2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim öncelikle aramiza hosgeldin. Insallah bu sefer bebislerin seninle olur ve saglicakla kucagina almayi nasip eder rabbim.. Hemen sonrami gidiceksiniz? Doktorum bana transferden 2-3 gün sonra ucaga bile binebilecegimi söyledi..
hoşbulduk canım transferden 5-6 gün sonra gtmyei düşünüyoruz inşallah rabbim o sevinci bizlerede yaşatır...

Bende bu ay dondurulmuş tedavisine başladım hatta bugün bence transferden sonra 1-2 gün dinlenip sonra tatile gidebilirsin insanın kafasının rahat olması önemli tatil iyi gelebilir
canım senin tedavinde hayırlı olsun rabbim yüzümüzü gülüdürür inşallah.. transferden 5-6 gün sonra gitmeyi düşünüyoruz...

istanbul cnm fsh cok yüksek rezervem az yani ,eşimde de hareket yavaşlıgı var 4 denemem oldu hepsi negatif moralmen sıfırım suan ve de çok kararsısız
Canım bu tedavinin en önemli parçası moral motivasyon ben tam 12 audır hergün bu forumdayım neler okudum rezervin az da olsa illa ki embriyo oluşuyordur rabbim ol desin yeter ne güzel hem istanbuldaymışın orda çok iyi merkezler var nerelerde tedavi oldun bilmiyorum ama seçme şansın çok en azından

Canim benim uzme kendini. Bir taraf iyimis ya sikma canini. Buna da sukredecegiz. Moral bozmak yokkk

Canimmm yukumuz agir yasadiklarimiz zor ama basa geldi cekiyoruz iste. Rabbim insallah dualrimizi geri cevirmesin. Bu oyle bir mucize ki akil sir ermez. Lutfen uzme kendini sabirli olacagizz

Canimmm yukumuz agir yasadiklarimiz zor ama basa geldi cekiyoruz iste. Rabbim insallah dualrimizi geri cevirmesin. Bu oyle bir mucize ki akil sir ermez. Lutfen uzme kendini sabirli olacagizz
Baska şansımız yok ki kuzucum simdi yeni bi merkez arayisindyim bakalim kime guvenebilirsek bundan sonra..

Insallah canim.. tedavin hayirli olsun. Ne güzel bak sorun yokmus..

Insallah bu kez olur canim.. dondurulmusta da mi ilac kullaniliyor. Bilmiyordum

Insallah bu kez olur canim. Allah yardincin olsun.. yol isini bilmiyorum ki canim.. doktoruna sor istersen. Doktorlara gore 3 gun sonra normal hayatiniza donun diyorlar.

Son düzenleme:
A azee13 sağol canim Benim.. Kendimi birakmamaya çalışıyorum esime belli etmemek icin. Zaten her hareketimden alınıyor sanki. Araştırmaları gene ben yapıyorum. Ama dokunsalar aglicam. Yaslandim resmen yaa bazen bırakıyım bekleyim biraz daha diyorum ama bi yandan da olsun hemen istiyorum.. Off kafam karışık

Kafani topla tatlim. Bu surecte onemli olan esinin ve senin saglikli olmasi zihnen ve bedenen rahat olmazsak olmaz zaten. Ben inaniyorum hepimiz kavusacagiz sipalara. Sonra da sikayet etcez hatta cok yaramaz bilmem ne diye. Uykusuz geceler yakin. Sen uykunun tadini cikarmaya bak hahaha

Cok tatlısın yaa ne guzel konusuyosun oyle yüreği guzel arkadaşım. Toparlancam insallah. Herseye alışıyoruz. Kafama uygun bi yer bulana kadar her yeri gezmeyi düşünüyorum bu defa.. Tek bi yerle kalmicam. Insallah bulurum insan evladı ilgili bilgili bi doktor..

O senin guzel bakisin kuzum.. Insallah canim benim. Kafana gore bir doktor bulacaksin ve sonunda bebegine kavusacaksin insallah. Hepimizin sorunlari farkli. Saglam duracagiz. Arada tokezledigimiz de olcak tabi. Mesakatli bir surec ama olsun sevdigimiz adam yanimizda olsun da herseyin üstesinden geliriz evellallah.. guzel bir uyku cek simdi. Yarina umut dolu uyanalim. Iyi geceler canimmm..

Canim benim uzme kendini. Bir taraf iyimis ya sikma canini. Buna da sukredecegiz. Moral bozmak yokkk
Cok şükür rabbime en azından bi taraf iyi ,cok sasirdim sadece 2 yıldır doğum dr larina gidiyorum biri bile böyle bir şey dememisti inşallah yeterli olur tek taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…