2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

slm arkadaşlar ben de katıldım aranıza, FSH değerimin yüksekliğinden dolayı tüp bebiş yapcaz. Geçen aydan beri günde 9 tane ilaç içiyorum ve bu ay adetimin 2. günü işlemlere başlayacağız. İlk denemem olacak. Buradan takip edeceğim artık :) Bana da tecrübelerinizle yardım edersiniz inşallah :)

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah hamis haberini aliriz bu ay ben tedaviye basladim igne oluyorum yarın muayene olcam yumurta gelişimine bakilcak sende bizlere dua et canım :)

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah hamis haberini aliriz bu ay ben tedaviye basladim igne oluyorum yarın muayene olcam yumurta gelişimine bakilcak sende bizlere dua et canım :)

Tüm isteyenlere diye dua ederim cnm. Hepimiz inşallah bu ay hayalimize kavuşuruz, burdan güzel haberlerimizi veririz. Benim önceki ay sanırım kullandığım ilaçlardan dolayı adetim erken geldi. Bu ay da bakalım. Bir de ilaçlardan sanırım epey bi akıntım oluyo

Aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun canım

Allah en hayirli sonuclar almayi nasip etsin canim. Saat kacta opu?
7.30 cnm herkesten dua istiyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Yaaa çokmuş biz hiç o kadar düşünmemiştik .offff tüp bebek yaptırmak bi türlü yaptırmak bi türlü gidip eşime alıştıra alıştıra anlatayım bari.allahım bu yolda emek veren isteyen herkese nasip etsin insallah.çoook teşekkürlerimi son bişey daha sorucam ama acaba kredi kartı ile ödeme oluyor mu

Yok canım.kredi kartı olursa % 18 komisyon aciyolarmis.hatta bu cgh embriyo başına 400 dolardı. Dolar da var yanı:))

Neden öyle desin ki? İlaçlarla tedavi edilebilecek bi sıkıntınız varsa hallolmus olur hem dese bile..rahat ol sen.

Neden öyle desin ki? İlaçlarla tedavi edilebilecek bi sıkıntınız varsa hallolmus olur hem dese bile..rahat ol sen.
Offff çok korkuyorum ya ben iğneden çok korkar hatta bayılırdim şimdi kaç aydır iğneler le kanka olduk ama bu tedavi sürecinde çok korkutuyor beni.offff of

Hiccc korkacak bi şey yok canım.moralimizi yüksek tutup bol bol dua etcez.ilk denemem di mi? Sizin sorun neydi? Kaç yıldır istiyorsunuz?

Hiccc korkacak bi şey yok canım.moralimizi yüksek tutup bol bol dua etcez.ilk denemem di mi? Sizin sorun neydi? Kaç yıldır istiyorsunuz?
Ilk olucak evet daha ilk yılının benim değerler biraz farklı çıktı doktorlar erken menepoz var bide yumurta rezervi az dediler.hepsi kesinlikle tüp bebeğe başla hatta yumurta döndüm dediler biz de gidicem işte istanbula inşallah tutar hepimizin ki .senin durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…