- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.981
Evet canım doktor öyle derde yinede içim rahat etmez diyi sizlere danışayım dedim hele bi transfer gerçekleşsinde duruma göre bakarız :)Insallah bu kez olur canim. Allah yardincin olsun.. yol isini bilmiyorum ki canim.. doktoruna sor istersen. Doktorlara gore 3 gun sonra normal hayatiniza donun diyorlar.
Tamam canim.. insallah bebeksiz son tatilini yapmis olursunEvet canım doktor öyle derde yinede içim rahat etmez diyi sizlere danışayım dedim hele bi transfer gerçekleşsinde duruma göre bakarız :)
inşallah canım hayırlısı olsun heyecanla bekliyorum.Tamam canim.. insallah bebeksiz son tatilini yapmis olursun
Hepinize hayirli sabahlar kizlar..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.. Topik massllah doldu ve takip etmekte güclük cekiyorum bazenlisteyide bu yüzden güncellemekte zor. Eklenmeyi isteyen varsa bana özelden yazsin...
Onun disinda arkidislerim nasilsiniz?
A azee13aslanhome S sefam2016 prensess38 @Serpil2630 @ecrin87 @Bahar4234 @umutsuz olma gbakverdi
@annemsu @akgUvercin @yade87 @whiterose00 kuzucuklar sizler naptiniz?
Kuzummmmm uzulmeee o sperm bulunacak ve o bebisler kucagina geleceekkkkk...seb yeter ki stres olmaaaa iyi dusunelim ve bol bolll dua edelimmm.keske istanbula gelmee sansiniz olsaydi isteeeKızlar esimde hic bi değişiklik olmamış. Her sey kocamaaaan 0...Doktor desen ayri bi hava. Azarladı resmen bizi. Bi daha o merkeze gitmeyi düşünmüyoruz istemiyoruz. Novaart la görüşmeye gittik ama hocaların hiçbiri yokmus öğleden sonra. Ama daha girer girmez guzel geldi merkez. Guya tecrubeli adı duyulmus diye bu doktora gitmiştik. Ama artik tecrube ve duyulmusluk degil ilgili doktor istiyoruz. Zaten yaşadığımız sey yeterince zor .. Simdi hersey daha zor. Sperm bulunacak mi stresi bitirecek bizi. Pazartesi yeniden novaart a gideriz belki de. Dua edin kızlar bana. Eşime belli etmemek icin ugrassam da dipteyim dokunsalar aglayacam
Baharcim benim esimde emre beyin hastasii ve ayni yerde bende tuo bebek tedavisi gruorumm gelen hastalarin hikayelerini duyuncaaa ne kadar iyi bir doktor oldugu anlasiliyo zatenn.Benim eşim 3 defa emre bakircioglu na tese yaptırdı gerçekten iyi bir doktor
Estrofem kullanıyorum canım Rahmi hazırlamak için ama diğer tedavi gibi değil bu daha kolay sonra başka ilaç eklerler mi bilmiyorum benim de ilk dondurulmuş tedavimInsallah bu kez olur canim.. dondurulmusta da mi ilac kullaniliyor. Bilmiyordum
böyle durumlarda bebek zarar görmüşse düşük oluyor diye biliyorum Bebeğin seninle olduğuna göre sağlıklıdır ve hiçbir zarar görmemiştir tatlım dualarım seninle güzel haberler ver inşallahGünaydın kızlar, ptesi dr a gittim bhcg 888 iyi ve normal giden bir gebelik dedi. Bu ctesi keseyi görce inş. Ancak tüp bebek yapıcagımız için tedaviye başlamadan önce tetradox vermişti dr um. Tüp için gittiğim dr bu ilacın riskli oldugunu ve gebeliği sonlandırmaya kadar varabilicegni söyledi. Cerrahpaşada getam diye bir atastırma polkliniği var oraya yönlendirdi. O kadar üzüldümki sglamaktsn içim cıktı artık. Benim dr bişi olmaz dedi ama yinedf için rahat etsşn diye git bi göxük dedi. Tüp için medical park latif bey e gidiodum. Hamile oldugumu öğrenince yine aynı hastanefe suat süphan erşahin e gitmeye karar verdim. Harika bi insan. Bugün getam a gidicem .hepinizden dua istiyorum arkadaslar,inşallah bişi olmamıştır bebeğime..
İnşallah bisey olmamisdir canim..niye o ilaci kullanmisdin..Günaydın kızlar, ptesi dr a gittim bhcg 888 iyi ve normal giden bir gebelik dedi. Bu ctesi keseyi görce inş. Ancak tüp bebek yapıcagımız için tedaviye başlamadan önce tetradox vermişti dr um. Tüp için gittiğim dr bu ilacın riskli oldugunu ve gebeliği sonlandırmaya kadar varabilicegni söyledi. Cerrahpaşada getam diye bir atastırma polkliniği var oraya yönlendirdi. O kadar üzüldümki sglamaktsn içim cıktı artık. Benim dr bişi olmaz dedi ama yinedf için rahat etsşn diye git bi göxük dedi. Tüp için medical park latif bey e gidiodum. Hamile oldugumu öğrenince yine aynı hastanefe suat süphan erşahin e gitmeye karar verdim. Harika bi insan. Bugün getam a gidicem .hepinizden dua istiyorum arkadaslar,inşallah bişi olmamıştır bebeğime..
