse oluyor ben hep öyle dua ediyorumOpu dan çıktım 10 tane yumurta alındı fakat kötü olan eşimin sadece 6 tane Sperm çıktı yapısı da kötü ymus yani döllenmeme ihtimali var nasip artık ümitsizlik kapladi içimi dualarinizi esirgemeyin çok ihtiyacım var hemde çok
hayır cnm ben acıbadem fulyanın karşısında özel bi tüp bebek merkezine gittim, muayneler klinikte toplama ve transferim florance nıgtingale de oldu. Doktor her aşamasıyla kendi ilgilenip takip ediyor, toplama ve transfer evrsinde hem kendi dr un hemde folorance nıgtingalenin doktorları ayrı ayrı ilgilenip bilgilendiriyorlar.Ben çok memnun kaldım zaten arkadşımın doktoruydustarsee sen de mi Maslak acibademde yaptırdın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?