2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim lutfen olumsuz dusunme. Dua edecegiz senin icin. Icini ferah tut. Insallah sıkıntı cikmaz da dollenir

Merhaba Kızlar =)
1,5 yıllık bekleyiş sonucunda biz de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Bahçeci Fulya'da yaptırcam ama taze transfer yapılmayacak eylül başı yumurtalar toplancak, transfer ekimde... heyecanlıyım, korkuyorum, mutluyum, mutsuzum hepsi birarada hakkımıza hayırlısı olur inşallah...

Merhaba önümüzdeki çarşamba günü tarnserim var dondurulmuşlarla yapılacak hayırlısı artık.

birde yeni üye oldum izlemeye almak istiyorum mesela bu sayfayı yazılanları sürekli görmek için ne yapmalıyım?

Selam kızlar yarın muayenem var yine adana yollarina duscez yumoslara bakılacak gelisimleri nasıl gidiyor diye dualarinizi eksik etmeyin inşallah buyuyolardir minnoslar

aramıza hoşgeldiniz kızlar tedavileriniz hayırlı olsun sonu bol bebişli olsun inş. :)

canım sayfanın sağ üst köşesinde takip et diye bir yer var orayı tıklıyorsun sayfaya yazıldıkça sana bildirim geliyor. hayırlı olsun bu arada tedavin

kızlar merhaba hepinize iyi haftalar diliyorum ben önümüzde ki ay başlamaya karar verdim
bu arada troid ve insülin direnci testlerimi yaptıracağım hakkımızda hayırılısı olsun artık

merhaba kızlar tam da beklediğim gibi Ağustos başı reglimi oldum Allah izin verirse 3. tedavim için perşembe gün start veriyoruz. 3. tedavim olmasına rağmen heyecanlıyım çok çok umutluyum bu sefer olacak diyorum 1 ay sonra hamile olduğumu hayal edip pır pır uçuyorum rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallahhh amin

hadi hayırlı olsun canım dualarımız seninle

kiwicik dun old canim yarina randevum yarin itibariyle basliyorum toplam kac gun sürüyor tahminen bu süreç...?

Hayi hyirlisi canim. Igneler yumurtanin gelisimine ve hormonlarina bagli bana doktorum yaklasik 10-12 gün arasi sürüp transferin 2-5 gün arasi gerceklestigini söylemisti... Hayirlisi olsun..

Gecmis olsun canim benim. Agrin sizin var mi? Hiiiic ümütsiz olma.. Allah büyük. 1 tane sperm bile yetiyor biliyorsun.. Innnnnsallah 6 taneside saglicakla döllenir. Dualarimiz seninle. Sende bolca dua et..

kiwicik tatlim napayim. Denizliye geldim. Ailemin yanindayim. Tahminen 9 yada 10.unda olcak gibi. Gecikmez insallah

Ohhh son günlerin cikar tadini bakalim strrs yapma sakin (sana diyom ama kendim
Ah ne stresler yaptim ) fazla düsünme adeti geliversin garrriiii

Aramiza hosgeldin canim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah güzel sonuclar aliriz hepimiz . Moralini yüksek tutmays calis bu sürecte cooook önemli cünkü..

Aramiza hisgeldin canimmm.. Hakkinda hayirlisi olsun.. Heyecanli bekleyisin baslamis desene

Selam kızlar yarın muayenem var yine adana yollarina duscez yumoslara bakılacak gelisimleri nasıl gidiyor diye dualarinizi eksik etmeyin inşallah buyuyolardir minnoslar

Oy kuzummmm insallah bol kaliteli yumoslarin olusmustur.. Bizede haber et.. Ve moralini daime yüksek tutmaya calis cok büyük etken biliyorsun öpüyorum

Oh oh gelsin pembisler.. Baslasin tedaviler

Hadi hayirlisi canim insallah rabbim gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…