2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Insallah bu kez olur canim. Allah yardincin olsun.. yol isini bilmiyorum ki canim.. doktoruna sor istersen. Doktorlara gore 3 gun sonra normal hayatiniza donun diyorlar.
Evet canım doktor öyle derde yinede içim rahat etmez diyi sizlere danışayım dedim hele bi transfer gerçekleşsinde duruma göre bakarız :)

Hadi kızlar ha gayret sayfa 400 u buluyo ama ben simdi uyucam sabah görüşürüz artık hepinizi optum iyi geceler tatli rüyalar ruyanizda güzel şeyler gorun inşallah

Günaydın kızlar, ptesi dr a gittim bhcg 888 iyi ve normal giden bir gebelik dedi. Bu ctesi keseyi görce inş. Ancak tüp bebek yapıcagımız için tedaviye başlamadan önce tetradox vermişti dr um. Tüp için gittiğim dr bu ilacın riskli oldugunu ve gebeliği sonlandırmaya kadar varabilicegni söyledi. Cerrahpaşada getam diye bir atastırma polkliniği var oraya yönlendirdi. O kadar üzüldümki sglamaktsn içim cıktı artık. Benim dr bişi olmaz dedi ama yinedf için rahat etsşn diye git bi göxük dedi. Tüp için medical park latif bey e gidiodum. Hamile oldugumu öğrenince yine aynı hastanefe suat süphan erşahin e gitmeye karar verdim. Harika bi insan. Bugün getam a gidicem .hepinizden dua istiyorum arkadaslar,inşallah bişi olmamıştır bebeğime..

Kuzummmmm uzulmeee o sperm bulunacak ve o bebisler kucagina geleceekkkkk...seb yeter ki stres olmaaaa iyi dusunelim ve bol bolll dua edelimmm.keske istanbula gelmee sansiniz olsaydi isteee

Benim eşim 3 defa emre bakircioglu na tese yaptırdı gerçekten iyi bir doktor
Baharcim benim esimde emre beyin hastasii ve ayni yerde bende tuo bebek tedavisi gruorumm gelen hastalarin hikayelerini duyuncaaa ne kadar iyi bir doktor oldugu anlasiliyo zatenn. prensess38 keske istanbula gelevilsen canm yaaaa

böyle durumlarda bebek zarar görmüşse düşük oluyor diye biliyorum Bebeğin seninle olduğuna göre sağlıklıdır ve hiçbir zarar görmemiştir tatlım dualarım seninle güzel haberler ver inşallah

İnşallah bisey olmamisdir canim..niye o ilaci kullanmisdin..

Canim Allahin izni ile bebegine hicbisey olmamistir insallah. Sonucta degerin de cok iyi. Dualarimiz seninle. Bize guzel haberlerler gel

Canım benim aynı tedaviyi görüyoruz, benimde herşey normal ilerliyor. merional iğneyi kaç doz vuruyorsun. ben 225 vuruyordum dünki kontrolden sonra e2 değerin 790 çıktı - 150 ye düşürdü doktor. Birde Lucrin vuruyorum
sizde sorun neydi?

merhaba arkadaşlar ben bursadan kasım ayında 4 yıl olacak evleneli..hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik olmadı..1 negatif aşılamam var..
2 agustos adet oldum dün de tüp bebek için ilk muayeneye gittim ve iğnemi vuruldum..187.5 doz gonal f le başlandı..sizler kaç doz la başladınız..

inşallah hepimizin gönlüne göre olur

Bebekte bişey varsa zaten ilk 3 ayda hamilelik duruyor benim ikizlerin biri 11 haftada kalbi durdu acele etme sakın çabuk karar verme bence bişey yoktur ne ilac icip bebek dogum yapanlar var dualarımız seninle

Canim benim degerin gayet güzel. Insallah bebisine bisey olmaz. Onun bu dünyada rizki varsa zaten istedigin kadar zararli ilac ic o tutunur sana. Allaha dua edelim cokca yeterki. O isteyince hersey olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…