- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.921
İnşallah canım ya Rabbim hepimize versinoh ne güzel inşallah ikisi de tutunur annelerine.
Canımmm sen nasılsın daha düyün bitt çok şükür temizlik yapıyorum eltimler izmirden gelecekler sen ilaçlara başladınmı hangi ilaçları yazdı doktor benim bi tane testim var onu yapıp doktora gidicem nasipse başlıcaz hayırlısı hepimizin hakkındaCanim bende merak ettim
Seni.. Oh dügünleri yapip geldiniyi olmus canim..
canım yumurta rezervi için amh testi yaptırıyorsun. kandan bakılıyor herhangi bir zamanda yaptırabilirsin adet dönemi ile ilgisi yokKızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum ben yumurta rezervimin iyi olup olmadığını nasıl ve ne zaman yapılan bir testle öğrenebilirim? Çünkü muayene yapıldı ve rahim filmim çekildi ama doktorum bu konuyla ilgili hiç birşey demedi, sadece adetin 2. günü gel dedi
ne kusuru cnm öylesine yazmışdım.tabi bende sık sık yazmazsam hatırlattıramamki kendimi :) :)
evet az kaldı bugün yarın gelmesi gerekiyor gecikmezse bakalım..inşallah hepberaber alırız o haberleri...
Canlar hastaneden aradilar 4 tane embriyom oluşmuş perşembe transfer olacakmış an itibari ile uçuyorum
Canımmm sen nasılsın daha düyün bitt çok şükür temizlik yapıyorum eltimler izmirden gelecekler sen ilaçlara başladınmı hangi ilaçları yazdı doktor benim bi tane testim var onu yapıp doktora gidicem nasipse başlıcaz hayırlısı hepimizin hakkında
Kızlar selam forumda yeniyim, bende bu ay itibari ile deneyeceğim, doktorum medikal park latif bey dedi ancak pek bir bilgim yok aslında : bir an önce başlasam mı bilemedim. Yumurta takibim bulunduğum ilde yapılacak ancak transfer ve yumurta toplama işlemini İstanbul da yapacaklar. Çok karasızım inş hepimiz bu süreçte mutlu oluruz.
Bizim de durumumuz aynıydı. Uğraştık durduk ilaçlarla olmadı. Tüp yaptık 6 embriyomuz oldu, kızımız vefat etti ne yazık ki çok ciddi rahatsızlıkları vardı... Şimdi diğer bebeklerimizle deneyeceğiz ekim ayında.
Şimdi keşke aşılama, testesteron ilacı vs uğraşmasaydık hemen tüp yapsaydık diyorum. Allah yardımcın olsun, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Teşekkürler cnmHosgeldin canim.. ilk sayfada bi kac merkez adi göreceksin arkadaslarin tedavi gördügü.. Belki sormak istediklerin arasindadir.. Hakkinda hayirlisi olsun
Hic korkma hayatım sen allaha teslim ol kün fe yekün ol der ve olur inşallah canım dualarımız seninle sen hangi semtte yer tuttunBende
Hamd olsun iyim
Canim. Ayni sekilde adet bekliyorum arkadasim
Insallah canimsin. Yaz yaz beynime kaziyayIm seniiii
Yippoppiiiiiiii yuhuuuuu oh oh baharcimmm ne dedim
Sanaaa.. Rabbimin mucizesincoktur.. Ne güzel 4 tane birden döllenmis
Sen 1 tanesine raziyken... Hey Allahim
Ne büyüksünnnn.. Cok sevindim canim
Benimmmm.. Allah sana ikizler nasip etsin saglicakla...
Yok kuzum adeti bekliyorum
Canimsin. Baslayinca yazicam
Helsini insallah. Bende korkmaya basliyorum ama düsünmücemallah hakkimizda hayirlisini versin.. Bütün olumsuzluklardan korusun bu tedavi sürecinde.. Ve ondan sonrasindada...
kivicik allah seni üstümüzden eksik etmesin canim.. iyiyim mesajlarinizi okuyorum firsat buldukca.. işe basladim yine.. iki hafta sonra türkiyeye ucacam.. kendimi sizden ayrılmış hissettim ama ecrinde galiba önümüzdeki ay deneyecek o biraz güç oldu bana beraber devam ederiz artik..sen nasilsin canim adetini bekliyormuşsun..allah gönlüne göre versin canim evinden uzak kaldin baya insallah bebislerinle dönersin sicak evine..Hepinize hayirli sabahlar kizlar..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.. Topik massllah doldu ve takip etmekte güclük cekiyorum bazenlisteyide bu yüzden güncellemekte zor. Eklenmeyi isteyen varsa bana özelden yazsin...
Onun disinda arkidislerim nasilsiniz?
