2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım doktorum burda oyalan ma istanbulda Bülent tıraş a git dedi sanırım bir ara birlikte çalışmışlar forumun takipçisi nerdeyse hep okudum yazılanları ama kimse bu doktordan bahset Memiş bi bilgisi olan varsa verebilir mi yada kimi tavsiye edersiniz .eşimde bende çalışıyoruz bide ailelere hiç demedik tatile gidiyoruz dedik onun için bu fırsat çok önemli bizim için .ilgilenirseniz çok sevinirim.

Benim doktorum canım Bülent tıraş. Prof kendisi. İlk gorusmede bi de yumurta toplama ve transferde o ilgileniyo.diğer zamanlarda yardımcıları. Ama labaratuvar ve embriyologlarinin da çok iyi olduğu söyleniyor.bi git gorus.içine sinmesi önemli.

Saol canım cevap yazdığın icin aynen insan güvenin tutar diye düşünüyor ben daha öncede asilama oldum tutmadı ilk defa tüp bebek deneyeceğiz bişey daha sorucam kusura bakma rahatsız olmazsan tabi. Acaba istanbulun tam olarak neresinde hastane ne kadar tuttu bide bize hastalığın 2 .günü burda olun dediler bizde ona göre bilet aldık acaba hemen tedaviye başlıyorlar mi yoksa okuduklarıma göre kan tahlili sonrası sonuca göre uzuyor mu süreç .çok oldu sorularım tekrar kusura bakma.

Sagol cnm daha adet olmadim ama bugun olursam yarina randevu alicam ben antepteyim...üç asilama yaptirdim sorun esimden kaynakli umarim bu ay olur...hepinizin sonuclari da pozitif olur ins

Naptin canim adet oldun mu?

Aaaaaamin insallah canimmm. Opudan cikinca bizede yaz canim. Hakkinda hayirlisi..

Bende bu aksam catlama iğnemi olcam sali da toplama işlemim var banada dua edermisiniz

Allah en hayirli sonuclar almayi nasip etsin canim. Saat kacta opu?

Heeey kayip..nerelerdesin canikom? Ne alemdesin? kac günün kaldi bakem kismetse?

An itibari ile opu ya giriyorum dualarinizi bekliyorum

Baharcim Allah yar ve yardimcin olsun. Sen simdi cikmisainsir fakat narkozun etkisi vardir.. Bizede haber et olur mu nasil gectigine dair...öpüyorum seni

Opu dan çıktım 10 tane yumurta alındı fakat kötü olan eşimin sadece 6 tane Sperm çıktı yapısı da kötü ymus yani döllenmeme ihtimali var nasip artık ümitsizlik kapladi içimi dualarinizi esirgemeyin çok ihtiyacım var hemde çok

U Umut 25 canım Estağfurullah ne rahatsızlığı.anlatayım hemen.benim tedavi yarıda kaldı geçen.tamamlayamadik embriyoları genetikte sağlıklı gelmediği için.hastane sarıyer maslakta.adetin ikinci ya da üçüncü günü başlanıyor hemen.fiyat olarak baya tuzlu.bizimki yarıda kalmasına rağmen 13 bin falan tuttu.biz de şehir dışından geliyoruz.yol parası cabası ama yapılması gereken her şeyi yaptirirsan 17 bin falan oluyo.

hayırlısı olsun ya çok pahalıymış bana 7 bine mal oldu herşey dahil çokta memnun kaldım, tabi her yerin ayrı fiyatı var ama araştırmakta lazım

canım iyi düşün Allah büyük ve herşey O ol derse oluyor ben hep öyle dua ediyorum

starsee sen de mi Maslak acibademde yaptırdın canım?
hayır cnm ben acıbadem fulyanın karşısında özel bi tüp bebek merkezine gittim, muayneler klinikte toplama ve transferim florance nıgtingale de oldu. Doktor her aşamasıyla kendi ilgilenip takip ediyor, toplama ve transfer evrsinde hem kendi dr un hemde folorance nıgtingalenin doktorları ayrı ayrı ilgilenip bilgilendiriyorlar.Ben çok memnun kaldım zaten arkadşımın doktoruydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…