2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aramiza hisgeldin canim. Hayirli olsun tedavin. Insallah hayirli sonuclar almak nasip olur. Rabbim yar ve yardimcimiz olsunnnn.

bende gonal f 187,5 ile başlamıştım, hayırlı olsun tedaviniz

Hadi kızlar ha gayret sayfa 400 u buluyo ama ben simdi uyucam sabah görüşürüz artık hepinizi optum iyi geceler tatli rüyalar ruyanizda güzel şeyler gorun inşallah

Basardik 400. sayfayi

Nasilsin bugün canim? Toparlanabildin mi?

bende dondurulmuşlarla tedavi oluyorum bu ay estrofeme ek prodnil ve rullin diye bir ilaç verdiler, bugün de transferim var hayırlısıyla
Ben daha dün ilaca başladım doktor önümüzdeki hafta tekrar çağırdı ona göre devam ederiz dedi belki o zaman başka ilaç verecektir bilmiyorum ki
İnşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunur

Son düzenleme:
Hosgeldin canim. Tedavin hayirli olsun insallah. Ben adeti bekliyorum henuz baslamadim

Canim ben 300 le basladim dozu...cumartesi bakalim kaca düşürür baska kullanmiyorum lucrin niye sende? Benim esimde sayi ve morfoloji sorunu var 3 asilama yaptrdim tutmadi...

Canim ben 300 le basladim dozu...cumartesi bakalim kaca düşürür baska kullanmiyorum lucrin niye sende? Benim esimde sayi ve morfoloji sorunu var 3 asilama yaptrdim tutmadi...

Benimde eşimde hareket problemi var canım. Lucrin i yumurtaların erken çatlamaması için kullanıyorum kontrol altına alınması için.

Benimde eşimde hareket problemi var canım. Lucrin i yumurtaların erken çatlamaması için kullanıyorum kontrol altına alınması için.
Benim esimde hız sorunu yoktu ama olmuyor işte sayi ve morfoloji erken catlamama ignesi cumartesiden sonra kullanicam bahsettiler çünkü orda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…