- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.941
Bunuda atlattım suan sancılarım var inşallah sonu güzel olRabbin yardımcın olsun,ben atlattım arısı başına.Dualarım seninle.
Canim eşin micro tese mi olduKızlar esimde hic bi değişiklik olmamış. Her sey kocamaaaan 0...Doktor desen ayri bi hava. Azarladı resmen bizi. Bi daha o merkeze gitmeyi düşünmüyoruz istemiyoruz. Novaart la görüşmeye gittik ama hocaların hiçbiri yokmus öğleden sonra. Ama daha girer girmez guzel geldi merkez. Guya tecrubeli adı duyulmus diye bu doktora gitmiştik. Ama artik tecrube ve duyulmusluk degil ilgili doktor istiyoruz. Zaten yaşadığımız sey yeterince zor .. Simdi hersey daha zor. Sperm bulunacak mi stresi bitirecek bizi. Pazartesi yeniden novaart a gideriz belki de. Dua edin kızlar bana. Eşime belli etmemek icin ugrassam da dipteyim dokunsalar aglayacam
Hayir canim. Varikosel ameliyatını onermisti mufit gunel. %25 çıkış olabilir olmasa da %80 tesede bulurz demisti. Ama suan düşünüyoruz ki yalnızca para icin yapmış bu ameliyati.Canim eşin micro tese mi oldu
Benim eşim 3 defa emre bakircioglu na tese yaptırdı gerçekten iyi bir doktorHayir canim. Varikosel ameliyatını onermisti mufit gunel. %25 çıkış olabilir olmasa da %80 tesede bulurz demisti. Ama suan düşünüyoruz ki yalnızca para icin yapmış bu ameliyati.sizin doktor kimdi?
Itidir canim benim trdavinin 5.gunu pazartesi yumurtalar toplancak simdilik hersey yolundaymisss..sen neler yapiosunn
Kızlar esimde hic bi değişiklik olmamış. Her sey kocamaaaan 0...Doktor desen ayri bi hava. Azarladı resmen bizi. Bi daha o merkeze gitmeyi düşünmüyoruz istemiyoruz. Novaart la görüşmeye gittik ama hocaların hiçbiri yokmus öğleden sonra. Ama daha girer girmez guzel geldi merkez. Guya tecrubeli adı duyulmus diye bu doktora gitmiştik. Ama artik tecrube ve duyulmusluk degil ilgili doktor istiyoruz. Zaten yaşadığımız sey yeterince zor .. Simdi hersey daha zor. Sperm bulunacak mi stresi bitirecek bizi. Pazartesi yeniden novaart a gideriz belki de. Dua edin kızlar bana. Eşime belli etmemek icin ugrassam da dipteyim dokunsalar aglayacam
Kizlar bugün doktora gittim adetimin ucuncu gunu muayene etti yumurtaliklarim iyi durumda oldugu icin doktor basladi hemen tedaviye fsh tsh prolaktin degerlerim iyi cikti şükür...merional igne verdi cumartedi kontrolum var ins iyi olur...
Destegin için çok teşekkür ederim canim sagol umutlu olmaya çalışıyorum ama icimde hep düşünüyorum olmazsa diye kendimi oyalicak bişeyler yapicam unutmak içinArkadaşım hiç canını sıkma benim eşimin bir miktar dondurulmuş spermi vardı o gün sadece 5 tane çıktığı söylendi dünyamız yıkıldı eşim tese olmaya karar verdi o anda ben karşı çıktım olanlarla yapalım dedim bugün haber geldi 8 sperm çıkmış ve 4 ü dollenmis sabah bayram yaptık eşimle hersey olacağına varır sen canını sıkma umutlu ve mutlu ol
Cok ediyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin cok sukur allaha sol iyi dedi dr onemli olan sag sol degil sayısı ve kalitesi dedi onlarda şimdilik normal inşallah oyle kalir olsunda solun sagin önemi yokCanım moralini bozma ya Allah büyük Sıkma Can'ını sol yumurtalığın iyimiş bak bunada şükür Sıkma Can'ını bol bol dua et
İnşallah benim mucizemde gerceklesir canim desteğin için çok sagol kendimi toparlamaya çalışıyorumEcmain canim. Haklisin . Insallah hepimiz güzel ve hayirli haberlerle evlerimizr döneriz...
