- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.961
Amiiinnn.. Hepimizin duası dilegi hayırla gerceklessin insallah canim..Rabbim senin tüm dualarini kabul buyursun...
hoşbulduk canım transferden 5-6 gün sonra gtmyei düşünüyoruz inşallah rabbim o sevinci bizlerede yaşatır...Canim öncelikle aramiza hosgeldin. Insallah bu sefer bebislerin seninle olur ve saglicakla kucagina almayi nasip eder rabbim.. Hemen sonrami gidiceksiniz? Doktorum bana transferden 2-3 gün sonra ucaga bile binebilecegimi söyledi..
canım senin tedavinde hayırlı olsun rabbim yüzümüzü gülüdürür inşallah.. transferden 5-6 gün sonra gitmeyi düşünüyoruz...Bende bu ay dondurulmuş tedavisine başladım hatta bugün bence transferden sonra 1-2 gün dinlenip sonra tatile gidebilirsin insanın kafasının rahat olması önemli tatil iyi gelebilir
O zaman sknti olmaz insallah doktorum bana ucaga binebilirsin dedigine görehoşbulduk canım transferden 5-6 gün sonra gtmyei düşünüyoruz inşallah rabbim o sevinci bizlerede yaşatır...
Canım bu tedavinin en önemli parçası moral motivasyon ben tam 12 audır hergün bu forumdayım neler okudum rezervin az da olsa illa ki embriyo oluşuyordur rabbim ol desin yeter ne güzel hem istanbuldaymışın orda çok iyi merkezler var nerelerde tedavi oldun bilmiyorum ama seçme şansın çok en azındanistanbul cnm fsh cok yüksek rezervem az yani ,eşimde de hareket yavaşlıgı var 4 denemem oldu hepsi negatif moralmen sıfırım suan ve de çok kararsısız
Yarın transferim var dua edin lutfen, dondurulmuşlarla yapılacak inşallah
Canim benim uzme kendini. Bir taraf iyimis ya sikma canini. Buna da sukredecegiz. Moral bozmak yokkkIkinci muayenemi oldum bugun kızlar sag yumurtam ilaca tepki vermiyo buyumuyomuscok üzüldüm sol taraf iyi dedi doktor yumuslar gelisiyomusta sag taraf aklima takildi 2 yildir doktorlara gidiyorum hic kimse dememisti sag yumurtaligimin zayif olduğunu moralim cok bozuldu ya olmazsa
Canimmm yukumuz agir yasadiklarimiz zor ama basa geldi cekiyoruz iste. Rabbim insallah dualrimizi geri cevirmesin. Bu oyle bir mucize ki akil sir ermez. Lutfen uzme kendini sabirli olacagizzKızlar esimde hic bi değişiklik olmamış. Her sey kocamaaaan 0...Doktor desen ayri bi hava. Azarladı resmen bizi. Bi daha o merkeze gitmeyi düşünmüyoruz istemiyoruz. Novaart la görüşmeye gittik ama hocaların hiçbiri yokmus öğleden sonra. Ama daha girer girmez guzel geldi merkez. Guya tecrubeli adı duyulmus diye bu doktora gitmiştik. Ama artik tecrube ve duyulmusluk degil ilgili doktor istiyoruz. Zaten yaşadığımız sey yeterince zor .. Simdi hersey daha zor. Sperm bulunacak mi stresi bitirecek bizi. Pazartesi yeniden novaart a gideriz belki de. Dua edin kızlar bana. Eşime belli etmemek icin ugrassam da dipteyim dokunsalar aglayacam
Baska şansımız yok ki kuzucumCanimmm yukumuz agir yasadiklarimiz zor ama basa geldi cekiyoruz iste. Rabbim insallah dualrimizi geri cevirmesin. Bu oyle bir mucize ki akil sir ermez. Lutfen uzme kendini sabirli olacagizz
Insallah canim.. tedavin hayirli olsun. Ne güzel bak sorun yokmus..Kizlar bugün doktora gittim adetimin ucuncu gunu muayene etti yumurtaliklarim iyi durumda oldugu icin doktor basladi hemen tedaviye fsh tsh prolaktin degerlerim iyi cikti şükür...merional igne verdi cumartedi kontrolum var ins iyi olur...
