- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.901
kızlar bir sorum var..nasip olursa tedaviye başlıcazya .eğer tedavi hayırlısıyla sonuna kadar giderse ( inş. gider ) daha önce olumsuzluklarla karşılaştığım için böyle diyorum,trasferden sonra öyle bi iş yapmıyoruz.namaz falan kılarken ben daha önce oturarark kıldım.abdestimi bile alırken ayağımı lavaboya kaldrmadan yıkadım..siz bunlara dikkat ettinizmi ? tuttumu tuttu ama 2 gün sonraki kan değeri düşmüşdü benim daha öncekinde..yani kimyasalla sonuçlandı
Tedaviniz hayırlara sonuçlanır insaAllah Bülent traş a gitmeyi düşünüyordum değilmi arkadaşım tedavi için gittiğinde rahim filmi çektirip bi sonraki ay gitmesini istedi sizin varmı rahim filmini zYani biz 17 yi hazırlayıp gidelimbide benim korktutum ya bize al bu ilaçları iç bi daha ki ay gel derse
günaydın fıstıklar bende geldim buradayımHepinize hayirli sabahlar kizlar..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.. Topik massllah doldu ve takip etmekte güclük cekiyorum bazenlisteyide bu yüzden güncellemekte zor. Eklenmeyi isteyen varsa bana özelden yazsin...
Onun disinda arkidislerim nasilsiniz?
A azee13 @aslanhome @sefam2016 @prensess38 @Serpil2630ecrin87 B Bahar4234 @umutsuz olma @gbakverdi
@annemsu @akgUvercinstarsee @whiterose00 kuzucuklar sizler naptiniz?
ne kusuru cnm öylesine yazmışdım.tabi bende sık sık yazmazsam hatırlattıramamki kendimi :) :)Ay canim
Benimmmmm.. Özür dilerim .. Diyorum ya yogunlasinca gözden kaciyor canimsin. Kusura bakma. Sendeki heyecan bambaska.. Korkma kuzum insallah güzel haberler aliriz. Az mi kaldi adetine?
evet öyle dikkat etmişdim arkadaşım söylemişdi..ama haklısın secde güzel olmazmı dimi..rabbimin ol demesi yeter zaten..bazı şeylere dikkat edin diyor dr larda..mesela yüksek dolablardan birşey aşmak ve koymak için uzanılmayacak..çok ani hareketlerden sakınılacak..kapız olunmayacak.sağlıklı beslenilcek..aklımda olanlar bunlar..Canim o kadar mi dikkat ettin? Namaz konusunda oturarak kilarmiyim bilmiyorum.. Doktoruma sorarim.. Ama ben sahsen bi sakinc görmüyorum.. Sonucta secde güzeldir.. Rabbim ol. Dedikten sonra damacana bile tasisan bebise bisey olmaz.. Tabiiki tedbirini alicaksin.. Takdir Allahin.. Sonucta doktorun bi cogu 3. günden sonra normal hayata geri dönebilirsiniz diyorlar.. Yatmaninda hic bi faydasi olmadigina tibben kanitlanmis..
Canimmm insallah bebisin tutunur..Canlar hastaneden aradilar 4 tane embriyom oluşmuş perşembe transfer olacakmış an itibari ile uçuyorum
Nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama dün opu oldum işte bugün sabah aradilar 4 tane dediler durumları da iyi dediler böyle devam ederse 2 taneside donduruldu dedilerCanimmm insallah bebisin tutunur..kacunci gün tarnsferi oluyo simdi canimm
Ne güzel haber..transferden sonrada gelsin güzel haber ler..Canlar hastaneden aradilar 4 tane embriyom oluşmuş perşembe transfer olacakmış an itibari ile uçuyorum
3. Gun transfer i olcak o zaman. .hadi hayırlısı inşallah tutunur...Nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama dün opu oldum işte bugün sabah aradilar 4 tane dediler durumları da iyi dediler böyle devam ederse 2 taneside donduruldu dediler
hadi hayırlısı olsun canımCanlar hastaneden aradilar 4 tane embriyom oluşmuş perşembe transfer olacakmış an itibari ile uçuyorum
canım hadi hayırlı olsun, hepimiz bir bir güzel haberler alalım inş :)Canlar hastaneden aradilar 4 tane embriyom oluşmuş perşembe transfer olacakmış an itibari ile uçuyorum
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavin hangi ilöncelikle hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin canım Ben forumda yeniyim bizde bu ay tedaviye baslıycaz ama hastane konusunda kararsızım yardımcı olurmusunuz ??
hayırlı olsun canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah tutunur bebişin. kaç tane transfer edecekler?Canlar hastaneden aradilar 4 tane embriyom oluşmuş perşembe transfer olacakmış an itibari ile uçuyorum
hangi şehirdesin? sorun neydi sizin?öncelikle hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin canım Ben forumda yeniyim bizde bu ay tedaviye baslıycaz ama hastane konusunda kararsızım yardımcı olurmusunuz ??
Büyük ihtimalle 2 tane olacak canimhayırlı olsun canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah tutunur bebişin. kaç tane transfer edecekler?
oh ne güzel inşallah ikisi de tutunur annelerine.Büyük ihtimalle 2 tane olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?