2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar esimde hic bi değişiklik olmamış. Her sey kocamaaaan 0... Doktor desen ayri bi hava. Azarladı resmen bizi. Bi daha o merkeze gitmeyi düşünmüyoruz istemiyoruz. Novaart la görüşmeye gittik ama hocaların hiçbiri yokmus öğleden sonra. Ama daha girer girmez guzel geldi merkez. Guya tecrubeli adı duyulmus diye bu doktora gitmiştik. Ama artik tecrube ve duyulmusluk degil ilgili doktor istiyoruz. Zaten yaşadığımız sey yeterince zor.. Simdi hersey daha zor. Sperm bulunacak mi stresi bitirecek bizi. Pazartesi yeniden novaart a gideriz belki de. Dua edin kızlar bana. Eşime belli etmemek icin ugrassam da dipteyim dokunsalar aglayacam

Canim eşin micro tese mi oldu

Kizlar bugün doktora gittim adetimin ucuncu gunu muayene etti yumurtaliklarim iyi durumda oldugu icin doktor basladi hemen tedaviye fsh tsh prolaktin degerlerim iyi cikti şükür...merional igne verdi cumartedi kontrolum var ins iyi olur...

Itidir canim benim trdavinin 5.gunu pazartesi yumurtalar toplancak simdilik hersey yolundaymisss..sen neler yapiosunn

Oh masallah canim. Hadi hayirlisi.. Igneler siskinlik yaptimi sende?

Canim rabbim size en güzel ve beklemediginiz bir mucizeyle karsilastirsin... Güzel olur insallah hersey..

Masallah canim ne güzel. Hadi bismillah .. Hayirli haberlerle dönersin insallah..

Destegin için çok teşekkür ederim canim sagol umutlu olmaya çalışıyorum ama icimde hep düşünüyorum olmazsa diye kendimi oyalicak bişeyler yapicam unutmak için

Canım moralini bozma ya Allah büyük Sıkma Can'ını sol yumurtalığın iyimiş bak bunada şükür Sıkma Can'ını bol bol dua et
Cok ediyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin cok sukur allaha sol iyi dedi dr onemli olan sag sol degil sayısı ve kalitesi dedi onlarda şimdilik normal inşallah oyle kalir olsunda solun sagin önemi yok

Bu zor süreçte birbirimize destek olmak ne güzel bende geldim aranıza Haziran Ayında tüp bebek tedavisi yaptırdık ve test sonucu negatifti dondurulmuş embriyolarla devam edeceğiz bu ay ilaçları kullanmaya başladım hayırlısı bakalım

İnşallah benim mucizemde gerceklesir canim desteğin için çok sagol kendimi toparlamaya çalışıyorum

Aramiza aramiza hosgeldin. Insallah buntedavide bebislerin aeninle olur ve saglicakla kucagina almayi nasip eder rabbim..

Merhaba kızlar bende dondurulmuş tedavisine başladım bu ayın ortalarında transfer olacak inşallah bebeğim bukez gelir :) sizlere birşey sormak istiyorum transferden sonra tatile gitmeyi planlıyoruz gitceğimiz yer bulunduğumuz şehre 3,5 saat uzaklıkta eşim bukez kafanı takmanı istemiyorum dyor ve oyzden gidelm dyor ama bende riske atmak istemiiyorum sizce ne yapmalıyım?

Canim öncelikle aramiza hosgeldin. Insallah bu sefer bebislerin seninle olur ve saglicakla kucagina almayi nasip eder rabbim.. Hemen sonrami gidiceksiniz? Doktorum bana transferden 2-3 gün sonra ucaga bile binebilecegimi söyledi..

Biz istanbula uzak olduğumuz icin ankarada en iyi doktora gitmek istedik ama hayırlısı bakalim canim moralim bozuk doktor da iyice bozdu ..

Ah bu doktorlar...

Eger iyise göze alin mesafeyi bence canim..
Sen bi güzelce toparlan canim. Ve cok üzme kendini.. Insallah hersey güzel olur..

Bende bu ay dondurulmuş tedavisine başladım hatta bugün bence transferden sonra 1-2 gün dinlenip sonra tatile gidebilirsin insanın kafasının rahat olması önemli tatil iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…