2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Himm..inşallah canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bizde spermlerde skinti var.sayı morfoloji..
Anladım canım aminnnnnnn inşallah ama 17 bin çok ya ben En fazla 6 ,7 felan saniyodum acaba herkez için fiyat aynı mı niye bu kadar çok şimdi bide bu sıkıntı oldu bana

Arkadaşlar tüp bebek merkezlerinin fiyatlarını yazar misiniz özel olmassa .kusura bakmayın böyle sormak doğru mu bilmem ama bizde ona göre seçim yapalım artık .birden gözüm korktu Belli bi bütçe ayarlarladik ama şimdi öyle saf saf gitmeyelim başka memlekete .

Canım tek tüp bebek 575p ilaçlar da 1500-2000 falan tutuyo.benim söylediklerim isteğe bağlı.korkutma gözünü.

Canım tek tüp bebek 575p ilaçlar da 1500-2000 falan tutuyo.benim söylediklerim isteğe bağlı.korkutma gözünü.
Ya ne biliyim varya benim şu anki paniği mi bi görsen eşime dedim 17 bini nerdeyse gitme işini erteliycez :)

Ayy canım bak ben anlattım.bnm iki defa tutmadığı için tüm alternatifleri denedik.onlar ekstra maliyetli olanlar.onlarla 17 bine cikiyo.yoksa 7500-8000 arası..

Canım 2015 tüp bebek fiyatları ile ilgili bir başlık var orada il il göre ilirsin ücretleri. Ancak sizin ilk denemenizse hemen niçin bülent tıraşla başlıyorsun anlamadım. Hangi şehirdesin.? Bülent tıraş biraz daha çaresizlerin doktoru. Deneyip deneyip olmayanlar gidiyor o da bir çok şeyi bir arada deneyip ( pgt,cgh gebelik aşısı, histeroskopi vs değişik uygulamalar) şansı artırıyor bu arada da fiyat uçup gidiyor tabi. Normalde 6-8 bin arası ancak tutuyor tedavi

Canım ben erzurum dayım .ya bana burda ki tüm doktorlar direk tüp bebek dediler evliliğinin ilk yılı amh çok düşük fsh da çok yüksek doktorum Bülent traş i önerdi hiç bilmiyorum ben doktorları kendi doktorum a güvenip gidicem yani

Walla canim 5500+ ilaclar ki 2000 tl tutuyoor yanisira egerr sehirdisindan geleceksenn 20 gunluk.bi apart tuttuk 3000 tl eee yemen icmen de 1000 tl tutuyooo aracla geleceksen bi 1000 lirada git gel yolda yiyosunnn. Esimden istenen testlerde oncesindeee 1500 tuttu spermleri dindurulduu 2500 de oleee sen hesapla isteeee allah kolaylik versinn ben ilk defa yaptiriyorumm dugundee takilan takilarimi bozdurdumm yetmedii

Madem.istanbula geleceksinn bide suleyman tosunu arastir derimm benim.doktorumm kendisi ama.gidip geldikce knteollere cok buyuk.mucizeler dyyuyorumm

Arkadaşldar ben geldim k bakmayın giremedim arkadaşın kızinın düyünü vardı baharcıgım allah hayırlı bebişler nasip etsin dualarımız seninle aramıza ye ni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Canim bende merak ettim
Seni.. Oh dügünleri yapip geldin iyi olmus canim..

Hoş bulduk cnm, çok güzel bir topic olmuş, benim BAT 16-18 Ağustos. İlaçlardan dolayı geçen ay biraz erken olduğum için tam olarak tahmin edemiyorum. İlk deneyişimiz olacak. 22'sinde 1 haftalık tatil planımız vardı ama sanırım olamayacak. Bakalım hayırlısıyla.

günaydın..beni sormamışsın ama iyiyim bende heyecan ve korkuyla adetimi bekliyorum tedavi için..

kızlar bir sorum var..nasip olursa tedaviye başlıcazya .eğer tedavi hayırlısıyla sonuna kadar giderse ( inş. gider ) daha önce olumsuzluklarla karşılaştığım için böyle diyorum,trasferden sonra öyle bi iş yapmıyoruz.namaz falan kılarken ben daha önce oturarark kıldım.abdestimi bile alırken ayağımı lavaboya kaldrmadan yıkadım..siz bunlara dikkat ettinizmi ? tuttumu tuttu ama 2 gün sonraki kan değeri düşmüşdü benim daha öncekinde..yani kimyasalla sonuçlandı

günaydın..beni sormamışsın ama iyiyim bende heyecan ve korkuyla adetimi bekliyorum tedavi için..

Ay canim
Benimmmmm.. Özür dilerim .. Diyorum ya yogunlasinca gözden kaciyor canimsin. Kusura bakma. Sendeki heyecan bambaska.. Korkma kuzum insallah güzel haberler aliriz. Az mi kaldi adetine?

Hadi hayirlisi canim benim. Tatili insallah göbisinde bebisle yaparsin aaaaamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…