- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.881
Allah en hayirli sonuclar almayi nasip etsin canim. Saat kacta opu?
7.30 cnm herkesten dua istiyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Anladım canım aminnnnnnn inşallah ama 17 bin çok ya ben En fazla 6 ,7 felan saniyodum acaba herkez için fiyat aynı mı niye bu kadar çok şimdi bide bu sıkıntı oldu banaHimm..inşallah canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bizde spermlerde skinti var.sayı morfoloji..
Canım tek tüp bebek 575p ilaçlar da 1500-2000 falan tutuyo.benim söylediklerim isteğe bağlı.korkutma gözünü.
Ya ne biliyim varya benim şu anki paniği mi bi görsen eşime dedim 17 bini nerdeyse gitme işini erteliycez :)Canım tek tüp bebek 575p ilaçlar da 1500-2000 falan tutuyo.benim söylediklerim isteğe bağlı.korkutma gözünü.
Canım 2015 tüp bebek fiyatları ile ilgili bir başlık var orada il il göre ilirsin ücretleri. Ancak sizin ilk denemenizse hemen niçin bülent tıraşla başlıyorsun anlamadım. Hangi şehirdesin.? Bülent tıraş biraz daha çaresizlerin doktoru. Deneyip deneyip olmayanlar gidiyor o da bir çok şeyi bir arada deneyip ( pgt,cgh gebelik aşısı, histeroskopi vs değişik uygulamalar) şansı artırıyor bu arada da fiyat uçup gidiyor tabi. Normalde 6-8 bin arası ancak tutuyor tedaviArkadaşlar tüp bebek merkezlerinin fiyatlarını yazar misiniz özel olmassa .kusura bakmayın böyle sormak doğru mu bilmem ama bizde ona göre seçim yapalım artık .birden gözüm korktu Belli bi bütçe ayarlarladik ama şimdi öyle saf saf gitmeyelim başka memlekete .
Canım ben erzurum dayım .ya bana burda ki tüm doktorlar direk tüp bebek dediler evliliğinin ilk yılı amh çok düşük fsh da çok yüksek doktorum Bülent traş i önerdi hiç bilmiyorum ben doktorları kendi doktorum a güvenip gidicem yaniCanım 2015 tüp bebek fiyatları ile ilgili bir başlık var orada il il göre ilirsin ücretleri. Ancak sizin ilk denemenizse hemen niçin bülent tıraşla başlıyorsun anlamadım. Hangi şehirdesin.? Bülent tıraş biraz daha çaresizlerin doktoru. Deneyip deneyip olmayanlar gidiyor o da bir çok şeyi bir arada deneyip ( pgt,cgh gebelik aşısı, histeroskopi vs değişik uygulamalar) şansı artırıyor bu arada da fiyat uçup gidiyor tabi. Normalde 6-8 bin arası ancak tutuyor tedavi
Walla canim 5500+ ilaclar ki 2000 tl tutuyoor yanisira egerr sehirdisindan geleceksenn 20 gunluk.bi apart tuttuk 3000 tl eee yemen icmen de 1000 tl tutuyooo aracla geleceksen bi 1000 lirada git gel yolda yiyosunnn. Esimden istenen testlerde oncesindeee 1500 tuttu spermleri dindurulduu 2500 de oleee sen hesapla isteeee allah kolaylik versinn ben ilk defa yaptiriyorumm dugundee takilan takilarimi bozdurdumm yetmediiArkadaşlar tüp bebek merkezlerinin fiyatlarını yazar misiniz özel olmassa .kusura bakmayın böyle sormak doğru mu bilmem ama bizde ona göre seçim yapalım artık .birden gözüm korktu Belli bi bütçe ayarlarladik ama şimdi öyle saf saf gitmeyelim başka memlekete .
Madem.istanbula geleceksinn bide suleyman tosunu arastir derimm benim.doktorumm kendisi ama.gidip geldikce knteollere cok buyuk.mucizeler dyyuyorummCanım ben erzurum dayım .ya bana burda ki tüm doktorlar direk tüp bebek dediler evliliğinin ilk yılı amh çok düşük fsh da çok yüksek doktorum Bülent traş i önerdi hiç bilmiyorum ben doktorları kendi doktorum a güvenip gidicem yani
Canim bende merak ettimArkadaşldar ben geldim k bakmayın giremedim arkadaşın kızinın düyünü vardı baharcıgım allah hayırlı bebişler nasip etsin dualarımız seninle aramıza ye ni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Aranızda Ankara'da tedavi olan var mı arkadaşlar? ben Başkent Hastanesi'nde Hulusi Hoca'ya gidiyorum.
Hepinize hayirli sabahlar kizlar..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.. Topik massllah doldu ve takip etmekte güclük cekiyorum bazenlisteyide bu yüzden güncellemekte zor. Eklenmeyi isteyen varsa bana özelden yazsin...
Onun disinda arkidislerim nasilsiniz?
A azee13aslanhome S sefam2016 prensess38 S Serpil2630 ecrin87 B Bahar4234 U umutsuz olma gbakverdi
annemsu akgUvercin @yade87 whiterose00 kuzucuklar sizler naptiniz?
günaydın..beni sormamışsın amaHepinize hayirli sabahlar kizlar..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.. Topik massllah doldu ve takip etmekte güclük cekiyorum bazenlisteyide bu yüzden güncellemekte zor. Eklenmeyi isteyen varsa bana özelden yazsin...
Onun disinda arkidislerim nasilsiniz?
A azee13aslanhome S sefam2016 prensess38 S Serpil2630 ecrin87 B Bahar4234 U umutsuz olma gbakverdi
annemsu akgUvercin @yade87 whiterose00 kuzucuklar sizler naptiniz?
günaydın..beni sormamışsın amaiyiyim bende heyecan ve korkuyla adetimi bekliyorum tedavi için..
Hoş bulduk cnm, çok güzel bir topic olmuş, benim BAT 16-18 Ağustos. İlaçlardan dolayı geçen ay biraz erken olduğum için tam olarak tahmin edemiyorum. İlk deneyişimiz olacak. 22'sinde 1 haftalık tatil planımız vardı ama sanırım olamayacak. Bakalım hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?