Oy kuzum benim yerim seni. Allah sizleride eksik etmesib burda. Ise baslaman iyi olmus canim. En azindan kafa dagitirsin.. Biraz ii gelir sana.. Tr den öncede kardesin icin booooool moral topla. Oda seni gördügüne coook sevincek. Ne kadar güzel düsündün. Önce saglik.. Insallah hem kardesin sagligina kavur.. Hemde sen ona "heyoooo teyze oluyorsun" müjdesini verirsin... Kiz kardesindi dimi? Oglansa dayiik müjdesini verirsin innnnsallahhersey gönlünce olsun canim benim...
Evet evimden uzak kaldim ama. Ailem yanimda cok sükür. Ana gibi yar olmaz.. Gercektende öyle. Allah analarimizi basimizdan. Eksik etmesin -AMIN. Insallah hayirlisiyla hersey güzel olur canim hepimiz icin. Bunu bütün kalbimle diliyorum...
Canimmmmm bence hiiiiiic moralini bozma..gelisme varmis ya.. Bitanesi gelisiyor ya bunada sükürler olsun canimsin... Ne mucizelere sahit olduk burda.. O yüzden moralini yüksek tut.. Hersey bi etken biliyorsun... Bakarsin ondada gelisir.. Allah büyük O dilerse hersey olur.. Dualarimiz seninle..
Gecmis olsun canim.. Insallah güzel haberler alirsin
Biz istanbula uzak olduğumuz icin ankarada en iyi doktora gitmek istedik ama hayırlısı bakalim canimBenim eşim 3 defa emre bakircioglu na tese yaptırdı gerçekten iyi bir doktor
Bu zor süreçte birbirimize destek olmak ne güzel bende geldim aranıza Haziran Ayında tüp bebek tedavisi yaptırdık ve test sonucu negatifti dondurulmuş embriyolarla devam edeceğiz bu ay ilaçları kullanmaya başladım hayırlısı bakalım
İnşallah benim mucizemde gerceklesir canim desteğin için çok sagol kendimi toparlamaya çalışıyorum
Merhaba kızlar bende dondurulmuş tedavisine başladım bu ayın ortalarında transfer olacak inşallah bebeğim bukez gelir :) sizlere birşey sormak istiyorum transferden sonra tatile gitmeyi planlıyoruz gitceğimiz yer bulunduğumuz şehre 3,5 saat uzaklıkta eşim bukez kafanı takmanı istemiyorum dyor ve oyzden gidelm dyor ama bende riske atmak istemiiyorum sizce ne yapmalıyım?
Biz istanbula uzak olduğumuz icin ankarada en iyi doktora gitmek istedik ama hayırlısı bakalim canimmoralim bozuk doktor da iyice bozdu ..
Insallah canimm benim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfeenn..Ah bu doktorlar...
Eger iyise göze alin mesafeyi bence canim..
Sen bi güzelce toparlan canim. Ve cok üzme kendini.. Insallah hersey güzel olur..
Bende bu ay dondurulmuş tedavisine başladım hatta bugün bence transferden sonra 1-2 gün dinlenip sonra tatile gidebilirsin insanın kafasının rahat olması önemli tatil iyi gelebilirMerhaba kızlar bende dondurulmuş tedavisine başladım bu ayın ortalarında transfer olacak inşallah bebeğim bukez gelir :) sizlere birşey sormak istiyorum transferden sonra tatile gitmeyi planlıyoruz gitceğimiz yer bulunduğumuz şehre 3,5 saat uzaklıkta eşim bukez kafanı takmanı istemiyorum dyor ve oyzden gidelm dyor ama bende riske atmak istemiiyorum sizce ne yapmalıyım?
Insallah canimm benim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfeenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?