- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.841
Hayi hyirlisi canim. Igneler yumurtanin gelisimine ve hormonlarina bagli bana doktorum yaklasik 10-12 gün arasi sürüp transferin 2-5 gün arasi gerceklestigini söylemisti... Hayirlisi olsun..
Gecmis olsun canim benim. Agrin sizin var mi? Hiiiic ümütsiz olma.. Allah büyük. 1 tane sperm bile yetiyor biliyorsun.. Innnnnsallah 6 taneside saglicakla döllenir. Dualarimiz seninle. Sende bolca dua et..
Biraz var ağrım inşallah Rabbim hayırlısıni verir dua ediyorum sizde dua edin
Ohhh son günlerin cikar tadini bakalimstrrs yapma sakin (sana diyom ama kendim
Ah ne stresler yaptim) fazla düsünme adeti geliversin garrriiii
Aramiza hosgeldin canim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah güzel sonuclar aliriz hepimiz . Moralini yüksek tutmays calis bu sürecte cooook önemli cünkü..
Aramiza hisgeldin canimmm.. Hakkinda hayirlisi olsun.. Heyecanli bekleyisin baslamis desene
Oy kuzummmm insallah bol kaliteli yumoslarin olusmustur.. Bizede haber et.. Ve moralini daime yüksek tutmaya calis cok büyük etken biliyorsun öpüyorum
canım sayfanın sağ üst köşesinde takip et diye bir yer var orayı tıklıyorsun sayfaya yazıldıkça sana bildirim geliyor. hayırlı olsun bu arada tedavin
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun
Ayyy cok sagol canim okurken bile heyecanlaniyorum inşallah soyler inşallah yolundadir hersey korkuyorum bi yandandadualrımız seninle canım hepsi sağlıklıdır inş. opu gününü de söyler artık doktor :)
korkma canım benim herşey güzel olacak :)Ayyy cok sagol canim okurken bile heyecanlaniyorum inşallah soyler inşallah yolundadir hersey korkuyorum bi yandanda
Cok sagol canim benim hem heycanliyim hem korkuyorum bi yandanda umutluyum cok karisikim ben yaHayi hyirlisi canim. Igneler yumurtanin gelisimine ve hormonlarina bagli bana doktorum yaklasik 10-12 gün arasi sürüp transferin 2-5 gün arasi gerceklestigini söylemisti... Hayirlisi olsun..
Gecmis olsun canim benim. Agrin sizin var mi? Hiiiic ümütsiz olma.. Allah büyük. 1 tane sperm bile yetiyor biliyorsun.. Innnnnsallah 6 taneside saglicakla döllenir. Dualarimiz seninle. Sende bolca dua et..
Ohhh son günlerin cikar tadini bakalimstrrs yapma sakin (sana diyom ama kendim
Ah ne stresler yaptim) fazla düsünme adeti geliversin garrriiii
Aramiza hosgeldin canim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah güzel sonuclar aliriz hepimiz . Moralini yüksek tutmays calis bu sürecte cooook önemli cünkü..
Aramiza hisgeldin canimmm.. Hakkinda hayirlisi olsun.. Heyecanli bekleyisin baslamis desene
Oy kuzummmm insallah bol kaliteli yumoslarin olusmustur.. Bizede haber et.. Ve moralini daime yüksek tutmaya calis cok büyük etken biliyorsun öpüyorum
İnşallah canim benim dedigin gibi olur su ay gecse artik bi ohh ceksem ne güzel olurdu zaman geçmiyor sankikorkma canım benim herşey güzel olacak :)
canım sen stres yapma sakın zaman geçiyor aklını başka şeylere ver :)İnşallah canim benim dedigin gibi olur su ay gecse artik bi ohh ceksem ne güzel olurdu zaman geçmiyor sanki
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi gider hersey obur aykızlar merhaba hepinize iyi haftalar diliyorum ben önümüzde ki ay başlamaya karar verdim
bu arada troid ve insülin direnci testlerimi yaptıracağım hakkımızda hayırılısı olsun artık
Iyi fikir canim oyle yapıcam artıkcanım sen stres yapma sakın zaman geçiyor aklını başka şeylere ver :)
kitap oku :)
İyiyim abla Sağol bi de yarı n iyi bir haber gelirse daha iyi olacağımBaharcim iyimisin canim?
Çalışıyor musun sen canımIyi fikir canim oyle yapıcam artıkstresten uzaklasma yollari hakkinda dusunceleriniz kabulumdur kizlar
Hayir canim butun gun evdeyimÇalışıyor musun sen canım
Hayir canim butun gun evdeyim
Cok sagol canim benim hem heycanliyim hem korkuyorum bi yandanda umutluyum cok karisikim ben yainşallah yolundadir hersey
İyiyim abla Sağol bi de yarı n iyi bir haber gelirse daha iyi olacağım
Aynen canim ne yapilir ki baska temizliğe vurim ben en iyisi bide kitap okuyim zaman geçsin :)kitap oku canım temizlik yap :) dolabını düzelt ütü yapevde başka ne yapılabilir ki
uğur koşar'ın bana allah de ötesini bırak kitabı süper tavsiye ederimHayir canim butun gun evdeyim
Var biraz 8 tane daha ilaç verdiler 1 tanesi iğne onu yaptım şimdi fena yaktı beniInsallah canim güzel swyler düsünki güzel seyler olsun.. Gez cik.. Oh missss türkiyem gibisi yoktakilmaca yap
Ablani öcüler yesin emiyerim seni.. Insallah cok cok güzel haberler alirsin canim duamiz seninle insallah.. Hersey gönlünce olsun ve rabbim sana cokca mucizeler nasip etsin.. Agrin var mi?
Var biraz 8 tane daha ilaç verdiler 1 tanesi iğne onu yaptım şimdi fena yaktı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?