Insallah bu kez olur canim.. dondurulmusta da mi ilac kullaniliyor. BilmiyordumBu zor süreçte birbirimize destek olmak ne güzel bende geldim aranıza Haziran Ayında tüp bebek tedavisi yaptırdık ve test sonucu negatifti dondurulmuş embriyolarla devam edeceğiz bu ay ilaçları kullanmaya başladım hayırlısı bakalım
Insallah bu kez olur canim. Allah yardincin olsun.. yol isini bilmiyorum ki canim.. doktoruna sor istersen. Doktorlara gore 3 gun sonra normal hayatiniza donun diyorlar.Merhaba kızlar bende dondurulmuş tedavisine başladım bu ayın ortalarında transfer olacak inşallah bebeğim bukez gelir :) sizlere birşey sormak istiyorum transferden sonra tatile gitmeyi planlıyoruz gitceğimiz yer bulunduğumuz şehre 3,5 saat uzaklıkta eşim bukez kafanı takmanı istemiyorum dyor ve oyzden gidelm dyor ama bende riske atmak istemiiyorum sizce ne yapmalıyım?
Bu seferde yumurtlamamak icin ilac veriyorlar sanırımInsallah bu kez olur canim.. dondurulmusta da mi ilac kullaniliyor. Bilmiyordum
Baska şansımız yok ki kuzucumsimdi yeni bi merkez arayisindyim bakalim kime guvenebilirsek bundan sonra..[/QUOTE
Derdi veren Allah drmani da verecek bak gorursun. Iyi bir merkez doktor bulup icinize en cok sinen yere gidersiniz canim benim. Bak esin de cok uzuluyodur. Sen birakma kendini lutfen. Bunun bir garantisi yok ki. Hersey tam olsa da tutacaginin garantisi varmi ki. Koyverme kendini hadi bakim toparlan. Dua edecegiz senin icin. Insallah iyi bir merkez bulursunuz.
Aman yine ilac kullancaz yani..Bu seferde yumurtlamamak icin ilac veriyorlar sanırımherhalikarda yine ilaclar var malesef
Kafani topla tatlim. Bu surecte onemli olan esinin ve senin saglikli olmasi zihnen ve bedenen rahat olmazsak olmaz zaten. Ben inaniyorum hepimiz kavusacagiz sipalara.A azee13 sağol canim Benim.. Kendimi birakmamaya çalışıyorum esime belli etmemek icin. Zaten her hareketimden alınıyor sanki. Araştırmaları gene ben yapıyorum. Ama dokunsalar aglicam. Yaslandim resmen yaabazen bırakıyım bekleyim biraz daha diyorum ama bi yandan da olsun hemen istiyorum.. Off kafam karışık
Cok tatlısın yaa ne guzel konusuyosun oyle yüreği guzel arkadaşım.Kafani topla tatlim. Bu surecte onemli olan esinin ve senin saglikli olmasi zihnen ve bedenen rahat olmazsak olmaz zaten. Ben inaniyorum hepimiz kavusacagiz sipalara.Sonra da sikayet etcez hatta cok yaramaz bilmem ne diye. Uykusuz geceler yakin. Sen uykunun tadini cikarmaya bak hahaha
O senin guzel bakisin kuzum..Cok tatlısın yaa ne guzel konusuyosun oyle yüreği guzel arkadaşım.Toparlancam insallah. Herseye alışıyoruz. Kafama uygun bi yer bulana kadar her yeri gezmeyi düşünüyorum bu defa.. Tek bi yerle kalmicam. Insallah bulurum insan evladı ilgili bilgili bi doktor..
Cok şükür rabbime en azından bi taraf iyi ,cok sasirdim sadece 2 yıldır doğum dr larina gidiyorum biri bile böyle bir şey dememisti inşallah yeterli olur tek tarafCanim benim uzme kendini. Bir taraf iyimis ya sikma canini. Buna da sukredecegiz. Moral bozmak yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?