- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.861
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah hamis haberini aliriz bu ay ben tedaviye basladim igne oluyorum yarın muayene olcam yumurta gelişimine bakilcak sende bizlere dua et canım :)slm arkadaşlar ben de katıldım aranıza, FSH değerimin yüksekliğinden dolayı tüp bebiş yapcaz. Geçen aydan beri günde 9 tane ilaç içiyorum ve bu ay adetimin 2. günü işlemlere başlayacağız. İlk denemem olacak. Buradan takip edeceğim artık :) Bana da tecrübelerinizle yardım edersiniz inşallah :)
Arkadaşlarrr opudan itibaren hangi ilaçları kullandınız? Bilgi verir misiniz????
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah hamis haberini aliriz bu ay ben tedaviye basladim igne oluyorum yarın muayene olcam yumurta gelişimine bakilcak sende bizlere dua et canım :)
Selam, ben estrafem ve corasprin kullanıyorum.Folikasit ve balıkyağınada tedavinin başından beri devam.
Aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun canımslm arkadaşlar ben de katıldım aranıza, FSH değerimin yüksekliğinden dolayı tüp bebiş yapcaz. Geçen aydan beri günde 9 tane ilaç içiyorum ve bu ay adetimin 2. günü işlemlere başlayacağız. İlk denemem olacak. Buradan takip edeceğim artık :) Bana da tecrübelerinizle yardım edersiniz inşallah :)
Hoşgeldin canım nasıl geçtiArkadaşldar ben geldim k bakmayın giremedim arkadaşın kızinın düyünü vardı baharcıgım allah hayırlı bebişler nasip etsin dualarımız seninle aramıza ye ni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun canım
Canım prednol 16 mg kullanıyor musun? bunların yanında.
Yaaa çokmuş biz hiç o kadar düşünmemiştik .offff tüp bebek yaptırmak bi türlü yaptırmak bi türlü gidip eşime alıştıra alıştıra anlatayım bari.allahım bu yolda emek veren isteyen herkese nasip etsin insallah.çoook teşekkürlerimi son bişey daha sorucam ama acaba kredi kartı ile ödeme oluyor muU Umut 25 canım Estağfurullah ne rahatsızlığı.anlatayım hemen.benim tedavi yarıda kaldı geçen.tamamlayamadik embriyoları genetikte sağlıklı gelmediği için.hastane sarıyer maslakta.adetin ikinci ya da üçüncü günü başlanıyor hemen.fiyat olarak baya tuzlu.bizimki yarıda kalmasına rağmen 13 bin falan tuttu.biz de şehir dışından geliyoruz.yol parası cabasıama yapılması gereken her şeyi yaptirirsan 17 bin falan oluyo.
Yani biz 17 yi hazırlayıp gidelimYok canım.kredi kartı olursa % 18 komisyon aciyolarmis.hatta bu cgh embriyo başına 400 dolardı. Dolar da var yanı:))
Offff çok korkuyorum ya ben iğneden çok korkar hatta bayılırdim şimdi kaç aydır iğneler le kanka olduk ama bu tedavi sürecinde çok korkutuyor beni.offff ofNeden öyle desin ki? İlaçlarla tedavi edilebilecek bi sıkıntınız varsa hallolmus olur hem dese bile..rahat ol sen.
Ilk olucak evet daha ilk yılının benim değerler biraz farklı çıktı doktorlar erken menepoz var bide yumurta rezervi az dediler.hepsi kesinlikle tüp bebeğe başla hatta yumurta döndüm dediler biz de gidicem işte istanbula inşallah tutar hepimizin ki .senin durum neHiccc korkacak bi şey yok canım.moralimizi yüksek tutup bol bol dua etcez.ilk denemem di mi? Sizin sorun neydi? Kaç yıldır istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?