- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.821
hayır gitmedi dr uma sordum ama böyle birşeye gerek yok gayet iyi durumdalar dediGenetiğe gitti mi embriyoların?
yok cnm 7 bin tuttu bizim birde 150 dolar embirio dondurmaya ödedik okadarYanlış mi anladım.17 bin bizim de dedin.en fazla genetik tutuyo diye soruyorum.
Canimm insallah hayirli haberler verirsin bize. Biz de sizin kadar heyecanliyizTedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun. Biz üç kişi heyecanla sonuncu bekliyoruz :)
Canim lutfen olumsuz dusunme. Dua edecegiz senin icin. Icini ferah tut. Insallah sıkıntı cikmaz da dollenirOpu dan çıktım 10 tane yumurta alındı fakat kötü olan eşimin sadece 6 tane Sperm çıktı yapısı da kötü ymus yani döllenmeme ihtimali var nasip artık ümitsizlik kapladi içimi dualarinizi esirgemeyin çok ihtiyacım var hemde çok
bekle canım bekle dua et bol bol ayın 10 ne kaldı ki:)cnm ayın 10 unda pazartesi günü test yap dedi doktorum 12 ci gün oluyor, 1 hafta kaldı.
aslında daha öncede belli oluyormuş okuduğuma göre, garanti olsun diye bekletiyor sanırım
Merhaba Kızlar =)
1,5 yıllık bekleyiş sonucunda biz de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Bahçeci Fulya'da yaptırcam ama taze transfer yapılmayacak eylül başı yumurtalar toplancak, transfer ekimde... heyecanlıyım, korkuyorum, mutluyum, mutsuzum hepsi biraradahakkımıza hayırlısı olur inşallah...
aramıza hoşgeldiniz kızlar tedavileriniz hayırlı olsun sonu bol bebişli olsun inş. :)Merhaba önümüzdeki çarşamba günü tarnserim var dondurulmuşlarla yapılacak hayırlısı artık.
birde yeni üye oldum izlemeye almak istiyorum mesela bu sayfayı yazılanları sürekli görmek için ne yapmalıyım?
canım sayfanın sağ üst köşesinde takip et diye bir yer var orayı tıklıyorsun sayfaya yazıldıkça sana bildirim geliyor. hayırlı olsun bu arada tedavinMerhaba önümüzdeki çarşamba günü tarnserim var dondurulmuşlarla yapılacak hayırlısı artık.
birde yeni üye oldum izlemeye almak istiyorum mesela bu sayfayı yazılanları sürekli görmek için ne yapmalıyım?
dualrımız seninle canım hepsi sağlıklıdır inş. opu gününü de söyler artık doktor :)Selam kızlar yarın muayenem var yine adana yollarina duscez yumoslara bakılacak gelisimleri nasıl gidiyor diye dualarinizi eksik etmeyin inşallah buyuyolardir minnoslar
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsunCanim lutfen olumsuz dusunme. Dua edecegiz senin icin. Icini ferah tut. Insallah sıkıntı cikmaz da dollenir
hadi hayırlı olsun canım dualarımız seninlemerhaba kızlar tam da beklediğim gibi Ağustos başı reglimi oldum Allah izin verirse 3. tedavim için perşembe gün start veriyoruz. 3. tedavim olmasına rağmen heyecanlıyım çok çok umutluyum bu sefer olacak diyorum 1 ay sonra hamile olduğumu hayal edip pır pır uçuyorum rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallahhh amin
kiwicik dun old canim yarina randevum yarin itibariyle basliyorum toplam kac gun sürüyor tahminen bu süreç...?
Opu dan çıktım 10 tane yumurta alındı fakat kötü olan eşimin sadece 6 tane Sperm çıktı yapısı da kötü ymus yani döllenmeme ihtimali var nasip artık ümitsizlik kapladi içimi dualarinizi esirgemeyin çok ihtiyacım var hemde çok
kiwicik tatlim napayim. Denizliye geldim. Ailemin yanindayim. Tahminen 9 yada 10.unda olcak gibi. Gecikmez insallah
Merhaba Kızlar =)
1,5 yıllık bekleyiş sonucunda biz de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Bahçeci Fulya'da yaptırcam ama taze transfer yapılmayacak eylül başı yumurtalar toplancak, transfer ekimde... heyecanlıyım, korkuyorum, mutluyum, mutsuzum hepsi biraradahakkımıza hayırlısı olur inşallah...
Merhaba önümüzdeki çarşamba günü tarnserim var dondurulmuşlarla yapılacak hayırlısı artık.
Selam kızlar yarın muayenem var yine adana yollarina duscez yumoslara bakılacak gelisimleri nasıl gidiyor diye dualarinizi eksik etmeyin inşallah buyuyolardir minnoslar
merhaba kızlar tam da beklediğim gibi Ağustos başı reglimi oldum Allah izin verirse 3. tedavim için perşembe gün start veriyoruz. 3. tedavim olmasına rağmen heyecanlıyım çok çok umutluyum bu sefer olacak diyorum 1 ay sonra hamile olduğumu hayal edip pır pır uçuyorum rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallahhh amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?