2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim bende merak ettim
Seni.. Oh dügünleri yapip geldin iyi olmus canim..
Canımmm sen nasılsın daha düyün bitt çok şükür temizlik yapıyorum eltimler izmirden gelecekler sen ilaçlara başladınmı hangi ilaçları yazdı doktor benim bi tane testim var onu yapıp doktora gidicem nasipse başlıcaz hayırlısı hepimizin hakkında

Kızlar selam forumda yeniyim, bende bu ay itibari ile deneyeceğim, doktorum medikal park latif bey dedi ancak pek bir bilgim yok aslında : bir an önce başlasam mı bilemedim. Yumurta takibim bulunduğum ilde yapılacak ancak transfer ve yumurta toplama işlemini İstanbul da yapacaklar. Çok karasızım inş hepimiz bu süreçte mutlu oluruz.

Kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum ben yumurta rezervimin iyi olup olmadığını nasıl ve ne zaman yapılan bir testle öğrenebilirim? Çünkü muayene yapıldı ve rahim filmim çekildi ama doktorum bu konuyla ilgili hiç birşey demedi, sadece adetin 2. günü gel dedi

canım yumurta rezervi için amh testi yaptırıyorsun. kandan bakılıyor herhangi bir zamanda yaptırabilirsin adet dönemi ile ilgisi yok

Gunaydin kizlarrr... kiwicik iyiyim tatlım sen nasilsin.. adti bekliyorum..

Bende
Hamd olsun iyim
Canim. Ayni sekilde adet bekliyorum arkadasim

ne kusuru cnm öylesine yazmışdım.tabi bende sık sık yazmazsam hatırlattıramamki kendimi :) :)
evet az kaldı bugün yarın gelmesi gerekiyor gecikmezse bakalım..inşallah hepberaber alırız o haberleri...

Insallah canimsin. Yaz yaz beynime kaziyayIm seniiii

Canlar hastaneden aradilar 4 tane embriyom oluşmuş perşembe transfer olacakmış an itibari ile uçuyorum

Yippoppiiiiiiii yuhuuuuu oh oh baharcimmm ne dedim
Sanaaa.. Rabbimin mucizesincoktur.. Ne güzel 4 tane birden döllenmis
Sen 1 tanesine raziyken... Hey Allahim
Ne büyüksünnnn.. Cok sevindim canim
Benimmmm.. Allah sana ikizler nasip etsin saglicakla...

Yok kuzum adeti bekliyorum
Canimsin. Baslayinca yazicam
Helsini insallah. Bende korkmaya basliyorum ama düsünmücem allah hakkimizda hayirlisini versin.. Bütün olumsuzluklardan korusun bu tedavi sürecinde.. Ve ondan sonrasindada...

Hosgeldin canim.. ilk sayfada bi kac merkez adi göreceksin arkadaslarin tedavi gördügü.. Belki sormak istediklerin arasindadir.. Hakkinda hayirlisi olsun

Hosgeldin canim.. ilk sayfada bi kac merkez adi göreceksin arkadaslarin tedavi gördügü.. Belki sormak istediklerin arasindadir.. Hakkinda hayirlisi olsun
Teşekkürler cnm

Hic korkma hayatım sen allaha teslim ol kün fe yekün ol der ve olur inşallah canım dualarımız seninle sen hangi semtte yer tuttun

kivicik allah seni üstümüzden eksik etmesin canim.. iyiyim mesajlarinizi okuyorum firsat buldukca.. işe basladim yine.. iki hafta sonra türkiyeye ucacam.. kendimi sizden ayrılmış hissettim ama ecrinde galiba önümüzdeki ay deneyecek o biraz güç oldu bana beraber devam ederiz artik..sen nasilsin canim adetini bekliyormuşsun..allah gönlüne göre versin canim evinden uzak kaldin baya insallah bebislerinle dönersin sicak evine..

Ikinci muayenemi oldum bugun kızlar sag yumurtam ilaca tepki vermiyo buyumuyomus cok üzüldüm sol taraf iyi dedi doktor yumuslar gelisiyomusta sag taraf aklima takildi 2 yildir doktorlara gidiyorum hic kimse dememisti sag yumurtaligimin zayif olduğunu moralim cok bozuldu ya olmazsa

Hic korkma hayatım sen allaha teslim ol kün fe yekün ol der ve olur inşallah canım dualarımız seninle sen hangi semtte yer tuttun

Ecmain canim. Haklisin . Insallah hepimiz güzel ve hayirli haberlerle evlerimizr döneriz...

Oy kuzum benim yerim seni. Allah sizleride eksik etmesib burda. Ise baslaman iyi olmus canim. En azindan kafa dagitirsin.. Biraz ii gelir sana.. Tr den öncede kardesin icin booooool moral topla. Oda seni gördügüne coook sevincek. Ne kadar güzel düsündün. Önce saglik.. Insallah hem kardesin sagligina kavur.. Hemde sen ona "heyoooo teyze oluyorsun" müjdesini verirsin... Kiz kardesindi dimi? Oglansa dayiik müjdesini verirsin innnnsallah hersey gönlünce olsun canim benim...

Evet evimden uzak kaldim ama. Ailem yanimda cok sükür. Ana gibi yar olmaz.. Gercektende öyle. Allah analarimizi basimizdan. Eksik etmesin -AMIN. Insallah hayirlisiyla hersey güzel olur canim hepimiz icin. Bunu bütün kalbimle diliyorum...

Canimmmmm bence hiiiiiic moralini bozma..gelisme varmis ya.. Bitanesi gelisiyor ya bunada sükürler olsun canimsin... Ne mucizelere sahit olduk burda.. O yüzden moralini yüksek tut.. Hersey bi etken biliyorsun... Bakarsin ondada gelisir.. Allah büyük O dilerse hersey olur.. Dualarimiz seninle..

Bunuda atlattım suan sancılarım var inşallah sonu güzel olur

Gecmis olsun canim.. Insallah güzel haberler alirsin

Canım benim Kardeşinin Allah yardımcısı olsun şualarımız siİ le Allah şifa versin evet önümüzde ki adetle başlayacağım inş beraber devam ederiz canım

Canım moralini bozma ya Allah büyük Sıkma Can'ını sol yumurtalığın iyimiş bak bunada şükür Sıkma Can'ını bol bol dua et

Arkadaşım hiç canını sıkma benim eşimin bir miktar dondurulmuş spermi vardı o gün sadece 5 tane çıktığı söylendi dünyamız yıkıldı eşim tese olmaya karar verdi o anda ben karşı çıktım olanlarla yapalım dedim bugün haber geldi 8 sperm çıkmış ve 4 ü dollenmis sabah bayram yaptık eşimle hersey olacağına varır sen canını sıkma umutlu ve mutlu ol

Itidir canim benim trdavinin 5.gunu pazartesi yumurtalar toplancak simdilik hersey yolundaymisss..sen neler yapiosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…