Aa sadece estrofem mi kullaniliyor cok güzel mis rahat..inşallah kardan bebislerin sana tutunur saglikla hayirlisiyla. .Estrofem kullanıyorum canım Rahmi hazırlamak için ama diğer tedavi gibi değil bu daha kolay sonra başka ilaç eklerler mi bilmiyorum benim de ilk dondurulmuş tedavim
Canim Allahin izni ile bebegine hicbisey olmamistir insallah. Sonucta degerin de cok iyi. Dualarimiz seninle.Günaydın kızlar, ptesi dr a gittim bhcg 888 iyi ve normal giden bir gebelik dedi. Bu ctesi keseyi görce inş. Ancak tüp bebek yapıcagımız için tedaviye başlamadan önce tetradox vermişti dr um. Tüp için gittiğim dr bu ilacın riskli oldugunu ve gebeliği sonlandırmaya kadar varabilicegni söyledi. Cerrahpaşada getam diye bir atastırma polkliniği var oraya yönlendirdi. O kadar üzüldümki sglamaktsn içim cıktı artık. Benim dr bişi olmaz dedi ama yinedf için rahat etsşn diye git bi göxük dedi. Tüp için medical park latif bey e gidiodum. Hamile oldugumu öğrenince yine aynı hastanefe suat süphan erşahin e gitmeye karar verdim. Harika bi insan. Bugün getam a gidicem .hepinizden dua istiyorum arkadaslar,inşallah 8bişi olmamıştır bebeğime..
Kizlar bugün doktora gittim adetimin ucuncu gunu muayene etti yumurtaliklarim iyi durumda oldugu icin doktor basladi hemen tedaviye fsh tsh prolaktin degerlerim iyi cikti şükür...merional igne verdi cumartedi kontrolum var ins iyi olur...
Estrofem kullanıyorum canım Rahmi hazırlamak için ama diğer tedavi gibi değil bu daha kolay sonra başka ilaç eklerler mi bilmiyorum benim de ilk dondurulmuş tedavim
Insallah hersey guzel ilerler ve bbegin tutunur canim..bende dondurulmuşlarla tedavi oluyorum bu ay estrofeme ek prodnil ve rullin diye bir ilaç verdiler, bugün de transferim var hayırlısıyla
Pirenses uçakla ha ankara ha istanbul canım bi böyle düşün allah yardımcınız olsunBaska şansımız yok ki kuzucumsimdi yeni bi merkez arayisindyim bakalim kime guvenebilirsek bundan sonra..
Bebekte bişey varsa zaten ilk 3 ayda hamilelik duruyor benim ikizlerin biri 11 haftada kalbi durdu acele etme sakın çabuk karar verme bence bişey yoktur ne ilac icip bebek dogum yapanlar var dualarımız seninleGünaydın kızlar, ptesi dr a gittim bhcg 888 iyi ve normal giden bir gebelik dedi. Bu ctesi keseyi görce inş. Ancak tüp bebek yapıcagımız için tedaviye başlamadan önce tetradox vermişti dr um. Tüp için gittiğim dr bu ilacın riskli oldugunu ve gebeliği sonlandırmaya kadar varabilicegni söyledi. Cerrahpaşada getam diye bir atastırma polkliniği var oraya yönlendirdi. O kadar üzüldümki sglamaktsn içim cıktı artık. Benim dr bişi olmaz dedi ama yinedf için rahat etsşn diye git bi göxük dedi. Tüp için medical park latif bey e gidiodum. Hamile oldugumu öğrenince yine aynı hastanefe suat süphan erşahin e gitmeye karar verdim. Harika bi insan. Bugün getam a gidicem .hepinizden dua istiyorum arkadaslar,inşallah bişi olmamıştır bebeğime..
Günaydın kızlar, ptesi dr a gittim bhcg 888 iyi ve normal giden bir gebelik dedi. Bu ctesi keseyi görce inş. Ancak tüp bebek yapıcagımız için tedaviye başlamadan önce tetradox vermişti dr um. Tüp için gittiğim dr bu ilacın riskli oldugunu ve gebeliği sonlandırmaya kadar varabilicegni söyledi. Cerrahpaşada getam diye bir atastırma polkliniği var oraya yönlendirdi. O kadar üzüldümki sglamaktsn içim cıktı artık. Benim dr bişi olmaz dedi ama yinedf için rahat etsşn diye git bi göxük dedi. Tüp için medical park latif bey e gidiodum. Hamile oldugumu öğrenince yine aynı hastanefe suat süphan erşahin e gitmeye karar verdim. Harika bi insan. Bugün getam a gidicem .hepinizden dua istiyorum arkadaslar,inşallah bişi olmamıştır bebeğime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?