@azee13aslanhome S sefam2016 @prensess38 @Serpil2630 ecrin87 B Bahar4234 @umutsuz olma @gbakverdi
annemsu @akgUvercin @yade87 @whiterose00 kuzucuklar sizler naptiniz?
istanbul cnm fsh cok yüksek rezervem az yani ,eşimde de hareket yavaşlıgı var 4 denemem oldu hepsi negatif moralmen sıfırım suan ve de çok kararsısızhangi şehirdesin? sorun neydi sizin?
hoşbulduk cnm istanbul' dayım ben ama hastane konusunda kararsızımhoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavin hangi il
Bunuda atlattım suan sancılarım var inşallah sonu güzel olurRabbin yardımcın olsun,ben atlattım arısı başına.Dualarım seninle.
Hic korkma hayatım sen allaha teslim ol kün fe yekün ol der ve olur inşallah canım dualarımız seninle sen hangi semtte yer tuttun
kivicik allah seni üstümüzden eksik etmesin canim.. iyiyim mesajlarinizi okuyorum firsat buldukca.. işe basladim yine.. iki hafta sonra türkiyeye ucacam.. kendimi sizden ayrılmış hissettim ama ecrinde galiba önümüzdeki ay deneyecek o biraz güç oldu bana beraber devam ederiz artik..sen nasilsin canim adetini bekliyormuşsun..allah gönlüne göre versin canim evinden uzak kaldin baya insallah bebislerinle dönersin sicak evine..
Ikinci muayenemi oldum bugun kızlar sag yumurtam ilaca tepki vermiyo buyumuyomuscok üzüldüm sol taraf iyi dedi doktor yumuslar gelisiyomusta sag taraf aklima takildi 2 yildir doktorlara gidiyorum hic kimse dememisti sag yumurtaligimin zayif olduğunu moralim cok bozuldu ya olmazsa
Bunuda atlattım suan sancılarım var inşallah sonu güzel olur
Canım benim Kardeşinin Allah yardımcısı olsun şualarımız siİ le Allah şifa versin evet önümüzde ki adetle başlayacağım inş beraber devam ederiz canımkivicik allah seni üstümüzden eksik etmesin canim.. iyiyim mesajlarinizi okuyorum firsat buldukca.. işe basladim yine.. iki hafta sonra türkiyeye ucacam.. kendimi sizden ayrılmış hissettim ama ecrinde galiba önümüzdeki ay deneyecek o biraz güç oldu bana beraber devam ederiz artik..sen nasilsin canim adetini bekliyormuşsun..allah gönlüne göre versin canim evinden uzak kaldin baya insallah bebislerinle dönersin sicak evine..
Canım moralini bozma ya Allah büyük Sıkma Can'ını sol yumurtalığın iyimiş bak bunada şükür Sıkma Can'ını bol bol dua etIkinci muayenemi oldum bugun kızlar sag yumurtam ilaca tepki vermiyo buyumuyomuscok üzüldüm sol taraf iyi dedi doktor yumuslar gelisiyomusta sag taraf aklima takildi 2 yildir doktorlara gidiyorum hic kimse dememisti sag yumurtaligimin zayif olduğunu moralim cok bozuldu ya olmazsa
Arkadaşım hiç canını sıkma benim eşimin bir miktar dondurulmuş spermi vardı o gün sadece 5 tane çıktığı söylendi dünyamız yıkıldı eşim tese olmaya karar verdi o anda ben karşı çıktım olanlarla yapalım dedim bugün haber geldi 8 sperm çıkmış ve 4 ü dollenmis sabah bayram yaptık eşimle hersey olacağına varır sen canını sıkma umutlu ve mutlu olIkinci muayenemi oldum bugun kızlar sag yumurtam ilaca tepki vermiyo buyumuyomuscok üzüldüm sol taraf iyi dedi doktor yumuslar gelisiyomusta sag taraf aklima takildi 2 yildir doktorlara gidiyorum hic kimse dememisti sag yumurtaligimin zayif olduğunu moralim cok bozuldu ya olmazsa
Itidir canim benim trdavinin 5.gunu pazartesi yumurtalar toplancak simdilik hersey yolundaymisss..sen neler yapiosunnHepinize hayirli sabahlar kizlar..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.. Topik massllah doldu ve takip etmekte güclük cekiyorum bazenlisteyide bu yüzden güncellemekte zor. Eklenmeyi isteyen varsa bana özelden yazsin...
Onun disinda arkidislerim nasilsiniz?
@azee13aslanhome S sefam2016 @prensess38 @Serpil2630 ecrin87 B Bahar4234 @umutsuz olma @gbakverdi
annemsu @akgUvercin @yade87 @whiterose00 kuzucuklar sizler naptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?