- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.001
merhaba arkadaşlar ben bursadan kasım ayında 4 yıl olacak evleneli..hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik olmadı..1 negatif aşılamam var..
2 agustos adet oldum dün de tüp bebek için ilk muayeneye gittim ve iğnemi vuruldum..187.5 doz gonal f le başlandı..sizler kaç doz la başladınız..
inşallah hepimizin gönlüne göre olur
bende gonal f 187,5 ile başlamıştım, hayırlı olsun tedavinizmerhaba arkadaşlar ben bursadan kasım ayında 4 yıl olacak evleneli..hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik olmadı..1 negatif aşılamam var..
2 agustos adet oldum dün de tüp bebek için ilk muayeneye gittim ve iğnemi vuruldum..187.5 doz gonal f le başlandı..sizler kaç doz la başladınız..
Hadi kızlar ha gayret sayfa 400 u buluyoama ben simdi uyucam sabah görüşürüz artık hepinizi optum iyi geceler tatli rüyalar ruyanizda güzel şeyler gorun inşallah
Insallah hersey guzel ilerler ve bbegin tutunur canim..Allah yardimcin olsun..
Aramiza hisgeldin canim. Hayirli olsun tedavin. Insallah hayirli sonuclar almak nasip olur. Rabbim yar ve yardimcimiz olsunnnn.
bende gonal f 187,5 ile başlamıştım, hayırlı olsun tedaviniz
Inşallah âmin âmin âminAa sadece estrofem mi kullaniliyor cok güzel mis rahat..inşallah kardan bebislerin sana tutunur saglikla hayirlisiyla. .
Ben daha tedaviye baslamadim canim ama doktorumun demesine 10 ila 12 gün arasi degisebiliyor..teşekkür ederim arkadaşlar..c.tesi kontrole gidicem..iğneler kaç gün sürdü sizde
Ben daha dün ilaca başladım doktor önümüzdeki hafta tekrar çağırdı ona göre devam ederiz dedi belki o zaman başka ilaç verecektir bilmiyorum kibende dondurulmuşlarla tedavi oluyorum bu ay estrofeme ek prodnil ve rullin diye bir ilaç verdiler, bugün de transferim var hayırlısıyla
anladım canım..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)Ben daha tedaviye baslamadim canim ama doktorumun demesine 10 ila 12 gün arasi degisebiliyor..
Nice 400 lere insallah sagol canim benim iyiyim esimde sagolsun sebeklikler yapıp durdu moralimi düzeltmek içinBasardik 400. sayfayi
Nasilsin bugün canim? Toparlanabildin mi?
Hosgeldin canim. Tedavin hayirli olsun insallah. Ben adeti bekliyorum henuz baslamadimmerhaba arkadaşlar ben bursadan kasım ayında 4 yıl olacak evleneli..hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik olmadı..1 negatif aşılamam var..
Canim ben 300 le basladim dozu...cumartesi bakalim kaca düşürür baska kullanmiyorum lucrin niye sende? Benim esimde sayi ve morfoloji sorunu var 3 asilama yaptrdim tutmadi...Canım benim aynı tedaviyi görüyoruz, benimde herşey normal ilerliyor. merional iğneyi kaç doz vuruyorsun. ben 225 vuruyordum dünki kontrolden sonra e2 değerin 790 çıktı - 150 ye düşürdü doktor. Birde Lucrin vuruyorum
sizde sorun neydi?
Canim ben 300 le basladim dozu...cumartesi bakalim kaca düşürür baska kullanmiyorum lucrin niye sende? Benim esimde sayi ve morfoloji sorunu var 3 asilama yaptrdim tutmadi...
Benim esimde hız sorunu yoktu ama olmuyor işte sayi ve morfolojiBenimde eşimde hareket problemi var canım. Lucrin i yumurtaların erken çatlamaması için kullanıyorum kontrol altına alınması için.
Benim esimde hız sorunu yoktu ama olmuyor işte sayi ve morfolojierken catlamama ignesi cumartesiden sonra kullanicam bahsettiler çünkü orda...
hoşbuldum canım..heyecanlı stresli mutlu gergin tüm duyguları birden yaşayacağımız maratondayız :)Hosgeldin canim. Tedavin hayirli olsun insallah. Ben adeti bekliyorum henuz baslamadim
Evet canim oyle. Insallah maraton mutlu sonla bitecekhoşbuldum canım..heyecanlı stresli mutlu gergin tüm duyguları birden yaşayacağımız maratondayız :)
ayy inşallah canım 4 yıldır bekliyorum artık olsun istiyorum..hepimiz için dua edicem inşallah..sizde sorun neydi ne kadar oldu?Evet canim oyle. Insallah maraton mutlu sonla bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?